Kırıkkale'de kocası(!) tarafından öldürülen masum anne...

Ne olduğunu anlamaya çalışırken gördüm cesedi. İnsanları sevmezdin şu an içimde tek bi merhamet kırıntısı kalmadı. Bu kadınun hayatta kalması imkansızmış,, yaa biz bu duyguları yaşıyoruz o ufacık kızın dünyasınu düşünemiyorum. Şeytan insandan daha masum değil mi? Bence öyle...
Ben acip bakmadim instagram hesabina girdim de ben hakaret eden birisi zannederek girdim. Cssedin fotosuna nasil ulasip paylaşabiliyorlar nasil görebiliyorlar bu yasak degil mi. Offfff cok kotuyum. Cok cook. O cocuk acaba simdi napior nerede :( :( her gecen gun umutlarim tükeniyor insana karşı .

!!

Eklentiler

• IMG_20190823_175056.webp
    IMG_20190823_175056.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 91
Ben acip bakmadim instagram hesabina girdim de ben hakaret eden birisi zannederek girdim. Cssedin fotosuna nasil ulasip paylaşabiliyorlar nasil görebiliyorlar bu yasak degil mi. Offfff cok kotuyum. Cok cook. O cocuk acaba simdi napior nerede :( :( her gecen gun umutlarim tükeniyor insana karşı .
Bende öyle sandım.. o kadar derin ve büyük ki boğazında ki kesik, birde duygunun öldürülme anını izledm bıçaklanmasını defalarca kez, şu an içimdeki herşey ölmüş gibi hissediyorum. O küçük kıza sahip çıkmayı çok isterdim.. yaşadığı şey ne desem boş işte..

Olaydan yarım saat önce ordan geçtim Allahım diyorum ben orda olsaydım neler yapmazdım elimden geleni yapardım o anne ve yavrusu için. Anlam veremiyorum insanların içeri girmemesine kapıdan bakmalarına.

Videoyu sansurlu izledigimde ben de cok kizmistim mudahale etmeyenlere. Ama sansursuz halini gorunce biraz ablayabildim. Cok kan oldugu icin korktular galiba. Dehset. Biz izlerken bile dehset. Canlı halinde iyice korkunctur. yere yigilinca da oldu diye mudahale etmemis olabilirler. zaten hekimlerin bile cok zor durdurabildigi bir kesikmis. Buyuk ihtimal mudahale etseler de durduramazlardi.

Bende öyle sandım.. o kadar derin ve büyük ki boğazında ki kesik, birde duygunun öldürülme anını izledm bıçaklanmasını defalarca kez, şu an içimdeki herşey ölmüş gibi hissediyorum. O küçük kıza sahip çıkmayı çok isterdim.. yaşadığı şey ne desem boş işte..
Aynen.. hayati boyunca gozunden silinmeyecek annesinin o hali :( :( ben izlemedim ama o kadinda defalarca bicaklanmisti neymis otel odasina çıkacakmista bir uyusturucu tüccarıyla. Kocasi da herkese dışarıda satıyorsun neden odaya çıkıyorsunuz diyip kiskanmis. :( buda ahir tahrik olmuş. Simdi daha da yıkıldım emine nin katili guvenlikli bi odada tutuluyormus .

Videoyu izlemediyseniz izlemeyin çok fena kizin cigliklari kadinin etrafta yalvarircasina ölmek istemiyorum diyisi off video cekiyor hayvan kimse kanayan yere bir bezle baski yapmiyor Allah im Allah o kizcagiza yardim etsin 10 yasinda kabusu yasadi babasi ya babasi bir cocugun neyi varki Anne babadan baska

Aynen.. hayati boyunca gozunden silinmeyecek annesinin o hali :( :( ben izlemedim ama o kadinda defalarca bicaklanmisti neymis otel odasina çıkacakmista bir uyusturucu tüccarıyla. Kocasi da herkese dışarıda satıyorsun neden odaya çıkıyorsunuz diyip kiskanmis. :( buda ahir tahrik olmuş. Simdi daha da yıkıldım emine nin katili guvenlikli bi odada tutuluyormus .
Yazik yazik

Erkek cocuklarinizi merhametli yetistirelim bugunun cocuklari gelecegin yetiskini olacak kadina kiza vurulmicani ogrenmeli hayir nedir bilmeli israrci baskici olmamali erkek dir deyip simartmayin simartmayinki ne sizin ne baskasinin cani yansin

Videoyu açtım az önce ama 3 saniye olmuştur kapattım , dayanamıyorum üzüntüsüne

Bu nasil soguk kanliliktir nasil kansizliktir ben anlamadim

Adam zaten planlıyormus ki. 4-5 aydir hazirlikli geziyormus. Abisini ve babasini oldurecegim diyormus. Kadini oldurdukten sonra kadinin babasini aramis. Bekle geliyorum seni de oldurecegim diye.

Uyuşturucu alkol her pislik varmis. Cocuk dogmadan once ayrilmislar taa. Cocuk da derdi degil yani zaten gormezmis sene de 5 kez anca

Videoyu sansurlu izledigimde ben de cok kizmistim mudahale etmeyenlere. Ama sansursuz halini gorunce biraz ablayabildim. Cok kan oldugu icin korktular galiba. Dehset. Biz izlerken bile dehset. Canlı halinde iyice korkunctur. yere yigilinca da oldu diye mudahale etmemis olabilirler. zaten hekimlerin bile cok zor durdurabildigi bir kesikmis. Buyuk ihtimal mudahale etseler de durduramazlardi.
Doğru dehşet bi görüntü ama ne biliyim ya bi şeyler yapılmalıydı

instagram kullanıyorsanız Allah rızası için, acıdan nemalanan şu ucuz leş kargasını spamlayın.
Nasıl bir yürek bu resmi paylaşır anlayamıyorum . Birde mideniz bulanmasın demiş. Midemiz bulanmıyor. Acıyor canımız acıyor. Kalbimiz acıyor ya.

"Cebinde gezdirdiği ekmek bıçağı" ile mi... Maalesef gördüm o fotoğrafı.. asla basit bir şey değil, almıyor aklım, aklın ötesinde ama gerçek :(

Hayatıma devam edebildiğim, gülebildiğim her an için utanç duygusu kaplıyor içimi

çok acı bir olay bizzat şahit oldum anlatamam o günden uyku girmiyorum gözüme o kanlar o çığlıklar o çocuğun anne anne diye yalvarması annesinin kanlı yüzünü okşaması kadının o anda çocuğunun yüzüne dehşet dolu bakışları ambulans diye bağırması çok acı gerçekten
Ben telefondan izleme ile kahroldum nasıl dayandınjz ya

Videoyu izlemediyseniz izlemeyin çok fena kizin cigliklari kadinin etrafta yalvarircasina ölmek istemiyorum diyisi off video cekiyor hayvan kimse kanayan yere bir bezle baski yapmiyor Allah im Allah o kizcagiza yardim etsin 10 yasinda kabusu yasadi babasi ya babasi bir cocugun neyi varki Anne babadan baska
Galiba ben de bir sey yapamazdim hic soguk kanli degilim ama o durumda o insanlarin video cekebimeyi akil edebilmesi akil alir gibi degil..

ilkyardım bilen biri müdahale etseydi kurtulurdu belki tampon yapılsaydı bir anda oluk oluk kan akmaya başladı. şimdide kadının cansız hastanede odasında kesik boğazlı çıplak bedeni dolaşıyor internette bu resimleri çekip yayanında katilden farkı yok. bu kadının çocuğu anası babası kardeşleri bu videoları bu resimleri görecek yazık değilmi
O kesigi tampon kurtarmazdı ya ellerinin arasından fışkırdı

Back
X