Kırıkkale'de kocası(!) tarafından öldürülen masum anne...

Ben de çok sarsıldım. Aklımdan çıkmayan şey ise bu olay tek değil. Bu korku yüzünden kocasından ayrılamayan, dayağına, tecavüzüne, işkencesine katlanan kadınlar var. En çok da çocuklara üzülüyorum, hayatlarının baharında neden böyle bir şey yaşadıklarını anlamlandıramayacak o küçücük beyinler kahroluyor, mahvoluyor... Keşke çocuk sahibi olmak lüks bir şey olsa da çocuklar eziyet, yokluk, açlık, üzüntü görmese...

Ben hala o an ne yapılabilirdi diye düşünüyorum. Yaralıyı yere yatırıp kesiğe biraz baskı uygulamak ve acilen yardım çağırmak acaba O'nu hayatta tutabilmek için yeter miydi.. bilgi verecek bir sağlıkçı var mı burada
Evet elbette işe yarayabilirdi. Hatta bir kişi de kalp masajı yapsaydı daha da iyi olurdu.

Kızlarımıza kendilerini sevmeyi öğretmeliyiz
Beni sokağa bile çıkarmıyor telefonuma takip programı yükleyip kontrol ediyor dedikleri manyakların bunu sevgiden yapmıyor olduklarını anlamaları gerek
Kavgaya bir bıçak kapıp kaçanların ortamlarda asabi asabi dolaşanların erkeğim deyip öküz gibi davrananların bunu delikanlılıktan değil şer..... Yaptıklarını anlamaları gerek

Olayın sonrasında ki herkes cıkmıs kız ve annesi ıcerde ve videoyu ceken de yan kapıda duruyor kadın yere yıgılana kadarda ıcerı giren yok maalesef. Kesinin buyuk olsaydı ayakta duramazdı kadın,kanamayı durdurmaya calısmamıs kimse inanamıyorum yanı

Olayın sonrasında ki herkes cıkmıs kız ve annesi ıcerde ve videoyu ceken de yan kapıda duruyor kadın yere yıgılana kadarda ıcerı giren yok maalesef. Kesi cim buyuk olsaydı ayakta duramazdı kadın,kanamayı durdurmaya calısmamıs kimse inanamıyorum yanı
Evet karşı apartmandan çekilen videoyu izledim, adi adami dışarı cikariyorlar ve sonrasında kimse içeri girmiyor giremiyor ya kadıncağız ve kızı orda bı çare ararken:KK43:((( sonra dayanamayıp yere yiğiliyor ama o ana kadar bilinci açık sanırım.. ambulanstan önce kimse, kimse içeri girmiyor..

Evet karşı apartmandan çekilen videoyu izledim, adi adami dışarı cikariyorlar ve sonrasında kimse içeri girmiyor giremiyor ya kadıncağız ve kızı orda bı çare ararken:KK43:((( sonra dayanamayıp yere yiğiliyor ama o ana kadar bilinci açık sanırım.. ambulanstan önce kimse, kimse içeri girmiyor..
İnsanlar korkuyor olamaz herhalde, yanı niye korksunlar anlamıyorum. 10 gun once sabah denize goturdum cocukları kahvaltı fılan yaptık buyugu denızde, kucugu kumda oynuyor. İleri geri yuzen Bı adam gordum baya yaslıydı aradan epey zaman gectı 20 aylık oglumu denize sokayım dedim. Sımıtte ortası bos elınden tutup yuruyorum suda. Biraz ilerde suda yatan bir adam gordum emin olamadım nefes alıyormu bıseye mı bakıyor, bekledim sonra yapıcak bısey yok adamın boguldugunu anlayınca ortalıgı birbirine katıp bir elimde bebegım bir elimde adamın kafası ne yani ben daha mı korkmuyorum onlardan. Valla hıc gunlerce uyuyamadım. Orada bırakıp birine derdimi anlatana kadar gec olur gıbı hemen bir hesap yaptım ama olmadı 85 yasında bir adamcagızmıs vefat etti 😑

Tasarlayarak olmadığı, anlık öfke patlaması sonucunda meydana gelen bir cinayet olduğu çok açık. Annenin ''ölmek istemiyorum'' feryadı çok üzücü. Aslında hepimiz ölümden öylesine çok korkuyoruz ki. Ölümün nefesi her an ensemizdeyken, sanki hiç yokmuş gibi, hiç gelmeyecekmiş gibi yaşıyoruz. Şu video bile insanları ürkütmeye, korkutmaya fazlasıyla yetiyor. Kendi ölümümüz daha kötü de olabilir. Asla hayata bağlanmamak lazım. Asla.

Her bıçak taşıyan katil olsaydı, ortalık cesetten geçilmezdi. Kıstas bu değil.

Hayır tabiki öyle değil. Nasıl olmuş olursa olsun bir cinayet var ortada. Çocuğunun gözü önünde hem de. Sadece bu durumun biraz karışık olduğunu düşünüyorum.

Bu ülkede böyle canilerin yanında aynı senin gibi karaktersiz insanların varlığı da kanayan yaramız.
Videoyu izlemedim ama sabahtan beri okuduklarım aklımdan çıkmıyor, anne ve kızı düşünüyorum. Geliyorum burada senin deli saçması yorumlarını okuyorum üstüne.
Olay karışıkmış. Kadın ölmüş hem de kızının gözü önünde boğazı kesilmiş. Millet durmuş seyrediyor sen çıkmış burada olay karışık, ani öfke patlaması diyorsun. Allah'ından bul.

Kızın anne gitme diye feryat edişi geliyor bazen aklıma...
Allah kimseye yaşatmasın...
Annesi hastalıktan vs ölür insan hazmeder de bunu hazmetmek zor olur.

İnsanlar korkuyor olamaz herhalde, yanı niye korksunlar anlamıyorum. 10 gun once sabah denize goturdum cocukları kahvaltı fılan yaptık buyugu denızde, kucugu kumda oynuyor. İleri geri yuzen Bı adam gordum baya yaslıydı aradan epey zaman gectı 20 aylık oglumu denize sokayım dedim. Sımıtte ortası bos elınden tutup yuruyorum suda. Biraz ilerde suda yatan bir adam gordum emin olamadım nefes alıyormu bıseye mı bakıyor, bekledim sonra yapıcak bısey yok adamın boguldugunu anlayınca ortalıgı birbirine katıp bir elimde bebegım bir elimde adamın kafası ne yani ben daha mı korkmuyorum onlardan. Valla hıc gunlerce uyuyamadım. Orada bırakıp birine derdimi anlatana kadar gec olur gıbı hemen bir hesap yaptım ama olmadı 85 yasında bir adamcagızmıs vefat etti 😑

Adamdan korkmus olabilirler. Aman karismacilar cok ki. Gecen misafir gittigim yerde kadin şiddete uğruyordu. Kapiya kadar gittim gerekirse mudahale etmek icin. Beni durdurdular. Polisi de gizli aradim cunku karisma karisma diyen cok oldu.

Boyle seylerde kimse karismiyor. Bana motor carpti yigildim kaldim yere. Bagiriyorum plakasini alin plakasini alin diye. Bir Allahin kulu almadi plakayi. Polisi arayin dedim aramadilar. Isyerine yakindim ordakiler geldi yardim etti. Az kendime gelince sokakta bagirdim herkese neden almadiniz plakayı diye. Serseri onlar bisi yapamazlar bosa bela alirsin tarzinda bisi soylediler.

Yine icinde bulundugum bir otobuste minibusculer otobusun onunu kesip şoförü indirmeye calisti. Bir Allahin kulu yardim etmedi. Ben tee en arkadan asagi one geldim. Gelmeden once polisi de aramistim. Adami indirmesine izin vermedim. Polis geliyor onu bekle diye diye durdurdum adami. Arada elini ittim hatta. Ben tartistim o minibusculerle. Benden cesaret bir kadin daha destek oldu bana. Sonra yolu actilar. Kadin da otobusteki erkeklere yaziklar olsun erkekliginize biriniz gelip mudahale etmiyorsunuz dedi.

Tonlarca vardir boyle ornek. Evet kavgaya karisip olen de var yok yere. Ama ayni anda iki uc kis8 hopp ne oluyor dese yapan kisilerin cesareti kiriliyor. Kimse birsey demeyince sonuc boyle iste.

Beni en cok etkileyen de videoyu ceken serefsiz. Ya karsinda birinin bogazi kesik. Nasil irkilmiyorsun da videoyu cekmeye devam edebiliyorsun. Kayda almak nasil aklina geliyor. O kadar yakindan cekilmis ki bir de. Ordasin ya. Uzakta degilsin ki elden bisi gelmiyor bari kanit icin cekim yapayim diyesin.

Zaten hersey b.ktan bu sosyal medya iyice kotulestirecek herseyi.

Kızın anne gitme diye feryat edişi geliyor bazen aklıma...
Allah kimseye yaşatmasın...
Annesi hastalıktan vs ölür insan hazmeder de bunu hazmetmek zor olur.
bende az once bi videosunu izledim yoldan gecen biri cekmis kadin ben olmek istemiyorum diyo kanlar icinde cocuk ciglik cigliga
bisandigi kocasini olduren kadin varmi bilmiyorum duymadim ben hic
erkeklere bu bosandigimi evlendigimi ayrildigim sevgilimi kiskandigim kiz kardesimi oldurebilirim fikri nerde kimler tarafindan empoze ediliyor
nasil bir plan yapip o eylemi gerceklestirmek icin soguk kanlilikla olay mahaline gidebiliyorlar bilmiyorum anlamiyorum
allah kizinin yardimcisi olsun

bende az once bi videosunu izledim yoldan gecen biri cekmis kadin ben olmek istemiyorum diyo kanlar icinde cocuk ciglik cigliga
erkeklere bu bosandigimi evlendigimi ayrildigim sevgilimi kiskandigim kiz kardesimi oldurebilirim fikri nerde kimler tarafindan empoze ediliyor
nasil bir plan yapip o eylemi gerceklestirmek icin soguk kanlilikla olay mahaline gidebiliyorlar bilmiyorum anlamiyorum

Taaa bebeklikten başlıyor bence...
Asla kaybetmemeye programlamışlar.
Erkekler ağlamaz erkek adam kaybetmez erkek adam bilmem.ne yapar...
Duygularını konuşarak ifade edemeyen erkek adam düsturu ile yetişmiş erkeke çocukları bunlar...
Oğlum yanında uyuyor 30 günlük...
Dua ediyorum Allah'm ağlayabilen merhamet dolu bir erkek olsun diye...
Inşallah benim oğlum önce insan olur..

Bu ülkede böyle canilerin yanında aynı senin gibi karaktersiz insanların varlığı da kanayan yaramız.
Videoyu izlemedim ama sabahtan beri okuduklarım aklımdan çıkmıyor, anne ve kızı düşünüyorum. Geliyorum burada senin deli saçması yorumlarını okuyorum üstüne.
Olay karışıkmış. Kadın ölmüş hem de kızının gözü önünde boğazı kesilmiş. Millet durmuş seyrediyor sen çıkmış burada olay karışık, ani öfke patlaması diyorsun. Allah'ından bul.
Adam karısından 4 sene önce boşanmış. İstese bu 4 sene içinde defalarca öldürebilirdi bu kadını. Olay karışık, ani öfke var derken en başta bu durumu düşünerek söyledim.

Beni en cok etkileyen de videoyu ceken serefsiz. Ya karsinda birinin bogazi kesik. Nasil irkilmiyorsun da videoyu cekmeye devam edebiliyorsun. Kayda almak nasil aklina geliyor. O kadar yakindan cekilmis ki bir de. Ordasin ya. Uzakta degilsin ki elden bisi gelmiyor bari kanit icin cekim yapayim diyesin.

Zaten hersey b.ktan bu sosyal medya iyice kotulestirecek herseyi.
Nerden izlediniz video yok varmı link

Video linki varmi

Videoyu izlemedim ama videoyu çeken ve etrafta bulunan insanlardan biri de mi bilmiyordu ilkyardım Kesilen yere bir tampon uygulasa, ayağının altına yastık koysa Saniyeler bile önemli yaralı için belki kurtulacaktı. İnternette çok rahat bilgiye ulaşabiliyoruz, yaralının hayatını tehlikeye atmayacak ufak tefek ilkyardımları (turnike uygulaması, heimlich manevrası, vb. gibi) hepimizin öğrenmesi gerekli diye düşünüyorum. Şu başlığa yazı yazanlar bile araştırıp öğrense kim bilir belki bir yakınımızı, sevdiğimizi kurtaracak bilgisiyle..

Back
X