Kırgınlık üstüne kırgınlık(eşim)

valla boyle uzaktan uzaga okuyunca cok gulunc ve sacma geliyor yaptiginiz trip ve sinirlenmeleriniz

ammaaa velakinnn ben de sizin gibi asiri kiskancim ve ayni durumda olsam ben de kesin cildirirdim

Ben konu sahibinin anlatışına göre yorum yaptım canım.tabiki selam verip almak normal şeyler.ama ben yapsam kıyamet kopardı demiş konu sahibi.o zaman kendiside dikkat etmeli.

bacim bizi bizden baskasi anlamaz.
oyle bir illet ki bu bataklik gibi.
icine girdikce daha cok cekiyor.
keske su kiskancligimizin cozumu icin bir hap olsa, icsek ve hemen kurtulsak.

Biraz kıskançlık hepimizin doğasında var ve normaldir. Bunlar tatlı kıskançlıklardır. Şöyle bir trip atar geçeriz üzerinde durmayız. Ama sinirlerimizi bozacak kadar aşırı bir kıskançlık özgüven ve güven üzerine düşünmenizi gerektirir. İnsanlar genelde bunu kabul etmek istemez ve bu aşırı kıskançlıkları ilişkinin bir doğasıymış gibi normalleştirirler. Fakat maalesef işin özü öyle değildir.

şu kk daki kıskançlık konularını okuyunca kendimi türk filmlerindeki vamp "kötü kadın"lar gibi hissediyorum,
valla biz sitenin parkında bütün anne babalar birbirimizi görünce selamlaşır, konuşur, güleriz.
henüz sevişmedim hiçbiriyle, sanırım aralarından kocişkomla sevişen de olmadı

sizin kadar kıskanç olsam eşimi eve kapatır dışarı gönermezdim, çünkü parkta olmasa işyerinde, sokakta, bankada, markette illa ki birileriyle denk gelip diyalog kuruyordur. nasıl dayanıyorsunuz buna.

Komsu momsu, mesafesini koruyacak. Selamini verecek gececek.
Aksi takdirde...

Duygulari bir kenara atip, mantikli dusunecek olursak da bu kiskanclik hastaligina bir cozum bulmamiz lazim konu sahibi hanim

Karsimizdakini bogum bogumm yapiyoruz resmen, adamlar kacacak bizden

Bellı canım ozguvenının durumu Çok eskıden bır arada soyle konular meshur ıdı esımı amcakızından kıskandım, halasının torunundan kıskandım

Ya ben de bazen bebekleri falan seviyorum, babasına da oy maşallah çok sevimli gibi küçük muhabbetler yapıyorum.

Yapmamak lazım demekki. Toplum olarak erkekler kadınları, kadınlar erkekleri görmezden gelsin, yok sayalım en iyisi, komşu da olsa.

peki eşlerinizi sadece kadınlardan mı kıskanıyorsunuz?
erkekler de aynı şekilde eşlerinize ilgi duyuyor olabilir, Türkiye'de yaklaşık 6 milyon eşcinsel var ve bunların büyük bölümü gizli eşcinsel,
yani eşim kadınlarla konuşmaz diyip raatlamayın, erkekler daha tehlikeli
ona da çözüm lazım, bence en iyisi evden çıkmasına izin vermemek.

beraberce bir psikologa başvurun...

Ya kizlar neden dalga gecer uslupla yaziyorsunuz?

Grip olan birine ya da ne bileyim kanser birine de mi ayni tepkileri veriyorsunuz?

Bu da ruhsal bir hastalik.

Sadece esimizi ve bizi ilgilendiren bir hastalik.

Gidip 3. sahislara laf etmiyoruz, tartismiyoruz vs.

Yo ben de kiskancim. Ama iki hali de yaşadım ben. Kıskanç olduğum iliskide sevgilime guvenmiyodum herkesle cabuk samimi olabilen bi tipti ama esim mesafelidir. Parkta bi kadınla ayaküstü gülüsmez mesela. Soguk durur uzaktan. Yine de esime cok guveniyorum demem hicbir zaman. Yermek icin demedim esiniz cabuk kaynaşan biriyse sizi bu huyu rahatsız ediyodur belki.

Abartsaydınız keşke adamı bi daha çocukla falanda olsa parka göndermeyin aman. Sonuçta tanışmış bi kere tekrar karşılaşınca napsın? Arkasını mı dönsün. Çocuk gibisiniz.

size akadaş ol demiş olmamışsınız ,eşiniz olmuş bu durumda

Kıskançlık için hap yok da
Fanus var, buyuk balıklar icin akvaryum var

hislerime tercüman oldunuz

kocanıza sokağa çıkmama cezası verin ya da "bu ağzınla mı konuştun o kadınla hıııı" diyerek ağzına acı biber sürün bi daha konuşmasın kimselerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…