- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
Katilin akibeti mi?Buna yazacak söz yok. İçini daglamisti,şimdi yine aynı. Akıbeti ne oldu çok merak ediyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katilin akibeti mi?Buna yazacak söz yok. İçini daglamisti,şimdi yine aynı. Akıbeti ne oldu çok merak ediyorum.
Evet,katil ırz düşmanı cocugunun evladının katili. Aklını yitirmedi mi ki hucrede. Gebermedi mi,hala yaşıyor mu ki? Deseler ki x bu adamı öldür sana günah yok deseler verseler elime.Katilin akibeti mi?
Olayla ilgili okudum biraz. Gardiyanlar dayak atmis ama hala yasiyor sanirim. Bu adami sadece kendisinin ayakta durabilcegi bir hücreye koycaklar o kadar kücük ve dar uyuyamayacak tuvaletini oraya yapcak ölmemesi icin zorla besin enjekte etcekler hergün dövcekler.. sinirlerim cok bozukEvet,katil ırz düşmanı cocugunun evladının katili. Aklını yitirmedi mi ki hucrede. Gebermedi mi,hala yaşıyor mu ki? Deseler ki x bu adamı öldür sana günah yok deseler verseler elime.
Sanmiyorum dayak yedigini.. besleniyorlar içerde. Ekmek elden su gölden.. bide kendi gibiler varsa deyme keyfine!Olayla ilgili okudum biraz. Gardiyanlar dayak atmis ama hala yasiyor sanirim. Bu adami sadece kendisinin ayakta durabilcegi bir hücreye koycaklar o kadar kücük ve dar uyuyamayacak tuvaletini oraya yapcak ölmemesi icin zorla besin enjekte etcekler hergün dövcekler.. sinirlerim cok bozuk
Bu pislik hâlâ yaşıyo mu Allah kahretsin Allah kahretsin , insanlığımdan utandım , okurken taş oldum ben ne okudum böyle .![]()
‘ÖNCE TECAVÜZ ETTİM SONRA DA ÖLDÜRDÜM’
Özoğlu Mustafa Diker’e tecavüz edip, kimseye söylememesi için döve döve öldüren Erol Diker dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne getirilerek tahkikat duruşmasına çıkarıldı.www.starkibris.net
Bu haberi biliyor musunuz bilmiyorum. İğrenç babanın baba demek bile iğrenç bu insana ama ifadesi yer alıyor...
Bunu okuduğumda günlerce ağladım, yanlış kelimeler kullanmak istemiyorum ama insan o yavrunun yaşadıklarına bakınca herşeyi sorguluyor, inancını bile herşeyi. Günlerce ağlamıştım..
Sakın sakın kimseye güvenmeyin kimseye, insanlar bu kadar acımasız işte,
Felaket bir sey..Bu pislik hâlâ yaşıyo mu Allah kahretsin Allah kahretsin , insanlığımdan utandım , okurken taş oldum ben ne okudum böyle .
Komşusunun yorumuna denk geldim. Annesi istememiş,iki yaşındayken camiye bırakmış. Bulmular annesini yine istemem demiş. Babasına vermisler,doğduğu günden beri dayak yiyormuş. Sonra öldürmüş işte. Otopsi yanlış alındı diye mezarı tekrar açılmış. Bunlar sadece 7 seneye sığan acı. İyi ki rabbim almış yanına kuzumu,keşke iyi insanların elinde buyuseydi ama Allah bilir,biz bilmeyiz.Bu pislik hâlâ yaşıyo mu Allah kahretsin Allah kahretsin , insanlığımdan utandım , okurken taş oldum ben ne okudum böyle .
Deminden beri ağlıyorum annemlerdeyim annem soruyor anlatamadım kötü bir şey okudum anne çok kötü bir şey okudum diyebildim sadece. Kopsun kıyamet gerçekten kopsun artık dünya çok kötü bir yer oldu yeryüzü pislik içinde. Bi kızım var bir yaşına girecek aklım çıkıyor nasıl koruyacağım diye. Napıcaz biz?
Ohaao cocugun cektikleri allahim bu nasil bir sey. Bu adam bir seytan sinirden aglicam. Bu hepsindende kötü cok kötü
Ben hayatimda hic böyle kötü bir sey okumadim duymadim videolu olanlardan kat be kar daha sarsici. Yok olamaz diyorum bu ne ya![]()
Buna yazacak söz yok. İçini daglamisti,şimdi yine aynı. Akıbeti ne oldu çok merak ediyorum.
Bu pislik hâlâ yaşıyo mu Allah kahretsin Allah kahretsin , insanlığımdan utandım , okurken taş oldum ben ne okudum böyle .
Her kadın iyi değül her kadın anne değil adiler pislikler ya , nasıl yaşıyorlar anlamıyorumKomşusunun yorumuna denk geldim. Annesi istememiş,iki yaşındayken camiye bırakmış. Bulmular annesini yine istemem demiş. Babasına vermisler,doğduğu günden beri dayak yiyormuş. Sonra öldürmüş işte. Otopsi yanlış alındı diye mezarı tekrar açılmış. Bunlar sadece 7 seneye sığan acı. İyi ki rabbim almış yanına kuzumu,keşke iyi insanların elinde buyuseydi ama Allah bilir,biz bilmeyiz.
Kıyamam kurban olduğum ne acılar çekmiş neler yaşamış yavrum kuzum kimselere diyememiş sesini duyuramamış , böyle ne kadar çocuk daha kimbilir sesini duyuramayan böyle pisliklerin elinde bi çare kurtarılmayı bekleyen ne kadar çocuk var . Mustafa öldü , sesini duyuramadan öldü günahsız masumum ...Komşusunun yorumuna denk geldim. Annesi istememiş,iki yaşındayken camiye bırakmış. Bulmular annesini yine istemem demiş. Babasına vermisler,doğduğu günden beri dayak yiyormuş. Sonra öldürmüş işte. Otopsi yanlış alındı diye mezarı tekrar açılmış. Bunlar sadece 7 seneye sığan acı. İyi ki rabbim almış yanına kuzumu,keşke iyi insanların elinde buyuseydi ama Allah bilir,biz bilmeyiz.
malatyada bır olay daha olmus
sıddet gordugu ıcın adamın yanından aılesının yanına gıden kadın tehtıt edılıyor
adam sosyal medya dahıl heryerden tehtıt edıyor
en son 3 yasındakı ogluna annesını nasıl oldurecegını anlatırken vıdeoya cekıyor cocuk yapma hayır dıye aglıyor bu vıdeoyu kadına yolluyor bundan 1 hafta sonrada kadına sılahla öldurmek suretıyle sokakta ates edıyor
kadın kurtulmus adam yakalanmıs ama serbest bırakılır malum kadının ölmesını beklıyorlar ya 3-5 yıl ceza ıcın .
ogluna annesını nasıl oldurecegını anlattı dıye netde gırınce cıkıyor
İzledim,kızım eğer günün birinde böyle bir serseriyi sever,evlenecem derse. Döverim. Tipinden belli ne halt olduğu,adam yerine koyuyoruz serefsizleri. Evi kundaklamis,edecek kufrum kalmadı. Evlerden ırak Allah im. Kızıma,kızlarımıza bulasmasin böyle tipler .malatyada bır olay daha olmus
sıddet gordugu ıcın adamın yanından aılesının yanına gıden kadın tehtıt edılıyor
adam sosyal medya dahıl heryerden tehtıt edıyor
en son 3 yasındakı ogluna annesını nasıl oldurecegını anlatırken vıdeoya cekıyor cocuk yapma hayır dıye aglıyor bu vıdeoyu kadına yolluyor bundan 1 hafta sonrada kadına sılahla öldurmek suretıyle sokakta ates edıyor
kadın kurtulmus adam yakalanmıs ama serbest bırakılır malum kadının ölmesını beklıyorlar ya 3-5 yıl ceza ıcın .
ogluna annesını nasıl oldurecegını anlattı dıye netde gırınce cıkıyor
tek ben gormuyorum dımı sızde bakınca tıpınden anlıyorsunuzİzledim,kızım eğer günün birinde böyle bir serseriyi sever,evlenecem derse. Döverim. Tipinden belli ne halt olduğu,adam yerine koyuyoruz serefsizleri. Evi kundaklamis,edecek kufrum kalmadı. Evlerden ırak Allah im. Kızıma,kızlarımıza bulasmasin böyle tipler .
Cahillik böyle bir şey değil,cahil desek. Arabanın arkasında surundurmelik. Taşlı yollarda,dikenli yollarda çamurda surundurecen. Son süratle sağa sola carpa carpa kopacak kolu.