Kırık ayak.. yeni evlilik.. sürekli yaptıklarını söyleyen bir eş

Evet bile bile evlendim. Sasirtmiyor zaten bu yaptıkları. Ama Allah onu muhtaç duruma dusurmesin.

Elbette ki allah kimseyi muhtac duruma dusurmesin...
Bu adam daha evlenmeden ve ortada bir sorun yokken bile "anne babama bir yanlisin olmasin. Anne baba bir tane ama es yine bulunur" dedi
Iste tam o noktada bitmeliydi. Bence bosan. Yoksa sen cocuk da yaparsin.
Anlamiyorum ki isi gucu olan kadinsin. Ne diye kendini kepaze ediyorsun boyle?

Evlilik boyle bir sey degil. Ne senin dedigin gibi eve ayda 1000 lira verip cekilebilirsin, ne de o alisverise gitmenin lafini edebilir. Kendinizi kandirip hirpalaniyorsunuz. Musterek hic bir seyiniz yok ki.

3 aylık evliyiz. 1 ay önce kaza yaptım. Ayak bilegim kırıldı. Eşimle arada kavga ediyoruz bu gece olduğu gibi. Ve her kavgada düğünde kendi ailesinin yaptığı masraflari, Takılan takiları söyler mutlaka. Bizim hiçbir şey yapmadigimizi da belirtir. ( yaptık. sadece saat ve düğün ayakkabisi kendi istemedi )
Neyse ben ev işi , yemek yapamıyorum. Yemeği annem gelir yapar ya da yakinlarim getirir arada. Temizliği de biraz o yapar biraz bizimkiler. Bulasik isi,market isi hep onun üstünde. Tamam kabul ediyorum henüz 3 aylık evliyken zor gelebilir bu kadar sorumluluk ama yardım edenlerimiz var şükür. Bugünkü kavgamizda da ev isi konusunda yaptıklarını söyledi. Bagirdi , çağırdı. ne yapayım söyleyin . Yarın evi terk edip gitmeyi bile düşündüm. Ama ailemi düşünüyorum, cok uzulecekler. Ne yapmaliyim

Nikahtan sonra pişman olmuşsun.. daha öncede sorunlar varmış keşke evlenmeseydin daha 3 aylık evlilikte dertlisin.. Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda toparlar ayaklarının üzerinde durursun!

3 aylık evliyiz. 1 ay önce kaza yaptım. Ayak bilegim kırıldı. Eşimle arada kavga ediyoruz bu gece olduğu gibi. Ve her kavgada düğünde kendi ailesinin yaptığı masraflari, Takılan takiları söyler mutlaka. Bizim hiçbir şey yapmadigimizi da belirtir. ( yaptık. sadece saat ve düğün ayakkabisi kendi istemedi )
Neyse ben ev işi , yemek yapamıyorum. Yemeği annem gelir yapar ya da yakinlarim getirir arada. Temizliği de biraz o yapar biraz bizimkiler. Bulasik isi,market isi hep onun üstünde. Tamam kabul ediyorum henüz 3 aylık evliyken zor gelebilir bu kadar sorumluluk ama yardım edenlerimiz var şükür. Bugünkü kavgamizda da ev isi konusunda yaptıklarını söyledi. Bagirdi , çağırdı. ne yapayım söyleyin . Yarın evi terk edip gitmeyi bile düşündüm. Ama ailemi düşünüyorum, cok uzulecekler. Ne yapmaliyim

Merhaba, bu anlattıklarınızdan ve öncesinde de yaşanmış sorunların ifade edilmesinden yola çıkarak size fikrimi söylemek istiyorum. Bir dk bile düşünmeden arkanıza dahi bakmadan kaçın o adamda. İki kızım var ve elim kolum bağlı, ha ne zaman kendi ayaklarımın üzerinde durur hale gelirim ki çabam bu yönde, o zaman da beni üzmeye devam ederse iki kızımı alır giderim. Demem o ki çocuğun yok, bu mutsuz hayatı kesinlikle kabullenme, dünyaya bir kere geliyoruz. Değer bilene köle ol ama değer bilmeyene bir bardak su verme. Yaşın sanırım benden ufak.. Bir abla olarak söylüyorum, ayrılmak dünyanın sonu değil ve inan seni mutlu edecek biri bu dünyada var buna inan. Bu adamı idare ederek hayat geçmez. Sakın çocuk olsun düzelir diye düşünme. Çocuğa bile sırf senin çocuğunmuş gibi davranır bi tipler. Çocuk hasta odu mu yine mi hasta bıktım hast. Masraflarından diye söylenir. Aman diyim bu adamdan çocuk yapıp çocuğunu da mutsuz bir ortamda büyütmek zorunda kalma. Nacizane fikrim. Güçlü ol. Biz kadınlar çok ama çok güçlüyüz, buna emin ol.

Evlenmeden önce dedik evlenmeyin diye. Şimdi boşanmayı düşünüyorsunuz çok ilginç boşanmak, evlenmeden önce ayrılmaktan daha mı kolay ?
Eşin beş para etmez. Demekki İyi gün için varmış sadece.

Ama bu öküzle olmayacağı ömür geçmeyeceği belliydi. Sayfalarca yazıldı söylendi. Evlendiğinde sıkıntıların daha da büyüycek daha fena konular açarsın düğüne 3 gün kalsa da bi ömrün yanında nedir ki ayrıl dedik ı ıh yine devam ettin..

İş buraya kadar geldi madem bırakıp gitmek yok debelenmeye devam Allah kolaylıklar versin..

1 aylik evliyim hala şu taki mevzusunun nasil yapildigini merak ediyorum? Allah askina neyi paylasamiyorsunuz ? Ve yine 1 aylik evliyim esimle her seyi birlikte yapiyoruz.grip olacak gibiydim yatirdu nane limon yapti sicak su torbasi getirdi.ben de ona karsi oyleyim.ne verirsen onu aliyorsun o bir gercek.ki elinde olnayan bir durum kaza gecirmissin.nasil saygisizlik bagiris cagiris.evlenirken "hastalikta saglikta " deniliyor esinizn haberi var mi bundan ?

Valla ayagim kirik degil. Yemegi ben yaptiysam salatayi esim yapar. Evi o supurur ben viledalarim. Camasiri ben yikadiysam o asar. Yapacak mecbur. Brn ona hizmet etmek icin evlenmedim ki onunla. Beraber yaslanalim beraber yasayalim diye evlendik. Hayatı paylasmak icin. Bence bu kadar pasis kalmayin. Yapacaksın tabiki de gec. Hastalikta saglikta dediniz sonucta.

Bu arada diger konularinizi okudum da

"es degisir ama anne baba degismez" dediginde birakacakmissiniz orada.sizi sevdiginden eminmisiniz.cok afedersiniz ama yakinlastiginizda agzinizin koktugunu soyleyecek kadar karakteri olan bir insanmis esiniz..sevgisinden emin misiniz.

es olmayı ne zannediyordu acaba esiniz valla bu konuları acıp acıp oku kendine sükrü sahibi yap suna bak cici ayında esine bakmıcan da ne zaman bakıcan eminim ki esinin bacagı kırılsa sen kus sutu yapar esine icirirdin

limoncu28 limoncu28 bu konu sahibinin bütün konularını neden hortlattığınızn bir amacı var mı acaba
okusunda pisman olmasın cok üzüldüm onun adına nelerden vazgectigini anlasın diye yazdım aslında hortlatmak degil konularına bi bakıyım dedim ama kız elinin geldiginin fazlasını yapmıs sakın geri dönmesin yazdıklarını okusun yasadıklarını unutmasın istedim

okusunda pisman olmasın cok üzüldüm onun adına nelerden vazgectigini anlasın diye yazdım aslında hortlatmak degil konularına bi bakıyım dedim ama kız elinin geldiginin fazlasını yapmıs sakın geri dönmesin yazdıklarını okusun yasadıklarını unutmasın istedim

Arada okuyorum unutmamak için :)

Back
X