Saç Kesim Şekilleri Kırık fön

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

qulquzelii

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
99
4
298
Kizlar ist anadolu yakasında güzel kırık fön yapan kuaföre ihtiyacım var ben kartal dayım burada her kuaför yapmıyor bi de güzel yapılması önemli yardimci olursaniz sevinirim Teşekkürler

Kirik fon nedir yeni bisey daha öğrendim vala neguzel

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kirik fon nedir yeni bisey daha öğrendim vala neguzel

Kırık fön dalgalı oluyor canım yani saç normal fön gibi düz yapılmıyor görsellerde bak istersen resim ekleyemiyorum :)

Hii çok severim dalgali fonu evlendikten sonra kapandigim için fon cektrmeyeli 5 sene oldu benim yerimede cektir :p

Hii çok severim dalgali fonu evlendikten sonra kapandigim için fon cektrmeyeli 5 sene oldu benim yerimede cektir :p

:) ben de çok seviyorum ama hangi kuaföre yaptircagimi bilmiyorum saolsunlar arkadaşlar da hiç yardimci olmamışlar :/

O yüzden bugün bu modeli yaptırmak zorunda kaldım ama bu da hoş olmuş sanki :) kusura bakmayın resmi nerden döndürecegimi bilemedim

Eklentiler

• $1401052926003.webp
    $1401052926003.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 314
AA evet buda güzel değişik bi tarz insanin açilasi gelio vala

İstanbul pendik merkezde ck kuaför var cahit karaaslan mükemmeldir tavsiye ederim.

gec oldu cewap
Kizlar ist anadolu yakasında güzel kırık fön yapan kuaföre ihtiyacım var ben kartal dayım burada her kuaför yapmıyor bi de güzel yapılması önemli yardimci olursaniz sevinirim Teşekkürler
için ama belki ihtıyacı olan baska birine yara.. pendıkte guney sınaması pasajında 1 katta zaten bır tane kuaför var orası harıka cekıor cok ama cok memnunum :) kendı kuaförum başka amısal ordakı gıbı cekemıyor :)

Back
X