Kırıkkale'de kocası(!) tarafından öldürülen masum anne...

Duygu kadakal olayı beni de aşırı derecede etkilemişti aylarca etkisinden çıkamamıştım.şerefsiz herif tahrik indiriminden yararlanmıştı ama yanlış hatırlamıyorsam resmî olarak boşanmadıkları için,duyguyu adamla ötele çıkarken görünce kendimi tutamadım diyince hakim tahrik indirimi uyguladı.ben böyle hatırlıyorum ayrı yaşıyorlardı ama resmiyette boşanma yoktu diye biliyorum.yanlış hatırlıyorsam biri düzeltsin.nolurdu sanki o adam da müebbet hapis cezası alsaydı:( şerefsiz köpek

Bende öyle biliyorum
Ama videoyu izleyen hakim bu vahşete nasıl indirim uygular hala aklım almıyot

ALLAH sizi korusun 😟 psikolojik sorunu varmı peki sinir anında herşeyi yapabilecek kapasitede mi? Eğer öyle olduğunu düşünüyorsan bence uzaklaşmanız en doğrusu bide sizi hiç arayıp sormadı mı hapse niye girmiş acaba

Evet zarar verir sadece denk gelmememiz gerekiyor bir anda gozu donebilir ve ceza almaz akilli delilerden
Dava konusunda ufacik bilgimiz yok merakta etmedik
15 yila yakin hic iletisim yok

Öyle yapın bencede.bol bol dua edin.daha da napılabilir ki.birşey yapmadan polise de gidemezsiniz.tek çare şehirden uzaklaşmanız galiba.onun asla haberinin olmaması gerekiyor

15 yildir hic iletisim yok.
Allaha siginiyorum
Kolay kolay o bolgeye gidemem hele bu olaylardan sonra
Kacip gitmek ama 3 kisiyiz annem kamuda, kardesim cikip gidemez..
Ne diyim ki Allahim korusun..

Duygu kadakal olayı beni de aşırı derecede etkilemişti aylarca etkisinden çıkamamıştım.şerefsiz herif tahrik indiriminden yararlanmıştı ama yanlış hatırlamıyorsam resmî olarak boşanmadıkları için,duyguyu adamla ötele çıkarken görünce kendimi tutamadım diyince hakim tahrik indirimi uyguladı.ben böyle hatırlıyorum ayrı yaşıyorlardı ama resmiyette boşanma yoktu diye biliyorum.yanlış hatırlıyorsam biri düzeltsin.nolurdu sanki o adam da müebbet hapis cezası alsaydı:KK43: şerefsiz köpek
Erkekler resmi olarak bosanmadan yeni sevgilileriyle resim bile koyuyorlar sosyal medyada. Cok yakinen örnekler biliyorum en yakin arkadasimin esi yapti. Kadin sinirlenip öldürdüm dese tahrik indirimi alacakmiydi hic sanmiyorum. Erkek ama o sorun yok namus sadece kadinlar icin bir kavram.

Erkekler resmi olarak bosanmadan yeni sevgilileriyle resim bile koyuyorlar sosyal medyada. Cok yakinen örnekler biliyorum en yakin arkadasimin esi yapti. Kadin sinirlenip öldürdüm dese tahrik indirimi alacakmiydi hic sanmiyorum. Erkek ama o sorun yok namus sadece kadinlar icin bir kavram.
Aynen hakimlerin düşüncesi de böyle belli ki

Bu arada Emin’e bulut cinayeti hakkında son dakika gelişmelerinden haberdar mısınız bilmiyorum ama yeni bir haberi aktarıyorum. Kadıncağız şiddet yüzünden boşanmış.daha sonra bu fedai iti kadına sürekli hakaret ettiği için ve tehdit ettiği için rahmetli Emin’e dava açmış buna.daha sonra davayı geri çekmiş ve çekerken şunu söylemiş.nolursa olsun kızımın babası,işsiz kalmasın demiş.sabıkası olursa iş vermezler diye 😢 bu arada o piç kurusunu Kırıkkale cezaevinden Bolu cezaevine sevk etmişler.orda öldürürler falan diye herhalde.ben bu insanları anlamıyorum gerçekten

Kızlar hiç haberlere bAkıyomusunuz? Denizli'de boşanma aşamasında olan kadınun eşi kadını karnından göğsünden ve boğazından bıçakla yaralamış. Asla sonu yok ya

Yahu bıçağı sapladığı yerler bile belli ediyor öldürme amaçlı sapladığını
Ama yinr indirim alır

Duygu kadakal olayı beni de aşırı derecede etkilemişti aylarca etkisinden çıkamamıştım.şerefsiz herif tahrik indiriminden yararlanmıştı ama yanlış hatırlamıyorsam resmî olarak boşanmadıkları için,duyguyu adamla ötele çıkarken görünce kendimi tutamadım diyince hakim tahrik indirimi uyguladı.ben böyle hatırlıyorum ayrı yaşıyorlardı ama resmiyette boşanma yoktu diye biliyorum.yanlış hatırlıyorsam biri düzeltsin.nolurdu sanki o adam da müebbet hapis cezası alsaydı:KK43: şerefsiz köpek

Üstünde bıçak taşıyor ve 6 ay önce alenen can alıcam diye yazıyor . Hâkim bunlara değilde otelde olmasına takılıyor ha!!
Sebep her ne olursa olsun bu şekilde vahşice öldürmesini haklı çıkarmaz
Bunlar hakim haa asıl hakim olan Allah'tır
Düşündükçe içim sızlıyor 😔 daha yarım saat önce yine haberlerde gördüm rahmetli Emine Bulut'un katili F tipi cezaevindeymiş
İnternette baktım bakarmısınız güvenliği en üst düzeydeymiş. Siz savunmasız kadınların güvenliğini düşünmeyinde ordaki katillerin güvenliğini düşünün!

Screenshot_20190827-172430_1.webp

Benim kiz arkadasim bosandi bir cok kez mahkemleri oldu. Kiz hakimden bile korkuyordu siz düsünün gerisini artik. Azarliyor beni konusturmuyor demisti:KK43:
Böyleleri hakim olmayacak işte maalesef kadın olduğumuz için hayata 3-0 yenik başlayanlardanuz biz

Üstünde bıçak taşıyor ve 6 ay önce alenen can alıcam diye yazıyor . Hâkim bunlara değilde otelde olmasına takılıyor ha!!
Düşündükçe içim sızlıyor 😔 daha yarım saat önce yine haberlerde gördüm rahmetli Emine Bulut'un katili F tipi cezaevindeymiş
İnternette baktım bakarmısınız güvenliği en üst düzeydeymiş. Siz savunmasız kadınların güvenliğini düşünmeyinde ordaki katillerin güvenliğini düşünün!

Eki Görüntüle 2302175

Eki Görüntüle 2302175
Devlet bu pislikleri korur öyle bi devletimiz var işte bizim

Devlet bu pislikleri korur öyle bi devletimiz var işte bizim
Bu arada siz böyle yazinca aklima geldi. Beren Saat hesabindan Emine Bulut icin bir paylasim yapmisti devletin kadinlari koruyamadigi ile ilgili. Altinda ki yorumlari görmelisiniz devletimizi kötülemek icin elinden geleni yapiyorsun bilmem ne... Bunu yazan da bir kadindi. Kadinlarimizin da akli yok:(

Back
X