ya adamı asıp kesmişsin anlamıyorum tek suçlu adammı.kızda razı alan razı satan razı..olmasaydı kardeşi..ailelerin bilinçsizliği biz niye yapmadık çünkü annem benimle oturup herşeyi konuşurdu anlatırdsı uyarırdı..adamı tecavüzcü yapmışlar ya ne alaka..zorla olmamışki töbe töbe..
azra sende kendine gelmesliisin yok aşığım yok seviyorum kafandan sil okuluna devam et.çkarşına daha 150 tanesi çıkar.aklını başına devşir.giden gitmiş.
ya adamı asıp kesmişsin anlamıyorum tek suçlu adammı.kızda razı alan razı satan razı..olmasaydı kardeşi..ailelerin bilinçsizliği biz niye yapmadık çünkü annem benimle oturup herşeyi konuşurdu anlatırdsı uyarırdı..adamı tecavüzcü yapmışlar ya ne alaka..zorla olmamışki töbe töbe..
azra sende kendine gelmesliisin yok aşığım yok seviyorum kafandan sil okuluna devam et.çkarşına daha 150 tanesi çıkar.aklını başına devşir.giden gitmiş.
yanlız 16 diyip durmuşsunz ama şuan 16 değilki o zamanlar 16daymış
hata yapmadığımı inkar etmıyorum ama sadece cınsellık uzerınde durmak ne kadar dogru? yanı sız ablalarımsınız tecrubelısınız ama ben cınsellık uzerıne kurulu bı ılıskı yasadıgıma ınanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?