- Konu Sahibi Minimidimaksi
-
Ya kizlar neden dalga gecer uslupla yaziyorsunuz?
Grip olan birine ya da ne bileyim kanser birine de mi ayni tepkileri veriyorsunuz?
Bu da ruhsal bir hastalik.
Sadece esimizi ve bizi ilgilendiren bir hastalik.
Gidip 3. sahislara laf etmiyoruz, tartismiyoruz vs.
Karıya ayar ver derken?Eşini arkadaşı sanıp sıfır kıskançlıkla yorum yapan bayanları dikkate bile almak istemiyorum hint kumaşıyla alakası yok insan sevdiğini kıskanır fazlası takıntı haline gelir. En doğrusunu yapıyosun kıskanmak en büyük hakkın ya kısasa kısas yap ya da karıya ayar ver takipteyim. :*
Sinirim bozuldu valla he kadın he karı fark ne?Karıya ayar ver derken?
Karı?
Kisas derken ?Eşini arkadaşı sanıp sıfır kıskançlıkla yorum yapan bayanları dikkate bile almak istemiyorum hint kumaşıyla alakası yok insan sevdiğini kıskanır fazlası takıntı haline gelir. En doğrusunu yapıyosun kıskanmak en büyük hakkın ya kısasa kısas yap ya da karıya ayar ver takipteyim. :*
kime veriyor ayarı.bahçedeki kadınamı.Sinirim bozuldu valla he kadın he karı fark ne?
Çok fark var. Genellikle aşağılama amaçlı kullanılıyor bilmiyor olamazsınız.Sinirim bozuldu valla he kadın he karı fark ne?
Yani adam o şekilde yapıyosa kadında kısasa kısas aynısını yapabilir ve sanki hayvan ismi kullandım kadın veya karı ne fark koca karı derken gayet normal mi?Kisas derken ?
Karı derken ?
Oh my god derken ben ;
AllahimYani adam o şekilde yapıyosa kadında kısasa kısas aynısını yapabilir ve sanki hayvan ismi kullandım kadın veya karı ne fark koca karı derken gayet normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?