Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Uzatma YöntemleriKırıklarını Kendisi Kesip Daha Çabuk Uzamasını Sağlayanlar...
ben evdeki en kücük makası kullanıyorum,büyük makaslar keserken de beyazlık bırakıyor kırıyor sanki,bir de makası zeytinyağıyla silip öyle kullanıyorumm
ben evdeki en kücük makası kullanıyorum,büyük makaslar keserken de beyazlık bırakıyor kırıyor sanki,bir de makası zeytinyağıyla silip öyle kullanıyorumm
kizlar bende kiriklarimi kendim aliyorum..yalniz degilmisim :)) ... büküpte kesmiyorum ben.. sacimi ikiye ayiriyorum bir tarafini bagliyorum diger tarafi kücük kücük tutamlar halinde inceliyorum ve tel tel kiriklari kesiyorum...sonra diger tarafi.. aydinlik bir odada pencerenin yaninda kesiyorum , kucagima kücük bir örtü örtüyorum kiriklar yere düsmesin diye ve babamin sac makasi var..onu kullaniyorum. Ve ayrica birkac ayda bir saclarim islakken uclarindan 1 santim kadar kesiyorum yada anneme kestiriyorum.
kizlar bende kiriklarimi kendim aliyorum..yalniz degilmisim :)) ... büküpte kesmiyorum ben.. sacimi ikiye ayiriyorum bir tarafini bagliyorum diger tarafi kücük kücük tutamlar halinde inceliyorum ve tel tel kiriklari kesiyorum...sonra diger tarafi.. aydinlik bir odada pencerenin yaninda kesiyorum , kucagima kücük bir örtü örtüyorum kiriklar yere düsmesin diye ve babamin sac makasi var..onu kullaniyorum. Ve ayrica birkac ayda bir saclarim islakken uclarindan 1 santim kadar kesiyorum yada anneme kestiriyorum.
bende denedim kırıklarımı almayı ama beceremedim sanırım hem kısalttım hem bozdum yamuk yumuk oldu..
zaten ne yapsam elime yüzüme bulaştırırım şaşırmadım o yüzden..
mezuniyetime 3 ay var saçımda kırık kaynıyor resmen saçımı kestirmekte istemiyordum süper oldu buuu hemen deneyeceğim kuaföre ayırdığım paraylada saç bakım yağı alırım artıkk
arkadaşlar aynı şekilde bende yapıyorum 2 ayda 1 , 1cm falan kesiyorum saçımı. yada güneşli bi yerde kırıklarını temizliyorum.. her gün saçıma maşa yapıyorum ama gayet sağlıklı gözüküyor..
merhaba kızlar benim de saç uzama ile ilgili problemlerim vardı ve acayip bir şekilde saçlarım dökülüyordu instagramda gezinirken vusla kara sarımsak seti al diye bir sayfayı buldum kara sarımsak özlü ve şampuandan oluşan bir setmiş ilk defa duydum kara sarımsağı,sarımsağın faydalarını herkesin bildiği üzre bende biliyordum fakat bu kara sarımsak bildiğimiz sarımsaktan çok çok daha faydalıymış,bende sarımsağın faydalı olduğundan yola çıkarak bu ürünü denemeye karar verdim ve almaya karar verdim ve aldım ürünü saçlarımdaki dökülme son buldu ve gerçekten saçlarım gözle görülür bir uzunluk sağladı kesinlikle bu ürünü denemelisiniz kızlar inanın pişman olmuyacağınız bir ürün 1 aylık kullanım için 3 adet şampuan +3 adet serum ve maske gönderdiler önerilen paket 1 aylık set bu da 179 tl şuanda uygun fiyatları eğer sizlerde bu ürüne ulaşmak istiyorsanız @vuslakarasarımsaksetial instagram sayfasından ulaşabilirsiniz mutlaka girin bi bakın