Kırıkkale'de kocası(!) tarafından öldürülen masum anne...

Ay kızlar yazdıklarınıza ekledıklerınıze baktıkca ıcım deşiliyor benım sankı ya :/

Ay kızlar yazdıklarınıza ekledıklerınıze baktıkca ıcım deşiliyor benım sankı ya :/
ya gerçekten bunlar birbirini görerek cesaretlenip mi yapıyorlar?
Gerçekten bu kadar çok olduğunun farkında değildim, şimdi çok dikkatimi çekiyor. Hergün bu şekilde haberler var.. çok üzücü cahillerin içinde yaşıyoruz

Gerçekten bu kadar çok olduğunun farkında değildim, şimdi çok dikkatimi çekiyor. Hergün bu şekilde haberler var.. çok üzücü cahillerin içinde yaşıyoruz

İyice azdı kudurdular niye çünkü ne yazıkki adam gibi ceza verilmiyor... Nasıl olsa birkaç sene içerde yer içer yatar çıkarız diyolar geçen bi canavar eski eşini öldürdü sokak ortasında habercilere diyorki "namusum için yaptım, yine olsa yine yaparım"
Halbuki asıl namussuz kendileri
İdam şart ama idam çıkarmaz bunlar
Olan masumlara olur☹

Konuyla alakasız ama Gaziantep de tecavüz olayı vardı ya,yigenine tecavüz eden adam. İfitraymis,yengesi çocuğunu kullanarak iftira atmış,adamın suzsuzlugu kanitlanmis,kadın itiraf etmis. Adama o kadar sovdum,nasıl yaşayacak şimdi o adam,herkes onu tecavüzcü diye tanıdı,linç edilecekti. Kadında elini kolunu sallaya sallaya geziyor.

Konuyla alakasız ama Gaziantep de tecavüz olayı vardı ya,yigenine tecavüz eden adam. İfitraymis,yengesi çocuğunu kullanarak iftira atmış,adamın suzsuzlugu kanitlanmis,kadın itiraf etmis. Adama o kadar sovdum,nasıl yaşayacak şimdi o adam,herkes onu tecavüzcü diye tanıdı,linç edilecekti. Kadında elini kolunu sallaya sallaya geziyor.
Yuhhh inanmıyorum inanılmaz şaşırdım nasıl yaa, hani dövülen adam dimi sokakta. Böyle bi ifitira atılır mıı Allah var ya korkmadı mııı o kadar şaşırdım ki, çok büyük bi iftira. Ortaya çıkacağını bile bile nasıl yapmış. Güya tecavüz ederken yaklaşmıştı. Allah.n belası kadın.

Yuhhh inanmıyorum inanılmaz şaşırdım nasıl yaa, hani dövülen adam dimi sokakta. Böyle bi ifitira atılır mıı Allah var ya korkmadı mııı o kadar şaşırdım ki, çok büyük bi iftira. Ortaya çıkacağını bile bile nasıl yapmış. Güya tecavüz ederken yaklaşmıştı. Allah.n belası kadın.
Ya acaba toplum tepkisinden korkup millet çok üstlerine gidince mi kadına böyle söylettiler

İftiraysa da Allah o kadını bildiği gibi yapsın
Bu tip insanlar yüzünden gerçek mağdurlar zan altında kalıyorlar
iftira mı acaba diye millet şüphe içinde yaklaşıyor

Ya acaba toplum tepkisinden korkup millet çok üstlerine gidince mi kadına böyle söylettiler

Çocuğun doktor kontorlünde çıkardı ama bilemedim ki, meydan dayağı attıklarına göre pek de bişeyden korkularının olacağını sanmam ama

Kadının videodaki halı sakindi bana göre,Allah korusun ama başıma gelse sağ bırakacağımı sanmam. İki tekme atıyor duruyor,Allah adamın hakkını bırakmasın inşallah.

Bende böyle düşündüm belki de ailelerin baskısıyla vazgeçmiştir o ifadeden ama bilinmez işte..

Yaşamı elinden alınmış bir anne ve hayatları mafolmuş 3 çocuk . İdam gelsin artık .

Gelipte ne yapacak? Mevcut yasalarda bile tutkusuz yargilaniyor çogu. "Yok beni tahrik etti" diye ceza indirimi aliyorlar. Takim elbise giydi diye ceza indirimi aliyorlar.

Ki sorun sadece ceza degil. Zihniyet. Egitim yoksunlugu. Cinselligin tüh kaka olusu. Kadinlarin üzerine namus kavrami yüklenmesi. Bu konuda daha öncede dedim, yapilacak o kadar sey var ki, egitimden tut, bosanmis kadinlara maas baglanmasi ve ayri ev verilmesi, mor çatiyi ekstra bütçe,...

Idam hiçbir ise yaramaz ve umarim hiç geri gelmez.

Gelipte ne yapacak? Mevcut yasalarda bile tutkusuz yargilaniyor çogu. "Yok beni tahrik etti" diye ceza indirimi aliyorlar. Takim elbise giydi diye ceza indirimi aliyorlar.

Ki sorun sadece ceza degil. Zihniyet. Egitim yoksunlugu. Cinselligin tüh kaka olusu. Kadinlarin üzerine namus kavrami yüklenmesi. Bu konuda daha öncede dedim, yapilacak o kadar sey var ki, egitimden tut, bosanmis kadinlara maas baglanmasi ve ayri ev verilmesi, mor çatiyi ekstra bütçe,...

Idam hiçbir ise yaramaz ve umarim hiç geri gelmez.
İdamın bile doğru bi şekilde kullanılacağına inanmıyorum ben

Zaten bu ülkenin idam ile çok kötü bir geçmisi var. Geri gelirse çok daha kötü kullanilir. Siyasi nedenler için kullanilir. X'in bir tecavüzcü oldugunu iddia edip, idam ederler.
Bende aynı şekilde düşünüyorum.. ne vasat bir durumdayız ya:(

Öğretmene platonik aşk besleyen cani: Öksürüğü değişikti

Back
X