Kırık bir aşk hikayesi

azra33

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mart 2009
509
4
296
43
İstanbul
on altımdaydım onu tanıdığımda o da yirmibeşinde.. hersey öle güzel başlamıştı.. ilk 3 ayımız hayatımın en güzel günleriydi. cennetteydım sanki.. sonra askere gitti.. geldiğinde herşey değişmişti.. o iş hayatında önemli bi isim bense lise öğrencisi.. uzaklaşıyorduk ama tutkulu iki aşıktık.. yavas yavas gidiyordu ben hiçbirşey yapamıyordum seyretmekten başka.. çabaladıkca dibe batıyordum.. bir gün ikimizde ayrılığa cesaret edip bitirdik.. gittiği anda rahatlamıştım önce sonra içime öyle bir hüzün çöktü ki.. sınava hazırlanıyordum o ara.. oyalanacak cok seyım var gıyındım suslendım ders calıstım vakıt gecti ama hergece aklımda o vardı.. sadece geceleride değil her an her sanıye.. sınavı kazandım izmire geldim.. burda her gun ya kalsaydım onunla daha mı güzel olurdu dedim.. hep aynı cevabı verdım onun kollarında uyusaydım dünyanın en mutlu insanı ben olurdum.. izmire geldikten sonra bi gün izmire geldi iş için.. geldi,yaşalanmıştı.. başkaları vardı o gun onun oldum tekrardan.. ama sanki o aldatıyormuş gibi hissettim.. o değildi dokunduğum.. benim sevdiğim adam emrem değildi değişmişti.. aşık olduğum hayal ettiğimde o değildi.. yine gitti.. aradan 10 gün geçti bugun düşünüyorumda o gittiğinden beri ben yaşamıyorum mutlu olamıyorum yüreğimi hissetmiyorum çünkü psikolojik tedavi almayı bile düşündüm.. nefes alıyorum gülüyorum güya mutlu rolu yapıyorum ama ben hala onu özlüyorum bana akıl verin nolurrr

25 yaşındaki bir adamın 16 yaşındaki bir kızla bir ilişki yaşaması; arada cinsellik olmasa dahi çocuk istismarına girer! Bu bir aşk hikayesi değil bana göre! Resmen pedofili eğilimler gösteren bir adamın sapkın ilişkisi! Siz reşit olmamış, masum duygularla yaklaşmışsınız ama bu adam kazık kadar herifmiş ve hiç de ahlaki olmayan bir şey yapmış! Kaldı ki "onun oldum" cümlenizden cinsellik de yaşadığınızı düşünüyorum!

belkide haklısınız ama bende olgunumdur yaşımın kızı değilimdir.. herkesten aynı tepkiyi alıyorum ama yaşadıklarımı ben biliyorum sevildiğimi düşünüyorum.. haklısınız dediklerinizde ama ben haLa bi salak gibi özlüyorum

Bunun olgunlukla alakası yok arkadaşım!
Kanun var yasa var çocuk psikolojisi var!
25 yaşındaki kazık kadar herif 16 yaşındaki çocukla sevişiyorsa bu tecavüzdür!
Önceki konularınıza da baktım 2 ay aynı evde kalmışsınız, gebelik korkusu filan yaşamışsınız.
İster sizin rızanızla olsun ister olmasın bu adam yasalara göre size tecavüz etmiş sayılıyor!
Üstelik sevişmeyi siz teklif etmiş olsanız bile!
Bunu yasalar söylüyor.
Ve yasalar sizin "olgunluğunuz"a göre değişmez, DEĞİŞEMEZ!
Açıkçası ailenizin bu ilişki hakkındaki yorumlarını merak ettim.

tahammül edemiyorum artık böyle şeyler okuyup duymaya hayat "evli mutlu çocuklu" dan ibaret değil...

azıcık beyninizi büyütün...

oyalanacak şeyler ; "giyindim, süslendim, ders çalıştım" aferin ne diyeyim...

"ah yazııık" diyemeyeceğim, içimden gelmedi...dünyaya baktığın pencereyi değiştirmeyi dene daha az dizi izleyip daha çok oku...

Ortada resmen bir tecavüz suçu var!
Polise gitmelisin hem de hemen!
Ailen haberdar mı bu durumdan?
Eğer haberdarlarsa yasal olarak onlar da suçlu!

Konu içeriği nedeniyle"Aşk acısı çekenler" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

ya adamı asıp kesmişsin anlamıyorum tek suçlu adammı.kızda razı alan razı satan razı..olmasaydı kardeşi..ailelerin bilinçsizliği biz niye yapmadık çünkü annem benimle oturup herşeyi konuşurdu anlatırdsı uyarırdı..adamı tecavüzcü yapmışlar ya ne alaka..zorla olmamışki töbe töbe..
azra sende kendine gelmesliisin yok aşığım yok seviyorum kafandan sil okuluna devam et.çkarşına daha 150 tanesi çıkar.aklını başına devşir.giden gitmiş.

ya adamı asıp kesmişsin anlamıyorum tek suçlu adammı.kızda razı alan razı satan razı..olmasaydı kardeşi..ailelerin bilinçsizliği biz niye yapmadık çünkü annem benimle oturup herşeyi konuşurdu anlatırdsı uyarırdı..adamı tecavüzcü yapmışlar ya ne alaka..zorla olmamışki töbe töbe..
azra sende kendine gelmesliisin yok aşığım yok seviyorum kafandan sil okuluna devam et.çkarşına daha 150 tanesi çıkar.aklını başına devşir.giden gitmiş.

Bu ülkede yasa var kanun var arkadaşım!
Aç bak bakalım ne yazıyor kanunlarda.
Kanuna göre reşit olmamış taraf razı olsa bile reşit olan kişi tecavüz etmiş sayılıyor!
Çocuk istismarı denen şey de zaten bu!
Bir çocuk karşısındakinin kendisine zarar verip vermediğini kestiremez!
Mantıklı düşünemez!
Bu nedenle "reşit olmak" denen birşey var.
O kadar kanun insanı doktor ve psikiyatrist oturup bu yaşı tayin etmişler.
Neden?
Çünkü çocuk o yaştan sonra kendi lehine olacak sağlıklı kararlar alabilecek olgunluğa erişiyor.
Reşit olmayan biriyle cinsellik yaşamak hem kanunlara göre hem ahlaka göre hem de benim düşünceme göre TECAVÜZDÜR!
Sırf sen rahatsız oldun diye kanun değişmez kusura bakma

16 yaşında bir genç kız.
tam deli çağları.
bunun yanında 25 yaşında bir erkek.
kızın aklı bir karış havada da olsa
25 yaşındaki erkeğin kendini frenlemesi ve 16 yaşındaki sebil sübyanı koruması gerekirdi diye düşünüyorum.

offfff ki offfffff....

arkadaşım bahsi geçen 16 yaşında bir çocuk....

ve bence de bir çocuğa bu şekilde davranan bir insan pisliğin ahlaksızın önde gidenidir....

istediğinizi söyleyin bu kız hayatta şükayet etmez.kör kütük aşık okumadınızmı...

Aşık da değil, ondan ziyade sahipsiz bu kız.
Lise çağlarında bir çocuk nasıl kendinden 9 yaş büyük sevgilisiyle kalır?
Bir aile nasıl buna izin verir?
Yasal olarak aile de suçlu çünkü çocuğun istismarına zemin hazırlamışlar.
Benim aklım almıyor böyle şeyleri:26:

hata yapmadığımı inkar etmıyorum ama sadece cınsellık uzerınde durmak ne kadar dogru? yanı sız ablalarımsınız tecrubelısınız ama ben cınsellık uzerıne kurulu bı ılıskı yasadıgıma ınanmıyorum

Problem sizin ne üzerine bir ilişki yaşadığınız değil!
Problem 25 yaşındaki bir adamın 16 yaşındaki bir çocukla aşk yaşaması ve hatta cinsel ilişkiye girmesi.
Bu da çocuk istismarına ve tecavüze giriyor yasal olarak.
Yani evet ben çok yüklenmemişim ama siz körmüşsünüz.
Hatta körlük sizde değil ailenizde.
Siz tüm bunları yaşarken aileniz fark etmedi mi?
2 ay beraber yaşadık diyorsunuz, haberleri olmuştur.
Kimse kızının 2 ay bir erkekle yaşarken ses çıkarmadıkları için yasal olarak onlar da çocuk istismarı yapmış oluyor.
İşin yasal ve ahlaki yönü bu.
İster araştırıp öğrenip ders çıkarın ister böyle devam edin.

hata yapmadığımı inkar etmıyorum ama sadece cınsellık uzerınde durmak ne kadar dogru? yanı sız ablalarımsınız tecrubelısınız ama ben cınsellık uzerıne kurulu bı ılıskı yasadıgıma ınanmıyorum

işte bunun için karşındaki öküzün sana daha çok değer verip, sana saygı duyup seninle böyle birşey yaşamaması gerekiyordu...nerede şimdi?? senin yanında mı?? insan 16 yaşında her ne kadar aksini iddia etse de "sevdim yaşadım" olgunluğuna ulaşamaz henüz ama 25 yaşında herşeyin farkındadır...

sen bunu körlük de istersen canım ama doğru düşünemediğin kesin...ben okurken "kırık bir aşk hikayesi" hüzünlü bir aşk öyküsü diye okuyamadım maalesef.... sadece kızdım...sen daha hayatının başındasın ve yaşaman gereken bambaşka şeyler var...önce kendini bir yetiştir, tanı, nasıl yaşamak istediğine, gelecekten ne beklediğine karar ver, kendine güzel, faydalı bir yol çiz...sonuna kadar okumalısın örneğin...akıllı olmalısın, dünyada kendine güzel bir yer edinmelisin sonra istersen hayatını kırık ya da sapasağlam aşk hikayeleri ya da hikayesi ile doldur...ama hayata şu an yanlış, seni bir yere götürmeyecek bir pencereden bakıyorsun...

sana abla tavsiyesi...

ha bu arada pisipisi sürekli değiniyor bu "kırık aik hikayesi (!)" ni yaşadığın şahsı şikayet eden olursa ceza alır...yaşadığın şeyi bunu da bilip değerlendir

Back
X