Böyle manyakça karar veren hakimlerin hesabını kim soracak kim sorgukayacak, hiç kimse...Böyleleri hakim olmayacak işte maalesef kadın olduğumuz için hayata 3-0 yenik başlayanlardanuz biz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle manyakça karar veren hakimlerin hesabını kim soracak kim sorgukayacak, hiç kimse...Böyleleri hakim olmayacak işte maalesef kadın olduğumuz için hayata 3-0 yenik başlayanlardanuz biz
Ya gerçekten çok şeyin sebebi belkide bizim bu cahil kadınlarımız ve erkeğe olan bu tutumları, çocuklarına kocalarına olan bu tutumları işte.. kadınımız kabullenmiiş ki erkek büyük erkek üstün, erkekse aslan, erkek adammm.... ahh ne cahil bir toplumuzBu arada siz böyle yazinca aklima geldi. Beren Saat hesabindan Emine Bulut icin bir paylasim yapmisti devletin kadinlari koruyamadigi ile ilgili. Altinda ki yorumlari görmelisiniz devletimizi kötülemek icin elinden geleni yapiyorsun bilmem ne... Bunu yazan da bir kadindi. Kadinlarimizin da akli yok![]()
utanarak utanc duyarak soyluyorum sehrımızden boyle pıslık cıktıgı ıcın
bulundugum sehırde bugun bır amca yegenıne (10) yasında tecavuz etmıs
cocugun annesı tarafından amca yakalanmıs
anne baba amcaya meydan dayagı cektıler vıdeolar var netde hatta...
esımle konustuk sehır calkalandı resmen cunku
dedım bana kızma kırılma yanlıs da anlama ama ben olsam da olmasam da ölsem de sımdı de farketmez kızımızı kımsenın evıne 1 sanıyelıgıne bıle bırakma kımsenın kucagına verme kımseye guvenme bırak hasta bu desınler ısterlerse kırılsınlar hıcbırsey evladından onemlı degıl dedım
esıme aılene bıle guvenme demek zorunda kaldım
son 10 gundur hergun gunde 5 vakıt duydugumuz haberlerden psıkolojım oyle bozuk kı ... ben cocugumu okula gonderıcem ya nasıl gonderıcem ? nasıl guveneyım ben servıscıye ogretmene velılere ogrencılere yoldan gecen sımıtcı amcaya ? bız sokakta buyuduk mahallenın teyzesıne emanet edıldık 80-90 yılları ya m.ö degıl altı ustu kac yıl oldu bu buyuk olumsuz gerıleme degısım nedennoldu ınsanlarımıza
2 gundur uyuyorum uyumak denılırse yarabbım sabaha karsı esımle bogusmusum vurma vurma dıyormusum yuzumu sakınırken uyandım neden cunku duygu kadakal geldı aklıma onun vıdeosu burdakı yorumlardan . onun etkısıyle heralde ...
Bunu görmemiştim şimdi baktım, Allah.n belasının tipinden belli zatenKızın son sözleri yapma lütfen yapma olmuş
Bekçi görmüş
Ellerini çaresizce havaya kaldırışını hiç unutmayacağım demiş
O namussuz piç de mahleme de beni aldattığı için yaptım çok pişmanım demiş
Pişmanım dedi indirim 1 i kaptı
Aldattı dedi indirim 2 yi kaptı
ben internette evdelermis diye okudum. Pisligin dogum günüymüs evdelermis sonra ben bir arabadan bir sey alip gelcem demis. Tüfegi alip gelmis.Bunu görmemiştim şimdi baktım, Allah.n belasının tipinden belli zaten
twitter' da gördüm videoyu ahh dedim ahh keşke almasalardı halkın elinden gebertselerdi orada!utanarak utanc duyarak soyluyorum sehrımızden boyle pıslık cıktıgı ıcın
dedım bana kızma kırılma yanlıs da anlama ama ben olsam da olmasam da ölsem de sımdı de farketmez kızımızı kımsenın evıne 1 sanıyelıgıne bıle bırakma kımsenın kucagına verme kımseye guvenme bırak hasta bu desınler ısterlerse kırılsınlar hıcbırsey evladından onemlı degıl dedım
son 10 gundur hergun gunde 5 vakıt duydugumuz haberlerden psıkolojım oyle bozuk kı ... ben cocugumu okula gonderıcem ya nasıl gonderıcem ? nasıl guveneyım ben servıscıye ogretmene velılere ogrencılere yoldan gecen sımıtcı amcaya ? bız sokakta buyuduk mahallenın teyzesıne emanet edıldık 80-90 yılları ya m.ö degıl altı ustu kac yıl oldu bu buyuk olumsuz gerıleme degısım nedennoldu ınsanlarımıza
2 gundur uyuyorum uyumak denılırse yarabbım sabaha karsı esımle bogusmusum vurma vurma dıyormusum yuzumu sakınırken uyandım neden cunku duygu kadakal geldı aklıma onun vıdeosu burdakı yorumlardan . onun etkısıyle heralde ...
İnanmıyorum ya yavrum kıyamam ne haldedir offfutanarak utanc duyarak soyluyorum sehrımızden boyle pıslık cıktıgı ıcın
Yok canım parkta olmuş olayben internette evdelermis diye okudum. Pisligin dogum günüymüs evdelermis sonra ben bir arabadan bir sey alip gelcem demis. Tüfegi alip gelmis.
Haberlerde varmıymış olay yani görmedim ben keşke sakat bıraksalardıtwitter' da gördüm videoyu ahh dedim ahh keşke almasalardı halkın elinden gebertselerdi orada!
ve aklıma direkt ayşe tükrükçü geldi içim daha da cız etti![]()
ben haberleri izlemiyorum uzun zamandır. twitter' da gördüm.Haberlerde varmıymış olay yani görmedim ben keşke sakat bıraksalardı
twitter' da gördüm videoyu ahh dedim ahh keşke almasalardı halkın elinden gebertselerdi orada!
ve aklıma direkt ayşe tükrükçü geldi içim daha da cız etti![]()
İnstagram beyinsiz kaynıyorBu arada siz böyle yazinca aklima geldi. Beren Saat hesabindan Emine Bulut icin bir paylasim yapmisti devletin kadinlari koruyamadigi ile ilgili. Altinda ki yorumlari görmelisiniz devletimizi kötülemek icin elinden geleni yapiyorsun bilmem ne... Bunu yazan da bir kadindi. Kadinlarimizin da akli yok![]()
Öf onu ararken bunu buldumben haberleri izlemiyorum uzun zamandır. twitter' da gördüm.
İzledim, adam korkunç iğrenç o kıza kıyamam nasıl korkmuştur canı ne kadar acımıştır, bunlar nasıl olaylar böylr ya onların yerinde olsam ağzını yüzüni kırmak yerine erkekliği gidene kadar oralarına tekme atardım. Allah.m ne desem boş nasıl bişe bu daha 10 yaşında, ya bu nasıl bişevıdeoda adamı dovmekten kadında hal kalmamıs tekme atıyor ama atamıyor kalbı duracak gıbı annenın artık
ınsanlar cok acı seyler yasıyor cok acı seylerle sınanıyor cok uzucu korkunc... bırılerının evı ocagı söndü dusundum bugun ıs yerımızde evımızde bız cay kahve ıcerken suan bırı can cekısıyor
sonunda bızlere kafayı yedırtmeyı basardılar bence
Ben ne okudum ya...ay bu ne ya bu konuyu bilmiyordum ben okurken öldüm öldüm dirildim sanki. Ayse tükrükcü, duygu olayindan sonra ikici darbe oldu bana. Kadinin hic yüzü gülmemis hele o amca o eniste ayy kelimeler kifayetsiz..
bu teyze gibi sürüyle kadin var bu site de bileBen ne okudum ya...
Erkekler nasıl desem ne kadar alçak, ne kadar şerefsiz, ne kadar vicdansız varlıklar. Yaa nefret ettim ne kadar zarar ziyan bu aşağılık varlıklar ya.
bu teyze gibi sürüyle kadin var bu site de bile![]()
bu teyze gibi sürüyle kadin var bu site de bile![]()