kırıcı insanlar

Liar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
625
9
96
İstanbul
neden anlamıyorum kime ne zararım var benim kimsenein etlisine sütlüsüne karışmam kendi halinde bi insanım kimseyide üzücek bişey söylemem çok dikkat ederim ama karşımdaki insanlar neden bunun tersi neden konuşurken dikat etmiyolar üzmek için yapıyolar sanki üzüldüğümüde belli ediyorum eğer bilmeden yapmışlarsa diye ama hayır hala devam ediyolar konuşsam anlamazlar biliyorum çünkü üzüldüğümü anlıyolar
bi zayıf noktamı gördüklerinde lafı vuruyolar hemen sanki kimene sırf üzüliyim diye yapıyolar bende cevabını veremiyorum susup kalıyorum hep çünkü o an dicek bişey gelmiyo aklıma yapıştıramıyorum cevabını çok sinirleniyorum öyle kalıyorum sadece içimden bağırmak geliyo kendimi tutuyorum çünkü bağırmanın gereği yok yerinde bi lafla cevabını yapıştırmak istiyorum ama yapamıyorum o an ne dicemi bilemiyorum mafoldumben içimden dalmak geliyo onlaraÇok üzgünüm çoook

cvp veremiceğini bildikleri için yapıyorlardırrr...
boşver sakın kafana takmaaaa...
ama kendini ezdirmee!!!!

bende bi cözebilsem..neden bazi insanlar kötü niyetli olduklarini...esimlede cok konusurum ..neden ben iyi niyetim karsiliginda her seferinde zit davranislar görürüm sonunda üzülen ben olurum diye..oda bana her zaman der...kötü insanlar iyi niyetli insanlari kiskanirmis o yüzden onun gibi olmamiyorum diye kiskanip kirici olurlarmis...sana tek cevabim bu olabilir...gerisine benimde mantigim almiyor...bende artik öyle insanlardan uzak duruyorum..en kücük ters bir davranistan sonra uzatmadan kontagimi kesiyorum artik..

Sözüm ona başkalarının açıkları ile mutlu olmaya çalışan zavallı insanlardır onlar.Kendi hallerine bırakıp,Allah'a havale et.ıçlerindeki fesatlıkla hayatta ne başarıyı yakalarlar,ne de mutluluğu.Bunun farkında oldukları için de sağa sola sataşıp,saldırırlar.Sen kalbinin güzelliğini bozma ,böyle asalaklar için,değmez.

bende sen gibiyidim,içime atar sinirden çatlardım ama baktım olmuyor kendme zarar veriyorum..zamanla öğreniyorsun kendini ezdirmemeyi çünkü hayat acımasız..senle uğraşan insanlara aldırış etme,insan kendi eksikliklerindne başkalarının eksiğiyle uğraşırmışş..

zayıflıkların diğerlerinin kendini tatmin etme fırsatıdır her daim..

ben neden cevap veremiyorum versemde üzülmüş ve sinirli bi halde veriyorum oturtamıyorum lafı bu yüzden işe yaramıyo söylediğimde uygun oturtmalı lafta bulamıyorum çünkü o anda çok üzülüyorum sinirleniyorum ne dicemi bilemiyorum ya arkadaşar ben kendimi ezdirmek istemiyorum zavallı hissediyorum kendimi (((((((

Kendini neden zavallı hissedesin ki ? Ezikler bunu unutma.Ezik onlar,bu kadar basit.Muhattap olma hiç.yerimseniben

ben şöle yapıyorum.

eger bu tarz bişi gelirse başıma o an diyelim cvp veremedim. bişi oldu.
sonrada ortam sakinleşince Allah ne verdiyse hic beklenmedik bi anda sıvıyorum.
yoksa içimde kalır ölürüm.
böle salaklara olgun davranmicaksın. olgunluk bi erdemdir ama o erdemi anlicak a insanlarda pek yok.

ya hıc muatap olmican insan yerıne koymican veyahut sayıp dökecen başka olmas şekerimkaydirigubbakcemile5bayanssulusmile

uzulmeyın..
onlar sadece kendılerını tatmın ettıklerını zannederler..yada kısılıklerı cok fazla oturmamıs olabılır..
benım bı hocam dun herkesın ııcınde bana oyle bı laf dedıkı şok oldum..oda sonradan fark ettı..bugunde ozur dıledı gelıpde..bazı kısıler olmadık anda olmadık pot kırarlar..
ama emınım ısteyerkde yapmıyolardır..
sıze tavsıyem herdaım guclu gorunun en yakınınız bıle sızın zayıf noktanızı bılmesın..
bazen cevremızden degılde aynı evı paylastıgımız ınsandan zarar goruruz zayıf noktamız yuzunden..

Kendini neden zavallı hissedesin ki ? Ezikler bunu unutma.Ezik onlar,bu kadar basit.Muhattap olma hiç.yerimseniben
muhattap olmak istemiyorum ama yurtta aynı odadayız yani yüzyüze bakıyoruz konuşmak zorunda kalıyosun mecburen ama okul bitince ne arar nede sorarım böyle insanları kaydirigubbakcemile çok sinirleniyorum ya bazen sinirlenince sanki beynimden bişey iniyo

Yurtta aynı odadaysanız iş değişir tabiki.Mecburen aynı ortamdasın.Sen de onları muhattap olarak görme.Bunu belli etmek için illa ki onlarla diyaloğa girmene gerek yok.Çalımlı ol,kendinden emin yürü,dik bir duruşun olusun yanına bile yaklaşamazlar.Yurtta iyi olduğun arkadaşların varsa onlar gelsin bol bol odana.Meydanı da onlara bırakma.yerimseniben

bu yurt otramı çok kötü ailenden uzaktasın sürekli o suratları görüyosun ama diğer çevrenme böyle insanlar olunca muhattap olmuyorum ailemin içinde bile böyle bi insan var yengem abimin karısı onunla 3 yıldır konuşmuyorum sırf bu yüzdende değil yiğenim bebekken bana sevdirmek bile istemiyodu ne biçim insanlar var anlamıyorum kızlar ya kötü biri olsam haketsem bari ama zararsın kimseyi kırmayan biriyim beni küçükmü görüyolar acba naif bi insan olduğum için annem yengemin beni kıskandığını söylüyodu

garip bir yarış vardır insanlar arasında, sanki en güzel hakaret eden kazanır sanırlar
böyle durumlarda terbiyenizin müsade etmediğini anladığınızda, sizi çamurlu dünyanızla başbaşa bırakıyorum deyip orayı terkedebilirsiniz.
onların ellerinin çamur içinde olması sizin de ellerinizi kirletmenizi gerektirmemeli

herkes kendi doğrularıyla, kendi bilgi görgüsüyle diğerlerinden farklıdır.
başka biri gibi olmaya çalışmayın, kendi güzelliğinizi keşfedin :1hug:

öyle havalı bi duruşum yok doğru söylüyosun öyle olmam gerkiyo galiba denicem bunu. yurtta başka arkadaşlarımda yok öyle samimi olamıyorum kimseyle hepsi bi acayip üni ortamı diye havalanmışlar sanki okul dışında kendime uygun arkadaş bulurdum ama burda bulamıyorum

Bence böyle bi kişiliğe sahip olduğun için sevinmelisin...Art niyet aramıyorsun çünkü...
Ben senin yerine olsam Aptala en güzel cevap susmaktır diye düşünür çeker giderim...
Boşver değmez...

Zamanla kafana uygun arkadaş bulursun zaten.Havalı derken ,kendinden emin ve mesafeli dur.O zaman ''gık' 'bile diyemezler.

Zamanla kafana uygun arkadaş bulursun zaten.Havalı derken ,kendinden emin ve mesafeli dur.O zaman ''gık' 'bile diyemezler.
anladım kendine güvenme anlamında söyledim zaten kendime güvensiz biri olduğum doğru belkide bu yüzden oluyo bunlar

anladım kendine güvenme anlamında söyledim zaten kendime güvensiz biri olduğum doğru belkide bu yüzden oluyo bunlar

Senin gibi bir kızın kendine güveni olmayacak da,kimin olacak?yerimseniben
Demek istediğim,onların tavırlarına karşı dik dur,incindiğini belli etme.Üstüne çok gelirler,karakterleri sağlam olmadığı için bu durum onlara zevk verir.Değişmene gerek yok,onlar gibi olmana hiç gerek yok.Bir bakışın bile yetmeli.İnan bu zor bir şey değil.a.s.

Bence böyle bi kişiliğe sahip olduğun için sevinmelisin...Art niyet aramıyorsun çünkü...
Ben senin yerine olsam Aptala en güzel cevap susmaktır diye düşünür çeker giderim...
Boşver değmez...
teşekkür ederim ama sevinemiyorum çünkü zarar görüyorum dediğin gibi sadece susuyorum zaten ama içim rahat etmiyo çünkü çok üzülüyorum çok sinirleniyorum haketmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…