Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay kızlar yazdıklarınıza ekledıklerınıze baktıkca ıcım deşiliyor benım sankı ya :/
Gerçekten bu kadar çok olduğunun farkında değildim, şimdi çok dikkatimi çekiyor. Hergün bu şekilde haberler var.. çok üzücü cahillerin içinde yaşıyoruzya gerçekten bunlar birbirini görerek cesaretlenip mi yapıyorlar?
Gerçekten bu kadar çok olduğunun farkında değildim, şimdi çok dikkatimi çekiyor. Hergün bu şekilde haberler var.. çok üzücü cahillerin içinde yaşıyoruz
Yuhhh inanmıyorum inanılmaz şaşırdım nasıl yaa, hani dövülen adam dimi sokakta. Böyle bi ifitira atılır mıı Allah var ya korkmadı mııı o kadar şaşırdım ki, çok büyük bi iftira. Ortaya çıkacağını bile bile nasıl yapmış. Güya tecavüz ederken yaklaşmıştı. Allah.n belası kadın.Konuyla alakasız ama Gaziantep de tecavüz olayı vardı ya,yigenine tecavüz eden adam. İfitraymis,yengesi çocuğunu kullanarak iftira atmış,adamın suzsuzlugu kanitlanmis,kadın itiraf etmis. Adama o kadar sovdum,nasıl yaşayacak şimdi o adam,herkes onu tecavüzcü diye tanıdı,linç edilecekti. Kadında elini kolunu sallaya sallaya geziyor.
![]()
Ankara'da sevgilisini oğlunun gözü önünde bıçakladı
Cihan A., barışma teklifini kabul etmeyen eski sevgilisi N.K.'yi, 7 yaşındaki oğlunun gözü önünde defalarca bıçakladı. Talihsiz kadın, 12 gün süren tedaviyle yaşama tutunmayı başardı.m.ensonhaber.com
Heryerde aynı değilmiş demek, insanlar nasıl yardıma koştu helal olsun.
Ya acaba toplum tepkisinden korkup millet çok üstlerine gidince mi kadına böyle söylettilerYuhhh inanmıyorum inanılmaz şaşırdım nasıl yaa, hani dövülen adam dimi sokakta. Böyle bi ifitira atılır mıı Allah var ya korkmadı mııı o kadar şaşırdım ki, çok büyük bi iftira. Ortaya çıkacağını bile bile nasıl yapmış. Güya tecavüz ederken yaklaşmıştı. Allah.n belası kadın.
Çocuğun doktor kontorlünde çıkardı ama bilemedim ki, meydan dayağı attıklarına göre pek de bişeyden korkularının olacağını sanmam amaYa acaba toplum tepkisinden korkup millet çok üstlerine gidince mi kadına böyle söylettiler
İftiraysa da Allah o kadını bildiği gibi yapsın
Bu tip insanlar yüzünden gerçek mağdurlar zan altında kalıyorlar
iftira mı acaba diye millet şüphe içinde yaklaşıyor
Kadının videodaki halı sakindi bana göre,Allah korusun ama başıma gelse sağ bırakacağımı sanmam. İki tekme atıyor duruyor,Allah adamın hakkını bırakmasın inşallah.Yuhhh inanmıyorum inanılmaz şaşırdım nasıl yaa, hani dövülen adam dimi sokakta. Böyle bi ifitira atılır mıı Allah var ya korkmadı mııı o kadar şaşırdım ki, çok büyük bi iftira. Ortaya çıkacağını bile bile nasıl yapmış. Güya tecavüz ederken yaklaşmıştı. Allah.n belası kadın.
Yaşamı elinden alınmış bir anne ve hayatları mafolmuş 3 çocuk . İdam gelsin artık .
Ya acaba toplum tepkisinden korkup millet çok üstlerine gidince mi kadına böyle söylettiler
İftiraysa da Allah o kadını bildiği gibi yapsın
Bu tip insanlar yüzünden gerçek mağdurlar zan altında kalıyorlar
iftira mı acaba diye millet şüphe içinde yaklaşıyor
Ağladım ya , hiç mi vicdan inanç yok, çocuklar annelerini kurtarmak için çabalamış hiç mi acımadın , o kadar üzüldüm kiYaşamı elinden alınmış bir anne ve hayatları mafolmuş 3 çocuk . İdam gelsin artık .
Yaşamı elinden alınmış bir anne ve hayatları mafolmuş 3 çocuk . İdam gelsin artık .
İdamın bile doğru bi şekilde kullanılacağına inanmıyorum benGelipte ne yapacak? Mevcut yasalarda bile tutkusuz yargilaniyor çogu. "Yok beni tahrik etti" diye ceza indirimi aliyorlar. Takim elbise giydi diye ceza indirimi aliyorlar.
Ki sorun sadece ceza degil. Zihniyet. Egitim yoksunlugu. Cinselligin tüh kaka olusu. Kadinlarin üzerine namus kavrami yüklenmesi. Bu konuda daha öncede dedim, yapilacak o kadar sey var ki, egitimden tut, bosanmis kadinlara maas baglanmasi ve ayri ev verilmesi, mor çatiyi ekstra bütçe,...
Idam hiçbir ise yaramaz ve umarim hiç geri gelmez.
İdamın bile doğru bi şekilde kullanılacağına inanmıyorum ben
Bende aynı şekilde düşünüyorum.. ne vasat bir durumdayız yaZaten bu ülkenin idam ile çok kötü bir geçmisi var. Geri gelirse çok daha kötü kullanilir. Siyasi nedenler için kullanilir. X'in bir tecavüzcü oldugunu iddia edip, idam ederler.