Kırıkkale'de kocası(!) tarafından öldürülen masum anne...

Bu arada siz böyle yazinca aklima geldi. Beren Saat hesabindan Emine Bulut icin bir paylasim yapmisti devletin kadinlari koruyamadigi ile ilgili. Altinda ki yorumlari görmelisiniz devletimizi kötülemek icin elinden geleni yapiyorsun bilmem ne... Bunu yazan da bir kadindi. Kadinlarimizin da akli yok:KK43:
Ya gerçekten çok şeyin sebebi belkide bizim bu cahil kadınlarımız ve erkeğe olan bu tutumları, çocuklarına kocalarına olan bu tutumları işte.. kadınımız kabullenmiiş ki erkek büyük erkek üstün, erkekse aslan, erkek adammm.... ahh ne cahil bir toplumuz

utanarak utanc duyarak soyluyorum sehrımızden boyle pıslık cıktıgı ıcın
bulundugum sehırde bugun bır amca yegenıne (10) yasında tecavuz etmıs
cocugun annesı tarafından amca yakalanmıs
anne baba amcaya meydan dayagı cektıler vıdeolar var netde hatta...

esımle konustuk sehır calkalandı resmen cunku
dedım bana kızma kırılma yanlıs da anlama ama ben olsam da olmasam da ölsem de sımdı de farketmez kızımızı kımsenın evıne 1 sanıyelıgıne bıle bırakma kımsenın kucagına verme kımseye guvenme bırak hasta bu desınler ısterlerse kırılsınlar hıcbırsey evladından onemlı degıl dedım

esıme aılene bıle guvenme demek zorunda kaldım

son 10 gundur hergun gunde 5 vakıt duydugumuz haberlerden psıkolojım oyle bozuk kı ... ben cocugumu okula gonderıcem ya nasıl gonderıcem ? nasıl guveneyım ben servıscıye ogretmene velılere ogrencılere yoldan gecen sımıtcı amcaya ? bız sokakta buyuduk mahallenın teyzesıne emanet edıldık 80-90 yılları ya m.ö degıl altı ustu kac yıl oldu bu buyuk olumsuz gerıleme degısım neden :KK43: noldu ınsanlarımıza :KK43:

2 gundur uyuyorum uyumak denılırse yarabbım sabaha karsı esımle bogusmusum vurma vurma dıyormusum yuzumu sakınırken uyandım neden cunku duygu kadakal geldı aklıma onun vıdeosu burdakı yorumlardan . onun etkısıyle heralde ...

Ben bu yasimdayim
Etrafimda cok yakin gorustugum insanlarla bile yanliz kalmiyorum
Birsey olur olmaz bilmiyorum ama firsat vermek ufacik birsey yasamak o agirlik bana fazla geliyor. Kucucuk cocuklar ne yapsin

Kızın son sözleri yapma lütfen yapma olmuş
Bekçi görmüş
Ellerini çaresizce havaya kaldırışını hiç unutmayacağım demiş

O namussuz piç de mahleme de beni aldattığı için yaptım çok pişmanım demiş

Pişmanım dedi indirim 1 i kaptı
Aldattı dedi indirim 2 yi kaptı
Bunu görmemiştim şimdi baktım, Allah.n belasının tipinden belli zaten

dedım bana kızma kırılma yanlıs da anlama ama ben olsam da olmasam da ölsem de sımdı de farketmez kızımızı kımsenın evıne 1 sanıyelıgıne bıle bırakma kımsenın kucagına verme kımseye guvenme bırak hasta bu desınler ısterlerse kırılsınlar hıcbırsey evladından onemlı degıl dedım

son 10 gundur hergun gunde 5 vakıt duydugumuz haberlerden psıkolojım oyle bozuk kı ... ben cocugumu okula gonderıcem ya nasıl gonderıcem ? nasıl guveneyım ben servıscıye ogretmene velılere ogrencılere yoldan gecen sımıtcı amcaya ? bız sokakta buyuduk mahallenın teyzesıne emanet edıldık 80-90 yılları ya m.ö degıl altı ustu kac yıl oldu bu buyuk olumsuz gerıleme degısım neden :KK43: noldu ınsanlarımıza :KK43:

2 gundur uyuyorum uyumak denılırse yarabbım sabaha karsı esımle bogusmusum vurma vurma dıyormusum yuzumu sakınırken uyandım neden cunku duygu kadakal geldı aklıma onun vıdeosu burdakı yorumlardan . onun etkısıyle heralde ...
twitter' da gördüm videoyu ahh dedim ahh keşke almasalardı halkın elinden gebertselerdi orada!
ve aklıma direkt ayşe tükrükçü geldi içim daha da cız etti😔

İnanmıyorum ya yavrum kıyamam ne haldedir offf

twitter' da gördüm videoyu ahh dedim ahh keşke almasalardı halkın elinden gebertselerdi orada!
ve aklıma direkt ayşe tükrükçü geldi içim daha da cız etti😔

ay bu ne ya bu konuyu bilmiyordum ben okurken öldüm öldüm dirildim sanki. Ayse tükrükcü, duygu olayindan sonra ikici darbe oldu bana. Kadinin hic yüzü gülmemis hele o amca o eniste ayy kelimeler kifayetsiz..

Bu arada siz böyle yazinca aklima geldi. Beren Saat hesabindan Emine Bulut icin bir paylasim yapmisti devletin kadinlari koruyamadigi ile ilgili. Altinda ki yorumlari görmelisiniz devletimizi kötülemek icin elinden geleni yapiyorsun bilmem ne... Bunu yazan da bir kadindi. Kadinlarimizin da akli yok:KK43:
İnstagram beyinsiz kaynıyor:olamaz:

vıdeoda adamı dovmekten kadında hal kalmamıs tekme atıyor ama atamıyor kalbı duracak gıbı annenın artık
ınsanlar cok acı seyler yasıyor cok acı seylerle sınanıyor cok uzucu korkunc... bırılerının evı ocagı söndü dusundum bugun ıs yerımızde evımızde bız cay kahve ıcerken suan bırı can cekısıyor

sonunda bızlere kafayı yedırtmeyı basardılar bence
İzledim, adam korkunç iğrenç o kıza kıyamam nasıl korkmuştur canı ne kadar acımıştır, bunlar nasıl olaylar böylr ya onların yerinde olsam ağzını yüzüni kırmak yerine erkekliği gidene kadar oralarına tekme atardım. Allah.m ne desem boş nasıl bişe bu daha 10 yaşında, ya bu nasıl bişe

Şu zili çalıp "İski, elektrik, doğalgaz" diyenlere bile ürpererek açıyorum kapıyı🥺 sadece apartmanın kapısını açıyorum ama aklıma türlü şeyler geliyor Allah'ım sen bizleri koru

Bu haberi biliyor musunuz bilmiyorum. İğrenç babanın baba demek bile iğrenç bu insana ama ifadesi yer alıyor...

Bunu okuduğumda günlerce ağladım, yanlış kelimeler kullanmak istemiyorum ama insan o yavrunun yaşadıklarına bakınca herşeyi sorguluyor, inancını bile herşeyi. Günlerce ağlamıştım..

Sakın sakın kimseye güvenmeyin kimseye, insanlar bu kadar acımasız işte,

ay bu ne ya bu konuyu bilmiyordum ben okurken öldüm öldüm dirildim sanki. Ayse tükrükcü, duygu olayindan sonra ikici darbe oldu bana. Kadinin hic yüzü gülmemis hele o amca o eniste ayy kelimeler kifayetsiz..
Ben ne okudum ya...

Erkekler nasıl desem ne kadar alçak, ne kadar şerefsiz, ne kadar vicdansız varlıklar. Yaa nefret ettim ne kadar zarar ziyan bu aşağılık varlıklar ya.

bu teyze gibi sürüyle kadin var bu site de bile 🤦🏻‍♀️

daha bugun acılan bır konuda da vardı boylesı
kadın hırdavatcıda calısıyor oraya gelen bırı asılmıs
bırı yazdı senın yuzunden senden yuz buluyor bende erkeklerle calısıyorum benım nıye basıma gelmıyor dıye supersonık
hepımızın sinirini bozdu

Back
X