Kırıkkale'de kocası(!) tarafından öldürülen masum anne...

resmen karnımın kasları agrıyor oyle kasılıyorum kı gergınlıkten sinirden gecmıyorda hırsım kac gundur duzgun yemek yıyemedım haberı ılk okudugumda 2 gun hıc uyuyamadım uykusuzum omuzlarım boynum agrıyor gergınlıkten
ben boyle olduysam yakınları cocukları nasıl olmustur :KK43:
Aynen bende oyle evimi supuremedim yemek yiyemiyorum fenalardayim kac gündür varya.. kötüyüm ve ben tup bebek hastasiyim napcam bilmiyorum bu moralle. Hele o anacigi babasi oof oooofff

Ya biri "iyiki video çekilmiş yoksa unutulur gider" gibi bi yorum yapmıştı. Ben de Duygu'yu hani "onu bile unuttuk buda unutulur" gibi bi özeleştiri yapmak için örnek vermiştim. Ne kadar çok bilmeyen varmış. Valla üzüldüm yazdığıma. O zaman o olay da çok ses getirmiş, videosu her yere yayılmıştı. Hatta baktım şimdi bu forumda da konusu açılmış. Bir de hala videonun bu kadar kolay ulaşılabiliyor olduğunu düşünmedim doğrusu. Keşke yazmasaymışım. Mahkeme kararıyla falan kaldırılmalı bu videolar, bu insanların çocukları var bide :KK43:

Ya biri "iyiki video çekilmiş yoksa unutulur gider" gibi bi yorum yapmıştı. Ben de Duygu'yu hani "onu bile unuttuk buda unutulur" gibi bi özeleştiri yapmak için örnek vermiştim. Ne kadar çok bilmeyen varmış. Valla üzüldüm yazdığıma. O zaman o olay da çok ses getirmiş, videosu her yere yayılmıştı. Hatta baktım şimdi bu forumda da konusu açılmış. Bir de hala videonun bu kadar kolay ulaşılabiliyor olduğunu düşünmedim doğrusu. Keşke yazmasaymışım. Mahkeme kararıyla falan kaldırılmalı bu videolar, bu insanların çocukları var bide :KK43:

Offff çok acı yaa evet kaldırmaları lazım ne kadar basit hak hukuk adaletin zerresi yok bu ülkede 😢 ben o videoyu 2 sene önce izlememiştim o zamanlar hamileydim eğer izlemiş olsaydım daha fena bunalıma girerdim kesin... Sabahtan beri aklımdan çıkmıyor Allah sonumuzu hayır etsin kimseye böyle acılar yaşatmasın 🥺

Ben de yaklaşık 2 yıl kadar önce izlemiştim ve hâlâ unutamadım unutamıyorum da :(

Offff çok acı yaa evet kaldırmaları lazım ne kadar basit hak hukuk adaletin zerresi yoo bu ülkede 😢 ben o videoyu 2 sene önce izlememiştim o zamanlar hamileydim eğer izlemiş olsaydım daha fena bunalıma girerdim kesin... Sabahtan beri aklımdan çıkmıyor Allah sonumuzu hayır etsin kimseye böyle acılar yaşatmasın 🥺

Ben de yaklaşık 2 yıl kadar önce izlemiştim ve hâlâ unutamadım unutamıyorum da :KK43:

Öyle malesef. Tekrar izlemeye gücüm yok ama izlediğim an bedenimin nasıl katılaştığı dün gibi aklımda. Malesef bunlarla yaşamayı öğreniyoruz. Akli dengemizi korumak için de unutmaya çalışıyoruz. Bencilce ama unutmak zorundayız bizim de sorumlusu olduğumuz çocuklarımız var. Duyarsızlaşmayalım ama o görüntüleri unutalım. Aslında en doğrusu hiç izlememek ama işte merak...

Öyle malesef. Tekrar izlemeye gücüm yok ama izlediğim an bedenimin nasıl katılaştığı dün gibi aklımda. Malesef bunlarla yaşamayı öğreniyoruz. Akli dengemizi korumak için de unutmaya çalışıyoruz. Bencilce ama unutmak zorundayız bizim de sorumlusu olduğumuz çocuklarımız var. Duyarsızlaşmayalım ama o görüntüleri unutalım. Aslında en doğrusu hiç izlememek ama işte merak...

Ben o zaman cesatet edememiştim izlemeye
Keşke şimdi de etmeseydim
Aklım almıyor hala
Nasıl diyip duruyorum

Duygu katledildiğinde burada açılan konuya baktım

Lütfen hanımlar sizde bakın

Bakın ki bu adamları yetiştiren analar kimmiş görün

Özellikle 38 39 40. Sayfalarda Duygu için o da evli kadın olarak otele gitmeseydi adamlarla diyen kadın demeye utandığım varlıkların yorumlarını görün

Adam duyguyu 40 kez bıçaklamış. 2 kadın diyemediğim varlık duygunun ahlakını sorguluyor. ..

İşte bu adamları yetiştiren bunlar

Aramızdalar...

Özellikle 38 39 40. Sayfalarda Duygu için o da evli kadın olarak otele gitmeseydi adamlarla diyen kadın demeye utandığım varlıkların yorumlarını görün

Adam duyguyu 40 kez bıçaklamış. 2 kadın diyemediğim varlık duygunun ahlakını sorguluyor. ..

Aramızdalar...
Konuyu nasıl bulacaz

Aramızdalar...
Lanet olsun bu insanlarla ayni dunyada yasiyoruz.

Denecek o kadar çok şey var ki. Allah bunu yapana zaten cezasını verir umarım ki bu dünyada olur, bunu cezasız bırakacak ya da cezadan herhangi bir şekilde indirim yapacak olan hakimi de bilemiyorum. Ama malesef Türkiye burası. Adam serbest de kalabilir şaşırmam :)

Merak ettiğim için bir araştırdım arkadaşlar bu olay gibi tam tersi olayları, yani kadının erkeği öldürdüğü.. bir kaç haber okudum ve bir kadın eski eşini tabancayla öldürdüğü için müebbet hapis cezası almış . O kadar sinirlendim ki, yanlış anlaşılmasın o kadının müebbet ceza almasına değil, o müebbet ceza alırken hakan kadakal gibilerin 10-15 yıl ceza almasına , üstelik onun yaptığı dehşet bir şekilde yapılmasına rağmen. Bu nedir ya erkeklik indirimi falan mı??
Ben mi yanlış biliyorum konuda farklı yerlere gitmiş gibi oldu ama ben anlayamıyorum nasıl oluyor bu erkeğe farklı kadına farklı mı işliyor bu adalet....😡
https://www.google.com.tr/amp/s/www...ye/muebbet-hapis-cezasina-boyle-tesekkur-etti Haber de burada

ah ah malesef
allah korusun olurda mahkemelık olursak ısını duzgun yapan hukuk bılen kısılerın elıne kalırız ınsallah
Merak ettiğim için bir araştırdım arkadaşlar bu olay gibi tam tersi olayları, yani kadının erkeği öldürdüğü.. bir kaç haber okudum ve bir kadın eski eşini tabancayla öldürdüğü için müebbet hapis cezası almış . O kadar sinirlendim ki, yanlış anlaşılmasın o kadının müebbet ceza almasına değil, o müebbet ceza alırken hakan kadakal gibilerin 10-15 yıl ceza almasına , üstelik onun yaptığı dehşet bir şekilde yapılmasına rağmen. Bu nedir ya erkeklik indirimi falan mı??
Ben mi yanlış biliyorum konuda farklı yerlere gitmiş gibi oldu ama ben anlayamıyorum nasıl oluyor bu erkeğe farklı kadına farklı mı işliyor bu adalet....😡
https://www.google.com.tr/amp/s/www...ye/muebbet-hapis-cezasina-boyle-tesekkur-etti Haber de burada

İnşaallah , ailesinde sahip çıkmamış bildiğim kadarıyla barısmasını istemişler zavallı kadın iş arıyomustu zaten, bencede devlet korumasına alınmalı, şimdi küçük kıza herkes sahip çıkar, bilmyrm ama ben aileye de tepkiliyim
Kendi ellerıyle batıştırmışlR zaten madem adam öanyak ne diye barıştırıyosunuz anlamdım

Yaa icim yandı yemin ederim annenin ölmek istemiyorum diye bagirisi kulaklarımdan gitmiyor. Hele o yavru bitti çocuk kendini nasıl toparliyacak şimdi o o adam insalla idam edilir o ve onun gibi insanlar yasayacaksa kopsun kiyanet. O videoyu izlemedim keşke ben yanında olsaydım o kadının birşeyler yapabilseydim. Mekanın cennet olsun Emine Bulut Allah yavrunu korusun pis kahpe insalardan simsiş misin nesin dayanamadım sen bir insan olamazsın isterseniz banlayin valla yeter geri kafalı insanlardan bu kelimeleri duyduğumuz. Çok sinirli ve üzgünüm😖😖😖

Duygu kadakalın katiline 12 yıl vermişler f....k hesabındaki yorumlara baktımda bu bu vahşete 12 yıl !!!! 😲😲 Vicdansızlar merhametsizler içim sızlıyor ya bu iki cinayet için 😔😔 kadınlarımız ne hallerde
kendime gelemiyorum içim sızlıyor katiller suratlarından belli zaten canilik var vicdansızlar!!🥺🥺

Back
X