- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
- 63
- Konu Sahibi Minimidimaksi
-
merhaba arkadaşlar. Eşimle pazar günü tartıştık ve küfür edip kapıyı hızla çarpıp çıktı. 1 yaşındaki yavrum çok korktu ve ağladı. Neden tartıştığımız konusuna girmeyeceğim çünkü konu çok uzar. Sadece şundan emin olun eşim haksızdı. Ve akşam sakinleyince özür diledi. Haksızdım dedi ama ben çok kırıldım özellikle bebeğim ağlayıp korktuğu için çok kırıldım. Neyse bunun üzerine daha ben barışmadan şöyle bir olay yaşadık. Yaklaşık 1 ay önce eşim kızımızı sitenin bahçesine indirmişti ve karşı siteden 2-3 yaşlarında kızı olan ve benim tanımadığım bir bayanla tanışmışlar. Yukarı geldiğinde bana anlattı bak karşı siteden x bayanla tanışdım arkadaş olabilirsiniz vs dedi tabi ben aşırı kıskanç olduğum için çıldırdım. Ne saçma yaa diye. Neyse dün eşim kızımızı bahçeye indirdi bende mutfakta yemek yapıyordum. Öyle camdan aşağı baktım x kadınla eşim gülüp konuşuyorlar. Çıldırdım. Lan ben seni daha affetmemişim kırgınım sen ne diye benim tanımadığım bir kadınla muhabbet ediyorsun. Üstelik nasıl bir kıskanç olduğumu bile bile. Aynı şeyi ben yapsam kıyamet kopardı inanın. Çünkü o da aşırı kıskanç. Şimdi ben ne yapmalıyım yaa çok sinirim bozuk...
İkimiz de oğlak. Doğum günlerimiz bile aynıCanim senin burcun ne bide esinin?
Ben konu sahibinin anlatışına göre yorum yaptım canım.tabiki selam verip almak normal şeyler.ama ben yapsam kıyamet kopardı demiş konu sahibi.o zaman kendiside dikkat etmeli.Konu sahibinin ifadeleri bence abartılı bu kadar samimiyet olduğunu düşünmüyorum. Kendi de söylüyor çok kıskanç olduğunu, bence biraz abartılı yaklaşıyor.
Ortada öyle koyu sohbet muhabbet falan yoktur. Bir selam verilmiş en fazla bu sene de yağmurlar uzun sürdü falan denilmiş çocuklar hakkında 2 kelam edilmiştir. Bunu marketteki kasiyerle de, mağazadaki tezgahtarla da yaparsınız hayatın normalinde :)
Oooffff kıskanan insanlar eşine güvenmiyor anlamınamı geliyor. Bence siz kıskanç biri değilsiniz ve anlamıyorsunuz. Güven apayrı bişe. Güvenmediğim insanla aynı yatağa baş koymam ve çocuk yapmam!!! Allah şaşırtmasın eşimi ama çok güveniyorum
Ay ne tatli, sizi anliyorum canim, ona bidaha konusmamasini soyle. Duygularini ifade et.İkimiz de oğlak. Doğum günlerimiz bile aynı
Bellı canım ozguvenının durumuYaa çok saçma bir yorum insan sadece güzel ve yakışıklı insanları mı kıskanır??? Sevdiği sahiplendiği için kıskanır bence. O zaman çirkin insanlar hiç kıskanılmasın sevilmesin. Ne alaka yaa. Ayrıca yine yanıldınız çok güzel biriyim hamdolsun. Bunu ben değil çevremde söylüyor. Özgüvenim tavan yani
beraberce bir psikologa başvurun...merhaba arkadaşlar. Eşimle pazar günü tartıştık ve küfür edip kapıyı hızla çarpıp çıktı. 1 yaşındaki yavrum çok korktu ve ağladı. Neden tartıştığımız konusuna girmeyeceğim çünkü konu çok uzar. Sadece şundan emin olun eşim haksızdı. Ve akşam sakinleyince özür diledi. Haksızdım dedi ama ben çok kırıldım özellikle bebeğim ağlayıp korktuğu için çok kırıldım. Neyse bunun üzerine daha ben barışmadan şöyle bir olay yaşadık. Yaklaşık 1 ay önce eşim kızımızı sitenin bahçesine indirmişti ve karşı siteden 2-3 yaşlarında kızı olan ve benim tanımadığım bir bayanla tanışmışlar. Yukarı geldiğinde bana anlattı bak karşı siteden x bayanla tanışdım arkadaş olabilirsiniz vs dedi tabi ben aşırı kıskanç olduğum için çıldırdım. Ne saçma yaa diye. Neyse dün eşim kızımızı bahçeye indirdi bende mutfakta yemek yapıyordum. Öyle camdan aşağı baktım x kadınla eşim gülüp konuşuyorlar. Çıldırdım. Lan ben seni daha affetmemişim kırgınım sen ne diye benim tanımadığım bir kadınla muhabbet ediyorsun. Üstelik nasıl bir kıskanç olduğumu bile bile. Aynı şeyi ben yapsam kıyamet kopardı inanın. Çünkü o da aşırı kıskanç. Şimdi ben ne yapmalıyım yaa çok sinirim bozuk...
Oooffff kıskanan insanlar eşine güvenmiyor anlamınamı geliyor. Bence siz kıskanç biri değilsiniz ve anlamıyorsunuz. Güven apayrı bişe. Güvenmediğim insanla aynı yatağa baş koymam ve çocuk yapmam!!! Allah şaşırtmasın eşimi ama çok güveniyorum
size akadaş ol demiş olmamışsınız ,eşiniz olmuş bu durumda
Kıskançlık için hap yok da
Fanus var, buyuk balıklar icin akvaryum var
peki eşlerinizi sadece kadınlardan mı kıskanıyorsunuz?
erkekler de aynı şekilde eşlerinize ilgi duyuyor olabilir, Türkiye'de yaklaşık 6 milyon eşcinsel var ve bunların büyük bölümü gizli eşcinsel,
yani eşim kadınlarla konuşmaz diyip raatlamayın, erkekler daha tehlikeli
ona da çözüm lazım, bence en iyisi evden çıkmasına izin vermemek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?