kırılan gururum

kocaeli__41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2010
18
0
36
Kocaeli
yaklaşık 2 senedir erkek arkadaşımla beraberim,annesi sürekli benimle tanışmak istediğini dile getirirdi . yani aslında erkek arkadaşımın bana yansıttığı böyleydi , bugün erkek arkadaşıma kendimi hazır hissettiğimi annesiyle tanışabiliceğimi söyledim,erkek arkadaşımsa bunu sonraya ertelememiz gerektiğini söylediği sebepsiz,kendimi çok aptal hissediyorum,o an içinde bulunduğum duruma yanıyorum , ben planlar kurarken heves ederken aldığım cevap karşısında müthiş hayal kırıklığı oldu haliyle , sizce annesi istemiyor mu benimle tanışmak , ya da her şeyden önce benim şimdi nasıl tavır takınmam gerekiyor ?

annesı ıstedığınde geri çevirmişsin kadında sana trip yapıyor olabılır...

yalnız ben bunu teklif etmeden 1 gün önce erkek arkadaşım bana annesinin benimle tanışmak istediğini söylemişti , sadece 1 gün yani..üstelik annesini kızdırıcak üzücek hiç bir şey yapmadım bu zamana dek , değer verdiğimi sevdiğimi daima belli ettimm

Belki evle ilgili bi sıkıntı vardır.Tanışmaya müsait olmayan bir durum vardır.Söylemedi mi sebebini ?

Böyle bir durumda ilk aklıma gelen karşı tarafın ciddi olmadığıdır hep.

evde tanışalım demedimki ben ama
ciddi olması konusunda hiçbir şüphem yok , erkek arkadaşımdan fazlasıyla eminim,evlenelim dediğinde nasip kısmet deyince ben bozulan biridir kendisi
off ne düşünüceğimi şaşırdım gerçekten,anneler gününde doğum gününde mesajlarımla hediyelerimle daima yanında yanında oldum annesinin,karşılık beklemeden yaptım hepsini,ama bu durum gerçekten canımı fazlasıyla sıktı

evlenmenize daha çok var mı? erkek arkadaşının iş güç, askerlik durumları btti mi?

sordum .. sormaz olur muyum hiç yanlış ifade ettiğini annesinin benimle gerçekten tanışmak istediğini söyledi,ama ben sindiremiyorum,hala tavırlıyım,böyle bir durum nasıl yanlış ifade edilirki,daha nasıl el üstünde tutmam gerekiyor annesini anlamadım.annesi gerçekten tanışmak isteseydi tanışırdı diyede düşünüyorum.bilmiyorum sanırım bundan sonra kendimi geri çekicem

evlenmemize evet daha çok var.askerlik hala beklemede.benim amacım sadece annesini yakından tanımak ya da ne biliyim annesinin bana verdiği değeri görmekti

evlenmemize evet daha çok var.askerlik hala beklemede.benim amacım sadece annesini yakından tanımak ya da ne biliyim annesinin bana verdiği değeri görmekti

belki daha erken olduğu için tanışmak istememiş olabilir.

ama bu yüzden onun hakkında kötü düşünme, daha seni tanımıyo sana özel bi durum değil.

nişan evlilik durumları gündeme geldiğinde tanışmak istemiştir belki de

bunu kişisel olarak algılama yani, eğer öyleyse...

belki daha erken olduğu için tanışmak istememiş olabilir.

ama bu yüzden onun hakkında kötü düşünme, daha seni tanımıyo sana özel bi durum değil.

nişan evlilik durumları gündeme geldiğinde tanışmak istemiştir belki de

bunu kişisel olarak algılama yani, eğer öyleyse...

umarım öyledir..kaçan kovalanır mantığı bu olsa gerek.takmamak en iyisi sanırım :44:

erkek arkadaşının ertelediğinden belki kadının haberi bile yok canım, bence dert etme..

erkekler bu konuda bazen korkak oluyor. ben 3 senedir tanışmadım boşver canım erkek arkadaşın teklif etmeden sende söylemezsin, o düşünsün=)

erkek arkadaşının ertelediğinden belki kadının haberi bile yok canım, bence dert etme..

erkekler bu konuda bazen korkak oluyor. ben 3 senedir tanışmadım boşver canım erkek arkadaşın teklif etmeden sende söylemezsin, o düşünsün=)

haklısın sanırım canım :) bundan sonra tanışmanın t'sine tövbee zateen

Acele etmeyin, nasıl olsa tanışırsınız.
Tavir falanda sergilemeyin. Bu kadar istekli görünmeyin,
degeriniz düsmesin!

fazlasıyla haklısınız bende yanlış anlaşılmamak adına erkek arkadaşıma tanışma mevuzusunun meraklısı olmadığımı , sadece o an içinde bulunduğum duruma bozulduğumu ifade ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…