Saç Uzatma Yöntemleri Kırıklarını Kendisi Kesip Daha Çabuk Uzamasını Sağlayanlar...

DestinaX

Pure Love T <3 D
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2009
1.256
186
648
34
Arkadaşlar ben saç kırıklarımı yaklaşık 2 ayda 1 kendim keserim saçları ıslakken yada yağlıyken yan tarafa doğru alıp boru gibi büküp uçları beyaz beyaz kırıkları milim milim alıyorum makasla , saçım kesinlikle kısalmıyor ve capcanlı oldugunu farkediyorum daha rahat uzuyor benim gibi kırıklarını kendisi kesen varmı acaba merak ettim. Bikaç arkadaşımada öğrettim bu yöntemi onlarda artık kendileri almaya başladı.Kuaföre aldırmıyorum çünkü gittiğim kuaförler azcık ucundan derken her defasında kısalttılar saçımı ve hep sil baştan oluyordu.Her kuaför bir olmaz tabiki ama ben bulunduğum şehirde hiç bir kuaföre güvenemez oldum...

Son düzenleme:
bende saçlarımı kendim kesiyorum yıllardır. çok iyi bir kuaförüm var ama ben genelde saçımın herşeyiyle kendim ilgilenirim. uzun gür ışıl ışıl ve sağlıklı saçlarım var. ön katlarımı da kendim yaparım. topuzumu buklemi fönümü. herşeyiiii kendim yapıyorum:16:

tebrik ediyorum seni arkadaşım :46:aynen bende aynı şekilde zaten çok kesme taraftarı değilim uzatma maratonu içinde oldugumdan nisan ayına kadar belime gelmelerini istiyorum nişanım var da nisanda inş. istediğim gibi olur yok mu baska kendi kesen pratik bilgileri olanlar paylaşında bizde uygulayalım

bir bilgi vereyim o zaman ben. saçların daha güçlü olması için normal yıkadıktan sonra soğuk suyla da durulayın biraz. ve sonra kuruturken sıcak havluyla sarın. saçlar kırılmadan kurur böyle:12:

ben ayda bir uçlardan kesiyorum hem benim saçlarım kıvırcvık oldugu için daha pratik oluyor uzun , kısa kuruyunca farketmiyor :):)

ben ayda bir uçlardan kesiyorum hem benim saçlarım kıvırcvık oldugu için daha pratik oluyor uzun , kısa kuruyunca farketmiyor :):)

:48: benim kıvırcık değil ama böyle uçları bukle bukle. bigudi sarmış gibi. benimde pek farketmiyo öyle bazıları kısa falan olursa. gerçi olmuyo artık alıştım çünkü kaç yıldır yapıyorum:32:

ben de kendim kesiyorum saçımı tutamlara ayırıp kendi etrafında döndürüyorum kırıklar ortaya çıkıyor ztn..ayrıca katlı v saç topiğinde bir video var saç kesimiyle ilgili onu da denemiştim çok pratik..

bende düsünmüstüm ama acikcasi korktum acaba yanlis falan yaparim diye veya uzamaz diye.
Sen nekadar kesiyorsun ve nasil? saclari ince ince ayiripmi kesiyorsun yoksa ? anlatirmisin biraz canim
benim saclarimda bu arada kivircikk
:59:

canım saçlarını 2ye 3e yada istediğin sayıda tutamlara ayırıyorsun ayrıdığın tutamları sağdan sola yada soldan sağa doğru büküyorsun boru gibi bükünce zaten kırıklar ortaya cıkıyor beyaz beyaz olur genelde kırıkların ucu onları makasınla ince ince milim milim kesiyosun en son saçlarını bütünce bağlar gibi al eline yanına doğru getir saçını en uç kısmından ufak ufak kes bu şekilde umarım anlatabilmişimdir. Eklemek isteyen varsa eklesin arkadaşlar tam anlatamamış olabilirim... :71:

tamam anladim canim cok saolll.. bende bu aksama eve geldigimde bi deniyeyim bakalimm. :1:
bnim icin daha zor olcak saclarim kat kat kesildigi ve kivircik oldugu icin :61:

canım benimde saç modelim katlı sorun olmaz kolay ıslakken yada yağladıktan sonra ıslak gibi oluyor ya o zaman kes daha kolay şekilini bozmamış olursun burdan paylaşırsın tatlım nasıl oldugunu tamam :61:

Ben de yapmak istiyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum.
Saçlarım dümdüz ve katlı değil ( uzatmak için bir süre kat olayından vazgeçtim)
Yine de becerebilir miyim ki?

$vgh.webp

işte bu şekilde boru gibi kıvırıp diken diken çıkan yerleri oluyor resimde görünmüyor daha yeni aldgım için kırıklarımı şekil olarak böyle kızlar umarım yardımcı olabilmişimdir:44:

benim dün zamanim olmadi. ama bugün hint yagi aldimm evdede badem yagi duruyodu az onuda kattim hint yagina sonra sacima sürdümm ve uclarimi kestimm.. kolay oldu :71:
bakalim hint yagin etkisi nasil olcak..

deneyen oldumu kızlar naptınız saçlarınızı kırıklar ne alemde yapabildinizmi dediğim gibi ... :71:

ben çok önceden yapardım bunu.. unutmuşum:15:
hatırladıgım ii oldu canım saol:16:
yine dönemi, gelmişti.. kasap kuaförüme emanet etmektense engüzelii bu

Back
X