ben neden cevap veremiyorum versemde üzülmüş ve sinirli bi halde veriyorum oturtamıyorum lafı bu yüzden işe yaramıyo söylediğimde uygun oturtmalı lafta bulamıyorum çünkü o anda çok üzülüyorum sinirleniyorum ne dicemi bilemiyorum ya arkadaşar ben kendimi ezdirmek istemiyorum zavallı hissediyorum kendimi(((((((
muhattap olmak istemiyorum ama yurtta aynı odadayız yani yüzyüze bakıyoruz konuşmak zorunda kalıyosun mecburen ama okul bitince ne arar nede sorarım böyle insanları kaydirigubbakcemile çok sinirleniyorum ya bazen sinirlenince sanki beynimden bişey iniyoKendini neden zavallı hissedesin ki ? Ezikler bunu unutma.Ezik onlar,bu kadar basit.Muhattap olma hiç.yerimseniben
muhattap olmak istemiyorum ama yurtta aynı odadayız yani yüzyüze bakıyoruz konuşmak zorunda kalıyosun mecburen ama okul bitince ne arar nede sorarım böyle insanları kaydirigubbakcemile çok sinirleniyorum ya bazen sinirlenince sanki beynimden bişey iniyo
öyle havalı bi duruşum yok doğru söylüyosun öyle olmam gerkiyo galiba denicem bunu. yurtta başka arkadaşlarımda yok öyle samimi olamıyorum kimseyle hepsi bi acayip üni ortamı diye havalanmışlar sanki okul dışında kendime uygun arkadaş bulurdum ama burda bulamıyorumYurtta aynı odadaysanız iş değişir tabiki.Mecburen aynı ortamdasın.Sen de onları muhattap olarak görme.Bunu belli etmek için illa ki onlarla diyaloğa girmene gerek yok.Çalımlı ol,kendinden emin yürü,dik bir duruşun olusun yanına bile yaklaşamazlar.Yurtta iyi olduğun arkadaşların varsa onlar gelsin bol bol odana.Meydanı da onlara bırakma.yerimseniben
ben neden cevap veremiyorum versemde üzülmüş ve sinirli bi halde veriyorum oturtamıyorum lafı bu yüzden işe yaramıyo söylediğimde uygun oturtmalı lafta bulamıyorum çünkü o anda çok üzülüyorum sinirleniyorum ne dicemi bilemiyorum ya arkadaşar ben kendimi ezdirmek istemiyorum zavallı hissediyorum kendimi(((((((
öyle havalı bi duruşum yok doğru söylüyosun öyle olmam gerkiyo galiba denicem bunu. yurtta başka arkadaşlarımda yok öyle samimi olamıyorum kimseyle hepsi bi acayip üni ortamı diye havalanmışlar sanki okul dışında kendime uygun arkadaş bulurdum ama burda bulamıyorum
anladım kendine güvenme anlamında söyledim zaten kendime güvensiz biri olduğum doğru belkide bu yüzden oluyo bunlarZamanla kafana uygun arkadaş bulursun zaten.Havalı derken ,kendinden emin ve mesafeli dur.O zaman ''gık' 'bile diyemezler.
anladım kendine güvenme anlamında söyledim zaten kendime güvensiz biri olduğum doğru belkide bu yüzden oluyo bunlar
teşekkür ederim ama sevinemiyorum çünkü zarar görüyorum dediğin gibi sadece susuyorum zaten ama içim rahat etmiyo çünkü çok üzülüyorum çok sinirleniyorum haketmiyorumBence böyle bi kişiliğe sahip olduğun için sevinmelisin...Art niyet aramıyorsun çünkü...
Ben senin yerine olsam Aptala en güzel cevap susmaktır diye düşünür çeker giderim...
Boşver değmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?