Kırgınsan git yanımdan?

Freelady

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2018
208
87
13
Arkadaşlar eşim pazar günü beraber vakit geçireceğz diye bana bir hafta öncesinden söz verdi . Bu arada kendisi her pazar çıkıp arkadaşlarıyla vakit geçiren birisi her akşam dışarı çıkar ve bi gün tartıştımızda bu pazar söz biyerlere gidip vakit geçireceğiz demişti.
Cumartesi akşam kayınvalidem arayıp kahvaltıya çağırdı tamam dedik sonra bana kahvaltıdan sonra çıkarız gezeriz dedi . Ve ben kahvaltıdan sonra bulaşıkları yıkarken bir anda çarşıya gidiyorum dedi bende ne nasıl demeden gelecem geri bi arkadaşa birşey verip gelcem dedi ve akşama kadar gelmedi bunu sürekli yapıyor . Ve geldiğinde birşey olmamış gibi davrandı eve geçtik beraber hiç konuşmadım çünkü artık onunla konuşmanın fayda etmediğini biliyorum aradan iki üç saat zaman geçti o koltukta telefonla oynuyordu karşısına oturup bi açıklaman yokmu dedim oda biliyorum mahcubum dedi ne yapıyordu diye sordum maçtaydım dedi . Bende bu sefer sana hiç bşy demiyorum artık dicek söz bulamıyorum dedim ve başka odaya geçtim pazartesi yine biraz grc geldi , işten geldiğinde yine bi özür dilemedi ama hala kırgındım yemek hazırladm hiç konuşmadan yedik ve kaldırdım.
Salı günü akşam yemekten sonra koltukta telefonla uğraşıyordu karşısına geldim gel sarılayım dedi. Bende sana hala kırgınım bunu ilk yapmıyorsun dedim bu sefer o kırgınsan git yanımdan o zaman dedi .
Eskiden olsa tartışır kavga ederdim artık hiç birşey demek gelmiyor içimden çünkü karşımda anlayacak insan yok. Bu akşam yine iş çıkışı gelmedi arkadaşlarıyla çarşıdaydı ben hastaydımve yatıyordum geldiğinde ilaç ve su getirip ateşime flan baktı hastaneye gidelim dedi yanıma uzandı sarıldı ve gitti. Ben yine hiç konuşmadım ..
O kadar kırgınım ki ben mi uzatıyorum diyorum ama gönül almak için bi hediye bi özür bile demedi çünkü gerçekten hep aynı şekilde kırılıyorum .
Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ben böyle değildim gerekirse tartışırdım ama artik hiç bişey söylemek gelmiyor içimden terapiye gitmeye karar verdim yeni evliyim ve şu sıralar yaşadımı bile hissedemiyorum büyük bir hayal kırıklığı var üzerimde hep böyle olmamalıydı diyorum ..

Eşlerin kendilerine ait zamanları olmalı ama sizin eşiniz hiç evde durmuyor sanırım. Arkadaşlarına çok meraklıysa evlenmeseymiş. Ne garip adamlar var.

Bence siz de ayrı plan yapın. Sürekli ilgi bekleyen, beyefendinin keyfini bekleyen kadın durumundan çıkarın kendinizi. Kendinize, ailenize, arkadaşlarınıza zaman ayırın. Bir süre sonra kendisi gelip ilgi dilenir.

Ben o moddan çoktan çıktım ama artık bişey hissedemiyorum kendisine

Sakın eve bağlanır gibi tamamen saçma bir fikirle çocuk yapmayın.Şu anda olduğundan daha fazla dışarda olacak siz evde kucağınızda bebekle kalacaksınız ,iyice kötü olacak herşey.Ben bu tarz adamların değişeceğini sanmıyorum.Ancak arkadaşları bekarsa ve evlenirlerse ya da aralarına bir dargınlık girerse evin yolunu bulur.Bir arkadaşımın eşi de böyleydi.Evde misafir varken bile çok küçük bir işim var der bir daha gelmezmiş.Arkadaş grubunda bir kavga yaşandı.Ev kedisi gibi senelerdir.

adam gitmiş dönmüyor sen niye kayınvalide oturup canını sıkıyorsun arkadaşım; çarşıya çıkıyorum diyorsa ben de çıkıyorum bilmem hangi kafede ya da alışveriş merkezinde buluşuruz yarım saat sonra de. gelmezse de kendin gezer hava alırsın. bir de senin için önemli sorunlarda; susarak anlamasını bekleme gibi hanımefendilikler yapma bence. başta biraz içleri sızlıyor ama sonra çarçabuk aldırmazlığa bağlıyorlar. sorunu halledene kadar üstüne git, hediyeyle gönlünü almasına müsaade etme, sorunu çözmek için zorla. bir de vakit geçireceğiz gibi genel geçer söylenince sallama eğilimi daha yüksek oluyor; net plan yap, bu pazar önce bilmem nereye oradan şuraya geçeriz diye yetişmeniz gereken saatler olsun mümkünse devlet tiyatrolarına filan bilet al arada bir ya da sinemaya ne bileyim.

Eşlerin kendine ait zaman geçirmesini, dozunda olduğu olduğu müddetçe anlayabilirim, hatta ,doğru da görürüm ama beyimiz bu olayı fazlaca abartmis .

Bence en güzeli o size nasıl davranıyorsa sizde ona aynı şekilde davranın .Bir nevi aynası olmuş olursunuz kocanizin

Arkadaşım kavgaların alasında yaptım adam değişmiyo bende haliyle bıktım yani adam gibi konuşsanda beni dinlemiyor ama dediğin gibi bi cafeye gidip seni burda bekliyorum diyebilirim morali bozulur ya bi gelir keyifsiz keyifsiz zoraki bşyler yapar . Benim susmam artık kafamda aslında bazı şeyleri bitirdiğimden kaynaklanıyor gibi sanki o ne yapsa o kararımı biraz daha haklı çıkartıyor

Peki şuan nasıllar adam değiştimi

Neden kendiniz çıkıp gezmiyorsunuz. Onun gezmeye hakkı varsa sizin de var? Bence o çıktıkça siz de çıkın da görsün

Ne işi var dışarıda hem haftasonu hem haftaici iş çıkışı gidiyor. İnsanlar koşa koşa yorgunluktan eve gelirler genelde haftaici iş cikisinda

Tamam gidin de terapi ye gitmesi gereken siz misiniz ki? Gerçekten de hasta insanlar değil de onların hasta ettikleri doktora gidiyorlar.
Eşin hafta sonu seninle geçircem diye söz vermesi nedir ya. Bide yeni evliyken.

Üzgünüm ama eşiniz size değer vermiyor. Kendinize program yapın siz de. Gezmek için ona muhtaçmış gibi davranmayın, bakalım ne yapacak?

Benim eşim bana sormadan cikicak geç gelecek hiç eve girmem sizde çıkın gezin hiç onunla çıkmak bile istemeyin konuşun normal ama çıkalım beraber filan derse Yok ya isim var başka sefere filan de azda o düşünsün naptigini niye onunla cikmadigini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…