Kırıkkale'de kocası(!) tarafından öldürülen masum anne...

Canım bende izlememiştim bilmiyordum, ama o kadar kötü ki izlerken miğdem yukarı çıktı, artık dur dedim ya dur artık, nasıl o kadar çok bıçaklayabilirsin. Onu izlerken daha çok sarsıldım. Bilmiyorum o bana daha ağır geldi, yine herkes kaçıyordu. Duygunun cinayetini izlemeye bir daha cesaret edemem. Resmen vahşice saldırmış. En sonunda bıçağı sırtına saplıyor. Elimin kesildiğini hissettim öyle durdum demiş ifadesinde.. İçim parçalandı o kadın bağırdıkça o çaresizliği, videonun başından beri o korkan hali, evliliği boyunca şiddet gördüğüne eminim çünkü korkuyordu videonun başından beri.. bi insan bi insanı nasıl bıçaklar bana o kadar uç geliyor ki.

Duygunun o görüntüleri unutulduysa buda unutulur oda tam bir vahşetmiş. Beni mahvetti

Hayatım boyunca unutamayacağım onu.

İdam çözüm değil gibi çünkü o an o kadar gözleri dönüyor ki akıllarına öldürmekten başka birşey gelmiyor. Kadını öldürmeyi göze alan insan hapise girmek veya ölüm korkutmaz. Devletin yapması gereken bir kadın şikayetçi oldugunda darp raporu aldıgında veya kocası tehdit ettiğinde direk alıcaklar içeri atıcaklar. Böylelikle kadınlarımız korkmadan polise gidebilirler. Korkmadan yaşıyabilirler. Yani idam çıksa bile birsürü kadınımız ölür onlar öldükten sonra idam cıksa fayda etmez. Daha ilk şikayette darp tehdit olayında hapise atsınlar yıllarca kesin çözüm

İdam çözüm değil gibi çünkü o an o kadar gözleri dönüyor ki akıllarına öldürmekten başka birşey gelmiyor. Kadını öldürmeyi göze alan insan hapise girmek veya ölüm korkutmaz. Devletin yapması gereken bir kadın şikayetçi oldugunda darp raporu aldıgında veya kocası tehdit ettiğinde direk alıcaklar içeri atıcaklar. Böylelikle kadınlarımız korkmadan polise gidebilirler. Korkmadan yaşıyabilirler. Yani idam çıksa bile birsürü kadınımız ölür onlar öldükten sonra idam cıksa fayda etmez. Daha ilk şikayette darp tehdit olayında hapise atsınlar yıllarca kesin çözüm
Keske ama bu mumkun degil... insin hiklirini iykiri... 😡

Evim inşaatların olduğu ıssız bir yerde. Zaten korkuyordum, 2gündür daha çok korkarak ve koşarak giriyorum. Evet genele vurmayip cinsiyetciliğe varacak sözler söylemesek daha iyi olur ama cidden sokakta bir erkek görünce içim çekiliyor, bunun sebebi ben ya da bizler değiliz

Söylenecek söz yok. Artık kelimeler bitti.
Söylesem ne olacak ki.
Şerefsizin biri bicaklarken diğer şerefsiz çekim yapmış.
O video nasıl cekilmis, kim çekmiş.
Bir kadının ölüme gidişi seyredilmis.
Olan, ölme anne diye feryat eden ve o anı asla unutmayacak olan o çocuk ile hayatını istediği gibi yaşamak isteyip buna müsaade edilmeyen kadına oldu.
Benim artık bu toplumdan ümidim kalmadı.
insanlığımiz, vicdanimiz, kalbimiz bitti.
İki gün sonra başka konularda bulasacagiz.
Nice katledilen kadınların arkasından bir iki gün konuşup unutmadık mi zaten.
Şahsım adına ben artık utanıyorum.

emine bulut yengemin akrabası imiş.
kadın fedai' den boşandıktan sonra bir evlilik daha yapmış.
ama bu pislik o evliliğine de musallat olmuş kadın eşine zarar vermesin başı yanmasın diye boşanmış.
Devlet , kolluk kuvvetleri ne yapıyor peki o sıralarda..

Şu manyağa bakın ya
Screenshot_20190823-232336_Chrome.webp

Devlet , kolluk kuvvetleri ne yapıyor peki o sıralarda..
bunu ciddi ciddi soruyor musunuz?
geçtiğimiz yıl çok uzaktan bir akrabamı asker eşi devletin verdiği zimmetli silahla kadını öldürdü. bakın o da kolluk kuvveti, devletin temsilcisi.

Bu eski canım duygu kadakal cinayeti, duygunun katili yani

aaa bu o mu. Allahın belası o video gözümün önünden gitmiyor :KK43:
bir de iyi hal indirimi, haksiz tahrik indirimi verilmişti ona galiba yanlış hatırlamıyorum değil mi?
boyle adaletin allah belasını versin.

bir de iyi hal indirimi, haksiz tahrik indirimi verilmişti ona galiba yanlış hatırlamıyorum değil mi?
ya ben şeyi anlamıyorum 'iyi hal indirimi' ni hukukçu değilim o yüzden biri aydınlatırsa sevinirim.
ama iyi hal indirimini böyle vahşice katleden insanlara nasıl veriyorlar?
bu adam iyi olsa bunu yapar mı? alenen kötü ya kötü. hangi halin iyisi bu? hali iyi olan adamın kendisi de iyi olur böyle bir vahşete imza atmazdı.

Evet adam çok enteresanmış ya manyak olduğu belli yani. Bende bugün izledim görüntüsünü izlememiştim. Screenshot_20190823-234100_Chrome.webp
Ama çok etkilendim ya , beni daha kötü etkiledi vahşice öldürmesi.

ya ben şeyi anlamıyorum 'iyi hal indirimi' ni hukukçu değilim o yüzden biri aydınlatırsa sevinirim.
bu adam iyi olsa bunu yapar mı? alenen kötü ya kötü. hangi halin iyisi bu? hali iyi olan adamın kendisi de iyi olur böyle bir vahşete imza atmazdı.

bu hukuku hukukçu olsanız da anlamanız imkansız zaten, çünkü insansınız. insan olan anlayamaz. böyle bir adalet, böyle bir sistem işte.

Evet 30 40 kere resmen vahşice bıçaklıyor ne iyi hali, savcılarda normal değil gerçekten

Bu eski canım duygu kadakal cinayeti, duygunun katili yani
Ben onu hiç unutamadım , unutmadım . Bir Allahın kulu müdahale edip kurtarma girişiminde bulunmadı , olay sırasında kaç kişi vardı orda hepsi korkup kaçtı , resmen “ sen rahat rahat öldür “ deyip gittiler .

Back
X