Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O şerefsiz katılin arkadaşı kızı kandırıp tuzağa düşürmüşler bence. Kızı oraya çağırıp katıl kocasına yerini söylemiş bence gel burda diye. biyerde de okumuştum zaten yanlış hatırlamıyorsam.. katilin facesinde ekli bu adamAnlamadim adam hem duyguyu hem de arkadasini mi öldürmüş
O kisi bildigim kadariyla uyusturucu taciri..katilin arkadasi hatta bildigim kadariyla da katil de rahmetliyi uyusturucya alıştırmışO şerefsiz katılin arkadaşı kızı kandırıp tuzağa düşürmüşler bence. Kızı oraya çağırıp katıl kocasına yerini söylemiş bence gel burda diye. biyerde de okumuştum zaten yanlış hatırlamıyorsam.. katilin facesinde ekli bu adam
Aynen uyuşturucu satıcısı it gebermiş diye duydum.. arkadaşı o katılın videoda da görünüyo zaten kızı uyuşturucu vercem diye kandırıp çağırdı oraya belki de kız da kocasını görünce korkup otele sığındı ki iftira atsın otelde adamla bulusmus diye ki tahrik indirimi alsın.. planlamış serefsizO kisi bildigim kadariyla uyusturucu taciri..katilin arkadasi hatta bildigim kadariyla da katil de rahmetliyi uyusturucya alıştırmış
Kizin annesi herşeye sen alıştırdın falan demiş.
Yani evet planlama yapılmış olabilir.
Iste guyaa efendim soyle olmuss muss adam kadini takip etmis. Yani katil. Bu emrahla otele girdiklerini görmüş videodaki buymus ya. Iste niye herkese dışarda satiyorsunda duyguyla odaya çıkıyorsun demis yani kıskanmış yani diger ismi tahrik indirimi oluyor !!! Ay yazarken bile sinirlendimm iste o esnada duyguyu öldürmüş galiba.Aynen uyuşturucu satıcısı it gebermiş diye duydum.. arkadaşı o katılın videoda da görünüyo zaten kızı uyuşturucu vercem diye kandırıp çağırdı oraya belki de kız da kocasını görünce korkup otele sığındı ki iftira atsın otelde adamla bulusmus diye ki tahrik indirimi alsın.. planlamış serefsiz
Duygu nun görüntüleri Emine'nin kinden beterIste guyaa efendim soyle olmuss muss adam kadini takip etmis. Yani katil. Bu emrahla otele girdiklerini görmüş videodaki buymus ya. Iste niye herkese dışarda satiyorsunda duyguyla odaya çıkıyorsun demis yani kıskanmış yani diger ismi tahrik indirimi oluyor !!! Ay yazarken bile sinirlendimm iste o esnada duyguyu öldürmüş galiba.
Aynen uyuşturucu satıcısı it gebermiş diye duydum.. arkadaşı o katılın videoda da görünüyo zaten kızı uyuşturucu vercem diye kandırıp çağırdı oraya belki de kız da kocasını görünce korkup otele sığındı ki iftira atsın otelde adamla bulusmus diye ki tahrik indirimi alsın.. planlamış serefsiz
zaten herseyın planlı oldugu adamın karnından cıkardıgı kolum kadar dev bıcaktan bellı oluyor o davaya bakan hakim ve savcı ınsanlıgından utanmalı olmayan bılgımızle bız bıle herseyı gorurken bu adama ındırım verdıler ya ... kendı eslerınden cocuklarından korkmalı o davaya bakanlar o ındırımı verenler aslında bugun bana yarın sana bu ıtler bu ındırımlerden cesaret alıyor dıyerekIste guyaa efendim soyle olmuss muss adam kadini takip etmis. Yani katil. Bu emrahla otele girdiklerini görmüş videodaki buymus ya. Iste niye herkese dışarda satiyorsunda duyguyla odaya çıkıyorsun demis yani kıskanmış yani diger ismi tahrik indirimi oluyor !!! Ay yazarken bile sinirlendimm iste o esnada duyguyu öldürmüş galiba.
Izlemedim dayanamam diye. Oyleymis amaDuygu nun görüntüleri Emine'nin kinden beter
Bir de hakim savci uyanik olur iste insan sarrafi olur falan filan. Burda biz goruyoruz iste arkadas yollamis ortak arkadaslarmis facebookta bir savci bunlari incelemez mi telefon kaydindan tutta bilmemnesine kadar bakmaz mi saka gibi gercekten. Diyorum ya maydanoz fiyatina yaşıyoruz. Insani gunaha sokuyorlar zorla. Simdi bu zavalli kadini antepte bulacak mesela o adam oyle değilmi ona da ayrı canım sıkkınzaten herseyın planlı oldugu adamın karnından cıkardıgı kolum kadar dev bıcaktan bellı oluyor o davaya bakan hakim ve savcı ınsanlıgından utanmalı olmayan bılgımızle bız bıle herseyı gorurken bu adama ındırım verdıler ya ... kendı eslerınden cocuklarından korkmalı o davaya bakanlar o ındırımı verenler aslında bugun bana yarın sana bu ıtler bu ındırımlerden cesaret alıyor dıyerek
Sakın izlemeyin arkadaşlar, izlemeyenler de izlemesin. Gördüğüm izlediğim en korkunç şeydi ki ben soğuk kanlıyım mahfoldum, kalp atışlarım değişti, kendimi zor sakinleştirdim. KESİNLİKLE İZLEMEYİNIzlemedim dayanamam diye. Oyleymis ama![]()
Otele çekmesinin sebebi o bence ama hakim de çocuk değil ama tahrik indirimini verdi nedense öyle hatırlıyorum.. herkes biliyor tuzak kurduklarını hakim mı bilemicem de tahrik indirimi veriyoIste guyaa efendim soyle olmuss muss adam kadini takip etmis. Yani katil. Bu emrahla otele girdiklerini görmüş videodaki buymus ya. Iste niye herkese dışarda satiyorsunda duyguyla odaya çıkıyorsun demis yani kıskanmış yani diger ismi tahrik indirimi oluyor !!! Ay yazarken bile sinirlendimm iste o esnada duyguyu öldürmüş galiba.
Evet o videoda bu Emrah denilen erkek müsvettesi de var , Duygu öldürülürken göz yumanlardan biri de bu şahsiyetsizdir .Eki Görüntüle 2301468 Eki Görüntüle 2301469 bak bakalım video da bu kişi de varmı.. O katılın arkadaş listesinde ekli.. açıp bakanıyız gerçi daha sesini açamamıştım o videonun
Video da ki konusmalarda ne geciyor anlayamadim? Güya duygu sen erkekmisin demis ben öyle bir sey duymadim. Ayrica duyguya uyusturucu satan adam duygu bicaklanmadan önce disari cikiyor galiba, sanki olacaklari biliyor gibiEvet o videoda bu Emrah denilen erkek müsvettesi de var , Duygu öldürülürken göz yumanlardan biri de bu şahsiyetsizdir .
Rahmetli Emin’e bulutu video alan 19 yaşında bi gençmiş.onu da tutuklamışlar daha sonra serbest bırakmışlar.çok acımasızca biri can çekişirken video çekmek,kimsenin yardım etmemesi,sadece dışardan bakması.ne yazıkki kadıncağızın boğazındaki kesik o kadar derin,o kadar fazlaca bir kesik ki,doktorların bile kanamasını çok zor durdurduğu bir kesikmiş.çok fazla uğraşmışlar bir değil birden fazla doktor.kadıncağızın zaten o kesikle kurtulması imkansızmışama vicdanen başaramasa bile bi yardım eli uzatılsaydı keske. Yanlız şöyle de bir durum var,eğer videosu olmasaydı bu görüntünün,bu adam belki bir şekilde yalanlarıyla tahrik indiriminden yararlanacaktı.adalet bakanı bile devreye girdi en büyük cezayı alması için.cumhurbaşkanımız da öyle. Çok büyük yankı uyandırmasının sebebi video oldu,bu vesileyle belki içerdeki mahkumlar o cani yi gebertirler.size soruyorum şimdi,sizce iyi mi oldu kötü mü oldu video olması?
Haklısınız,gençlerin bundan haz alması o kadar korkunç ki.nesil çok korkunç ilerliyor artık.sosyal medya diye akıllarını yitirmişler adeta.birde bu cinayet haberlerinden sonra kadın cinayetleri daha da çoğaldı sanki.yani adama müebbet veriliyor ama erkekler korkmuyor.gider o pisliğin dediği gibi paşa paşa yatarız diyor korkuları yok.biraz özendiriyor gibi geliyor caydırıcı bi ceza yok maalesef kiHayır hiçte iyi olmadi. Interneti sadece biz yetişkinler kullanmıyoruz,6 yasindaki cocugun elinde internet var. O belki youtube dan oyun videosu izliyor ama 12 yaşındaki cocukta internetten bunu izler. 12 de az bir yas
Siddet ve cinsellik filmlerinde bile +13 +18 oluyor
Bunlari cocuklarin izlemesini doğru bulmuyorum. Biz gunlerdir kendimize gelebilmiş değiliz. 7 yasinda kardesinin gözüne bıçak sokan tanıdığım var. Allah korusun. Cocuklar boyle seyleri nerden biliyor. Bicaklamayi bir cocuk nerden biliyor? Mesela. Cok üzgünüm evet yankı uyandirdi haberimiz oldu ama o 19 yasindaki cocugun ne niyetle cektigini tahmin edebiliyorum.
Söyleyim mi size?
Eglence.
Evet gencler simdi bundan haz alıyor. Sokakta kavga eden bağrışan veya komik buldukları seyleri ellerinde telefonla tik tik cekiyorlar. Kavganin nesi komikse artık. Kufurden siddetten hoşlanan bi genclik var zaten. Farkında mısınız?
Bizlerin sarip sarmaladigi kuzularimiz evlatlarimiz kavga oldugunda ooof oglum bak lan bak hak diye heyecanlaniyor.
Muhtemelen o cocukta o videoyu bu amacla çekti. Kadinin kanlar icinde oldugunu gorunce de kapadı. O yüzden de serbest bırakıldı.
O cani kac yıl almış peki? Nasıl ağırlaştırılmış müebbet olmaz yaaa 40 bıçak darbesi bu...zaten herseyın planlı oldugu adamın karnından cıkardıgı kolum kadar dev bıcaktan bellı oluyor o davaya bakan hakim ve savcı ınsanlıgından utanmalı olmayan bılgımızle bız bıle herseyı gorurken bu adama ındırım verdıler ya ... kendı eslerınden cocuklarından korkmalı o davaya bakanlar o ındırımı verenler aslında bugun bana yarın sana bu ıtler bu ındırımlerden cesaret alıyor dıyerek
Bir Turk ile evli olmadigim ve cocuk sahibi olursam onlari Turkiye'de buyutmeyecegim icin kendimi okadar sansli hissediyorum ki!! Zihniyeti kokusmus cahil insanlar dolu ulkemizde. Namus sadece kadin icin gecerli..
Psikolojim bozuldu, cok etkilendim. Bugece 2 saat uyumusum onda da cok kotu kabuslar gordum ve uyandim. O kucucuk yavru nasil ustesinden gelecek bu yasadiklarinin? Allahim yardim et
Video kaydi yapan genc kani farkedince durumun ciddiyetini anladi sanirim. Hersey anlik gelismis anladigim kadariyla.. Video kaydi basladiginda adamlar caniyi disari cikartmaya calisiyorlar. Zaten 10 saniyelik birsey devami yok. O video olmasa Emine Bulut aksam haberlerinde 30 saniyelik bir kadin cinayeti haberi olacakti ve 30 dakika bile akillarda yer etmeyecekti. Ne aci![]()
Gecen yil Turkiye'de trafik kazasi gecirdim.
Sahit olan kisiye sen sahitsin dedim. Arkami dondugumde saniyeler icinde adam yok olmustu. Bukadar duyarsiz, kansiz, ruhsuz bir toplum haline geldik.
Youtube'da bir kadinin digerine ettigi hakaretlere bakar misiniz?? Kan dondurucu![]()
Ne yazık ki. Iste bu tv dizileri olsun videolar olsun onlara cok ozendirici geliyor . Cunku dizilerde siddet uygulayanlar kahraman oluyorlar. Bunlar hep bilinçaltına işliyor. Düşünsenize 15 sene kurtlar vadisi izledik yani..Haklısınız,gençlerin bundan haz alması o kadar korkunç ki.nesil çok korkunç ilerliyor artık.sosyal medya diye akıllarını yitirmişler adeta.birde bu cinayet haberlerinden sonra kadın cinayetleri daha da çoğaldı sanki.yani adama müebbet veriliyor ama erkekler korkmuyor.gider o pisliğin dediği gibi paşa paşa yatarız diyor korkuları yok.biraz özendiriyor gibi geliyor caydırıcı bi ceza yok maalesef ki
Bence kadin. Neden ki?Bu yorumu yazanın kadın olmadığına %99.9 eminim.