Kırıkkale'de kocası(!) tarafından öldürülen masum anne...

. !!!!Bu konuda öyle çok şey yazasım var ki, yazıp yazıp siliyorum , ayrılmıssın aradan 4 yıl geçmiş daha neyin davası neyin kini bu adi soysuz, senden ayrılsada ömür boyu sana bağlı kalacak hali yoktu ya zihniyetine tüküreyim senin ve senin gibi soysuzların inşaallah her gün ölmek için yalvarırsın dar gelsin bu dünya sana!!!

Tasarlayarak olmadığı, anlık öfke patlaması sonucunda meydana gelen bir cinayet olduğu çok açık. Annenin ''ölmek istemiyorum'' feryadı çok üzücü. Aslında hepimiz ölümden öylesine çok korkuyoruz ki. Ölümün nefesi her an ensemizdeyken, sanki hiç yokmuş gibi, hiç gelmeyecekmiş gibi yaşıyoruz. Şu video bile insanları ürkütmeye, korkutmaya fazlasıyla yetiyor. Kendi ölümümüz daha kötü de olabilir. Asla hayata bağlanmamak lazım. Asla.
K.bakmadan tasarlayarak olsa ne , olmasa ne?? Farkeder mi bir cana kıydıktan sonra

ilkyardım bilen biri müdahale etseydi kurtulurdu belki tampon yapılsaydı bir anda oluk oluk kan akmaya başladı. şimdide kadının cansız hastanede odasında kesik boğazlı çıplak bedeni dolaşıyor internette bu resimleri çekip yayanında katilden farkı yok. bu kadının çocuğu anası babası kardeşleri bu videoları bu resimleri görecek yazık değilmi

Tasarlayarak olmadığı, anlık öfke patlaması sonucunda meydana gelen bir cinayet olduğu çok açık. Annenin ''ölmek istemiyorum'' feryadı çok üzücü. Aslında hepimiz ölümden öylesine çok korkuyoruz ki. Ölümün nefesi her an ensemizdeyken, sanki hiç yokmuş gibi, hiç gelmeyecekmiş gibi yaşıyoruz. Şu video bile insanları ürkütmeye, korkutmaya fazlasıyla yetiyor. Kendi ölümümüz daha kötü de olabilir. Asla hayata bağlanmamak lazım. Asla.
Bal gibi tasarlamış. Bıçağı yanında ekmek doğramak için taşımıyordu herhalde.. Ne demek anlık öfke..

son cümlelerinize katılıyorum da tasarlama konusunda söylenecek bir şey yok. Çünkü böyle bir olayı tasarlasa bu zaten korkunç bir şey, eşine karşı bunları nasıl düşünür uygularsın. Tasarlamadan, öfke patlamasıyla yapmış olsa bu da bence korkunç ve küçümsenecek bir durum değil. Öfkesine hakim olamayıp bir insan öldüren zaten yapacağı en kötü şeylerden birini yapmış oluyor. Hiç bir durum kurtaramaz böyle adileri.

Son düzenleme:
yanında ekmek bıçağı varmış normal bir insan yanında ekmek bıçağı gezdirirmi.

etrafımda adamı tanıyanlar var. zaten dengesizdi pisliğin tekiydi bir gün birinin başını yakacağı belliydi diyorlar.
al işte... zamanında bu pislikler saptanıp tıkılsa içeri ah keşke..
siz olayın olduğu yerde mi yaşıyorsunuz

evet malesef kırıkkalede yaşıyorum o günden bu yana uyuyamıyorum
küçük kızın durumu hakkında bilginiz var mı peki? pedagog desteği , nerede kimle kalacak, annesinin akrabaları destek oluyor mu, bizim yapabileceğimiz herhangi bir şey var mı

O erkektir . Yapar.

Oğlum sec bakayım şu kızlardan birini.

Oğlum amcalara göster p.pini

At,avrat,silah.

Kadın namustur.

Vb daima duyduğumuz ataerkil zihniyet ile yetişen ve daima yapabileceklerinin sinirsiz olduğu öğretilen erkekler haliyle sınır tanımıyor.

Daima yapabileceklerini anlatırken, yapamayacaklarını anlatmıyoruz. Sonrasında sınırsız erkekler yetişiyor ve bizler "erkek teröründe bir dünya markası" oluyoruz.

Ve ben ya evladim karısını döver de ben kahrımdan ölürsem diye çocuk yapmıyorum.
Yumurtanin sarisi gitti xin yarisi var bi de. Erkek oluyorlarmis o zaman. Sanli sohretli dugunle erkek oluyorlar. Davul zurnayla kesilen pipi neden kiymetli olmasin ki? Bi kiymeti var ki kutlamalarla kesiliyor.

Her bıçak taşıyan katil olsaydı, ortalık cesetten geçilmezdi. Kıstas bu değil.
ben sizi anlamakta zorluk çekiyorum. bir dönün bakın etrafınıza kaç kişi belinde ekmek bıçağı gezdiriyor. ne dememizi bekliyorsunuz kadın adamı delirtmiş adamda bi anlık öfkeden yapmış. iyi ozaman her öfkelenen karşısındakinin boğazını kessin.

ben sizi anlamakta zorluk çekiyorum. bir dönün bakın etrafınıza kaç kişi belinde ekmek bıçağı gezdiriyor. ne dememizi bekliyorsunuz kadın adamı delirtmiş adamda bi anlık öfkeden yapmış. iyi ozaman her öfkelenen karşısındakinin boğazını kessin.
Hayır tabiki öyle değil. Nasıl olmuş olursa olsun bir cinayet var ortada. Çocuğunun gözü önünde hem de. Sadece bu durumun biraz karışık olduğunu düşünüyorum.

Yumurtanin sarisi gitti xin yarisi var bi de. Erkek oluyorlarmis o zaman. Sanli sohretli dugunle erkek oluyorlar. Davul zurnayla kesilen pipi neden kiymetli olmasin ki? Bi kiymeti var ki kutlamalarla kesiliyor.
kokunden kesilirse asıl kutlamayi ben yapacağım o zaman

Back
X