Tıbbi olarak sağlık için bir faydası yok diye biliyorumKeske saglik icin yapilan bu uygulamayi sacma sapan dugun alaylariyla kutmasalar. Cocuklar bunun erkek olmak icin degil de saglik icin yapildigini bilse...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tıbbi olarak sağlık için bir faydası yok diye biliyorumKeske saglik icin yapilan bu uygulamayi sacma sapan dugun alaylariyla kutmasalar. Cocuklar bunun erkek olmak icin degil de saglik icin yapildigini bilse...
Orada miydinizhiç bir pedegog hiç bir psikolog o anı silemez o çocuğun hafızasından
Siz iyi misiniz? Nasıl tıbbi olarak faydası yok, bilip bilmeden herşeye yorum yapıyorsunuz! Allah aşkına siz yorum yapmayın çünkü sacmalıyorsunuz artıkTıbbi olarak sağlık için bir faydası yok diye biliyorum
Biraz daha arastirmanizi oneriyorum. Fazlaca muallakta kalinan bir konu sunnet.Tıbbi olarak sağlık için bir faydası yok diye biliyorum
bız normal ınsanlar yanımızda bıcak tasımıyoruz geneldeHer bıçak taşıyan katil olsaydı, ortalık cesetten geçilmezdi. Kıstas bu değil.
Hayır tabiki öyle değil. Nasıl olmuş olursa olsun bir cinayet var ortada. Çocuğunun gözü önünde hem de. Sadece bu durumun biraz karışık olduğunu düşünüyorum.
Kadıncagiz böyle bir serefsize sövse bile benim gözümde gayet haklı.. kaldı ki sadece evlencek misin sorusuna adamın istemediği cevabı vermiş. Sanane adi herif 4yıl önce boşanmışsın sanane ... Ben olsam olmayan adamligina bile laf söylerdim bu adinin.. beni öldürse ama o da erkekligine küfür etmiş haketmis derlerdi heralde.Siz bir şey düşünmeyin rica ediyorum.
Bildiğiniz vicdansız merhametsizin biri,eski eşinin ve çocuğunun bütün hayatını mahvetmiş hala burada ''hmm ama durum karışık bence yaaaa öfke krizi falan var'' demeyin.Sinirimizi bozmayın daha fazla,gidin ''kadın kesin bir şeyler söyledi adam çıldırdı''larınızı farklı yerde yazın.
Kadıncagiz böyle bir serefsize sövse bile benim gözümde gayet haklı.. kaldı ki sadece evlencek misin sorusuna adamın istemediği cevabı vermiş. Sanane adi herif 4yıl önce boşanmışsın sanane ... Ben olsam olmayan adamligina bile laf söylerdim bu adinin..