- 31 Ekim 2016
- 553
- 202
- 23
- 26
- Konu Sahibi Minimidimaksi
-
Ama burda çok kes küfür edildi bu çok mu normal ben o şekilde kullandım ve yanlış belkide ama bu kadar tepki normal değil.Kıskanırsınız kıskanmazsınız o zaten sizin bileceğiniz iş ben ona yorum yapamam benim tepkim kadın hakkında söylediğiniz sözeydi, buna kayıtsız kalamıyorum çünkü yoksa ben de okur geçerdim.
Şöyle düşünün bir de bu kadar tepki geldiğine göre normal olmayan bir kullanım demek ki.Ama burda çok kes küfür edildi bu çok mu normal ben o şekilde kullandım ve yanlış belkide ama bu kadar tepki normal değil.
Ben burda gerek açık gerek ki kapalı çok küfür edildiğini duydum gördüm onlar medeniyette benim kadın yerine karı kelimesini kullanmam mı yanlış? Ve benim görüşüm sizi ilgilendirmiyo ben nasıl kimsenin yorumuna el atmıyosam kimsede de bu hakkı görmüyorum.
Burada küfür de edilmesi yanlış değil mi sinirlendim ve ben diğer konularda hep kadın diye hitap ederim bu bu konuya mahsustu ben o kadına hakaret veya git döv demedim ayar çek derken konuşur iletişimi kesmesini söyler manasında dedim bu kadar farklı yerlere çekilmesinin manası yok benceorta yere karı yazınca öyle olmuyor işte..
yorumunuza el atılmasını istemiyorsanız kullandığınız dile dikkat etmeniz lazım..
çocuğunu parkta oynamaya çıkaran bir kadına karı diye hitap ettiğinizde istemediğinizide işitmeyi göze almışsınız demektir..
konu sahibesinin haklı olduğunu düşünenlerin nasıl hayatlar yaşadığını cidden merak ediyorum. insan yorulur yahu bu kadar kontrolle..
merhaba arkadaşlar. Eşimle pazar günü tartıştık ve küfür edip kapıyı hızla çarpıp çıktı. 1 yaşındaki yavrum çok korktu ve ağladı. Neden tartıştığımız konusuna girmeyeceğim çünkü konu çok uzar. Sadece şundan emin olun eşim haksızdı. Ve akşam sakinleyince özür diledi. Haksızdım dedi ama ben çok kırıldım özellikle bebeğim ağlayıp korktuğu için çok kırıldım. Neyse bunun üzerine daha ben barışmadan şöyle bir olay yaşadık. Yaklaşık 1 ay önce eşim kızımızı sitenin bahçesine indirmişti ve karşı siteden 2-3 yaşlarında kızı olan ve benim tanımadığım bir bayanla tanışmışlar. Yukarı geldiğinde bana anlattı bak karşı siteden x bayanla tanışdım arkadaş olabilirsiniz vs dedi tabi ben aşırı kıskanç olduğum için çıldırdım. Ne saçma yaa diye. Neyse dün eşim kızımızı bahçeye indirdi bende mutfakta yemek yapıyordum. Öyle camdan aşağı baktım x kadınla eşim gülüp konuşuyorlar. Çıldırdım. Lan ben seni daha affetmemişim kırgınım sen ne diye benim tanımadığım bir kadınla muhabbet ediyorsun. Üstelik nasıl bir kıskanç olduğumu bile bile. Aynı şeyi ben yapsam kıyamet kopardı inanın. Çünkü o da aşırı kıskanç. Şimdi ben ne yapmalıyım yaa çok sinirim bozuk...
Evet ama o****pu lafını yazanı bile gördüm bence bu daha büyük bir yanlışŞöyle düşünün bir de bu kadar tepki geldiğine göre normal olmayan bir kullanım demek ki.
Benim açımdan küfür etmek de normal değil, yasak diye biliyorum zaten eden banlanıyor bildiğim kadarıyla.
E o da yanlış zaten, daha büyük yanlışlar yapılıyor nasıl olsa diye yanlış yapmaya devam mı edelim?Evet ama o****pu lafını yazanı bile gördüm bence bu daha büyük bir yanlış
karı koca diyolar veya adama koca diyolar kadın da karı yanlış değil belki yoruma abartı geldi ama kullanılıyo herkes farklı düşünür bana göre normalE o da yanlış zaten, daha büyük yanlışlar yapılıyor nasıl olsa diye yanlış yapmaya devam mı edelim?
Iki kiskanc tam birbirinizi bulmussunuz. Yiyin birbirinizi ne guzel iste :))merhaba arkadaşlar. Eşimle pazar günü tartıştık ve küfür edip kapıyı hızla çarpıp çıktı. 1 yaşındaki yavrum çok korktu ve ağladı. Neden tartıştığımız konusuna girmeyeceğim çünkü konu çok uzar. Sadece şundan emin olun eşim haksızdı. Ve akşam sakinleyince özür diledi. Haksızdım dedi ama ben çok kırıldım özellikle bebeğim ağlayıp korktuğu için çok kırıldım. Neyse bunun üzerine daha ben barışmadan şöyle bir olay yaşadık. Yaklaşık 1 ay önce eşim kızımızı sitenin bahçesine indirmişti ve karşı siteden 2-3 yaşlarında kızı olan ve benim tanımadığım bir bayanla tanışmışlar. Yukarı geldiğinde bana anlattı bak karşı siteden x bayanla tanışdım arkadaş olabilirsiniz vs dedi tabi ben aşırı kıskanç olduğum için çıldırdım. Ne saçma yaa diye. Neyse dün eşim kızımızı bahçeye indirdi bende mutfakta yemek yapıyordum. Öyle camdan aşağı baktım x kadınla eşim gülüp konuşuyorlar. Çıldırdım. Lan ben seni daha affetmemişim kırgınım sen ne diye benim tanımadığım bir kadınla muhabbet ediyorsun. Üstelik nasıl bir kıskanç olduğumu bile bile. Aynı şeyi ben yapsam kıyamet kopardı inanın. Çünkü o da aşırı kıskanç. Şimdi ben ne yapmalıyım yaa çok sinirim bozuk...
Mesela tedavi olmayı deneyebilirsiniz. Hayatı hem kendinize hem de eşinize zindan etmeyin.Yaa Estağfirullah tabiki kadın öyle biri değildir tabi ki eşimde bulunmaz hint kumaşı değil ama aşırı kıskancım ne yapabilirim.
sizin kocalarız evde falanmı oturuyor ya.işe gitmiyormu bu adamalr.şimdi şöyle ki. ben de kıskancım ve empati yapıyorum, birinci kez uyardığım halde ikinci kez aynı kişiyle sohbete durur gülüşür vs ise ben de çok sinirlenirdim. ama çıldıracak bişey yok ortada. yeniden güzel bir dille uyarırsınız. bazen bu tarz yakınlaşmalar eger sık tekrarlanırsa bir süre sonra tehlikeli olabiliyor, o konuda hakverebilirim. ahmet altanın bir romanında buna benzer bir olay geçiyordu.yine böyle sitede otururken tanışan ve ikisi de evli olan iki kişi vardı ve aralarında tutkulu bir aşk başlıyorduo bir kurgu olabilir ama benim yaşamdaki düsturum hayatta her şey olabilir. o yüzden uyarınızı yapın ve kendinize işkence etmeden gözlemleyin.
Bu kadar işte. Duygularıma tercüman olmuşsunuz.şu kk daki kıskançlık konularını okuyunca kendimi türk filmlerindeki vamp "kötü kadın"lar gibi hissediyorum,
valla biz sitenin parkında bütün anne babalar birbirimizi görünce selamlaşır, konuşur, güleriz.
henüz sevişmedim hiçbiriyle, sanırım aralarından kocişkomla sevişen de olmadı
sizin kadar kıskanç olsam eşimi eve kapatır dışarı gönermezdim, çünkü parkta olmasa işyerinde, sokakta, bankada, markette illa ki birileriyle denk gelip diyalog kuruyordur. nasıl dayanıyorsunuz buna.
sizin kocalarız evde falanmı oturuyor ya.işe gitmiyormu bu adamalr.
sizde mağrada falanmı yaşıyorsunuz.
canım haklısın . ama ben sizin kocalarınızın mezhebini cidden merak ettim. ne ayak bunlarda her kadından bu kadar sakınıyorsunuz.mezhep bayağı geniş
merhaba arkadaşlar. Eşimle pazar günü tartıştık ve küfür edip kapıyı hızla çarpıp çıktı. 1 yaşındaki yavrum çok korktu ve ağladı. Neden tartıştığımız konusuna girmeyeceğim çünkü konu çok uzar. Sadece şundan emin olun eşim haksızdı. Ve akşam sakinleyince özür diledi. Haksızdım dedi ama ben çok kırıldım özellikle bebeğim ağlayıp korktuğu için çok kırıldım. Neyse bunun üzerine daha ben barışmadan şöyle bir olay yaşadık. Yaklaşık 1 ay önce eşim kızımızı sitenin bahçesine indirmişti ve karşı siteden 2-3 yaşlarında kızı olan ve benim tanımadığım bir bayanla tanışmışlar. Yukarı geldiğinde bana anlattı bak karşı siteden x bayanla tanışdım arkadaş olabilirsiniz vs dedi tabi ben aşırı kıskanç olduğum için çıldırdım. Ne saçma yaa diye. Neyse dün eşim kızımızı bahçeye indirdi bende mutfakta yemek yapıyordum. Öyle camdan aşağı baktım x kadınla eşim gülüp konuşuyorlar. Çıldırdım. Lan ben seni daha affetmemişim kırgınım sen ne diye benim tanımadığım bir kadınla muhabbet ediyorsun. Üstelik nasıl bir kıskanç olduğumu bile bile. Aynı şeyi ben yapsam kıyamet kopardı inanın. Çünkü o da aşırı kıskanç. Şimdi ben ne yapmalıyım yaa çok sinirim bozuk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?