Kırgınlık üstüne kırgınlık(eşim)

Ama burda çok kes küfür edildi bu çok mu normal ben o şekilde kullandım ve yanlış belkide ama bu kadar tepki normal değil.

Ama burda çok kes küfür edildi bu çok mu normal ben o şekilde kullandım ve yanlış belkide ama bu kadar tepki normal değil.
Şöyle düşünün bir de bu kadar tepki geldiğine göre normal olmayan bir kullanım demek ki.
Benim açımdan küfür etmek de normal değil, yasak diye biliyorum zaten eden banlanıyor bildiğim kadarıyla.

orta yere karı yazınca öyle olmuyor işte..
yorumunuza el atılmasını istemiyorsanız kullandığınız dile dikkat etmeniz lazım..
çocuğunu parkta oynamaya çıkaran bir kadına karı diye hitap ettiğinizde istemediğinizide işitmeyi göze almışsınız demektir..

konu sahibesinin haklı olduğunu düşünenlerin nasıl hayatlar yaşadığını cidden merak ediyorum. insan yorulur yahu bu kadar kontrolle..

Daha ikinci kez gördüğünüz biriyle kıkırdamak bence normal değil, selam verir geçersiniz de , kıkır kıkır gülecek kadar ne ara muhabbet ilerledi diye sorarlar adama.
Sizin yapmanızı istemediği bir şeyi eşiniz de yapamaz, yok öyle rahatlık.
Ayrıca bende konuşmam ne gerek var cocuklu kadın mı yok da erkekle muhabbet kurucam.

Burada küfür de edilmesi yanlış değil mi sinirlendim ve ben diğer konularda hep kadın diye hitap ederim bu bu konuya mahsustu ben o kadına hakaret veya git döv demedim ayar çek derken konuşur iletişimi kesmesini söyler manasında dedim bu kadar farklı yerlere çekilmesinin manası yok bence

senin yerinde olsam evvela o kadını uyarırdım. benim de keyfim kaçtı şimdi. gerçekten çok kötü bi vaziyet canım. eşin sen onunla konuşmak istemeyince kendini boşlukta hissedip o kadına yönelebilir. dikkatli ol.

Şöyle düşünün bir de bu kadar tepki geldiğine göre normal olmayan bir kullanım demek ki.
Benim açımdan küfür etmek de normal değil, yasak diye biliyorum zaten eden banlanıyor bildiğim kadarıyla.
Evet ama o****pu lafını yazanı bile gördüm bence bu daha büyük bir yanlış

Kimseye selam vermiycez mi deniliyor birde, tanımadığınız kişilere vermeyin vermek zorundamısınız, huzur kaçırmak zorundamısınız.
İş arkadaşı olur, tanıdığı komşusu olur vs. konuşulur, diğer türlü şart mı parkta muhabbet, bundan rahatsız olanlara saygı göstermek çok mu zorda alay ediliyor.

E o da yanlış zaten, daha büyük yanlışlar yapılıyor nasıl olsa diye yanlış yapmaya devam mı edelim?
karı koca diyolar veya adama koca diyolar kadın da karı yanlış değil belki yoruma abartı geldi ama kullanılıyo herkes farklı düşünür bana göre normal

Iki kiskanc tam birbirinizi bulmussunuz. Yiyin birbirinizi ne guzel iste :))

sizin kocalarız evde falanmı oturuyor ya.işe gitmiyormu bu adamalr.
sizde mağrada falanmı yaşıyorsunuz.

Bu kadar işte. Duygularıma tercüman olmuşsunuz.

eşiniz sizin tanımadığınız kadınlarla konuşamıyor mu? ilginç gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…