Gelinlik Modelleri Kırık beyaz mı bembeyaz mı

zeytincim çok beğendim gelinliğini bende tercihimi beyazdan yana kullanmıştım ama zevk meselesi tabi önemli olan içinde bulduğun huzur bir ömür boyu mutluluklar tatlım...

kırık beyaz benim favorimm gelinliğim de öyleydi iyice krem gibi olanlar da var ama kırık beyaz hoş oluyorr

bende kırık beyaz mı beyaz mı karar veremedim ama bugün rüyamda siyah gelinlik giyiyordum :( acaip korkuyla uyandım :(

kırık beyaz başka elbiseler alabilirim ama beyaz gelinlik asla bir daha giyemeyeceğim için beyaz istiyorum hemde kar beyaz...........

cnm öncelikle saçlarının rengine ,teninin rengine bağlı bu.bne de nişanlyım ,ben de kırık beyaza kreme takmştım ama sarışınlarda daha hoş duruyor kanısındayım artık..benim saçlarım uzun ve koyu kahve ve ben saçlarımın rengini deeğiştirmeyi düşünmüyorum gayet doğal olmak istiiiiyorum yane, o yüzden beyaz daha uyumlu olur diyorum kendimce.her ne kadar kremi beğensemdeeeeeeeeeeeeee..sen de saçlarına bak uyumuna kendin karar ver, eğer saçların kkoyu ise kesinlikle beyazzzzzzzzzzzzzzz..:icecream:

benim gelinliğim kırık beyazdı cnm.daha güzeldurduğunu düşnüyorum ama.en güzel kararı sen verirsin.dene üzerinde hangisi sana daha güsel ve hoş geliyor ona göre yaptırısın.mutluluklur cnm.

bence bembeyaz ... gelin dediğin bembeyaz gelinlikli olur...a.s
bu yaz benım de düğünüm olacak hiç kırık beyazı düşünmem.
bembeyaz gelinliğim olsun isterim yerimseniben

Bence beyaz gelinlik.Özellikle yazın bronzlaşan tende beyaz gelınlık çok hoş duruyor.Mekanla da ilgili bir sey aslında cok yogun ısıgın altında yapılan bı düğünde genelde kırık beyazı tercih ediyor modacılar.Ama ne olursa olsun ben beyazı tercıh edıcem

Benimki kırık beyazdı ve çok hoş duruyordu.
Bazı beyazlar varki kumaşının kalitesizliğinden sanırım inanılmaz çiğ durur.
Buna dikkat et.

Benimki kırık beyazdı ve çok hoş duruyordu.
Bazı beyazlar varki kumaşının kalitesizliğinden sanırım inanılmaz çiğ durur.
Buna dikkat et.

dogru canım kumas ıyı olmazsa plastık gıbı duruyor.Bu konu hakkında cok bılgım yok ama beyaz renk bronzken bana cok gıdıyor.Sac dıplerım acık kumral uclarıma dogdu gttıkce acılıyor rengı bebek sarısı.Gozlerım de ela .Kırık beyaz yakısmıcak gıbı gelıyor.N e zormus evlenmek:))yerimseniben

kesinlikle bembeyaz.
kırık beyaz hiç hoşuma gitmiyor gelinliklerde. Eski gibi duruyor sanki. Normal abiye kırık beyaz olabilir ama gelinlik bana göre bembeyaz olmalı

aslında gelınlık bembeyaz olur ama sımdı kırık beyazlar cıkalı bembeyazlar cok basıt duruyo. modele gore de degısır ama abımın dugununde yegem kırık beyaz gıydıç kuafor salonunda baska bı gelın daha vardı onun gelınlıgı bembeyazdı. cok basıt durdu onun yanında ya. o gelının yanındakıer bıle bızım gelınlıgı begendı. model olarak da daha guzeldı tabı ama ne bılıyım rengıdebasıt geldı bana. bende karar veremıyorum gercı. cunku bembeyaz olmasının bı anlamı varyerimseniben

beyaz olmalı tabikide ama çok beyaz bence agır durmuyor yani hafif kırık beyaz olmalı.. krem rengi demiyorum ama

bencede kesinlikle kırık beyaz bende öyle tercih ettim.Tabi benden söylemesi karar senin canım.Kırık beyaz benim fikrim daha güzel duruyor şimdiden mutluluklar

Back
X