İnşallah,inşallah sizin içinde hayırlı şeyler olur hep.Desteğiniz için çok teşekkür ederim gelişmeleri yazarımBence terslemeyecek sizi (içinden geçeni söyledim)
Hayırlısı olsun sizin için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah,inşallah sizin içinde hayırlı şeyler olur hep.Desteğiniz için çok teşekkür ederim gelişmeleri yazarımBence terslemeyecek sizi (içinden geçeni söyledim)
Hayırlısı olsun sizin için
İnşallah,inşallah sizin içinde hayırlı şeyler olur hep.Desteğiniz için çok teşekkür ederim gelişmeleri yazarım
Aramadi mi halaİnşallah,inşallah sizin içinde hayırlı şeyler olur hep.Desteğiniz için çok teşekkür ederim gelişmeleri yazarım
Hayır.1 saate kadar geçerim demişti yarım saat civarı oldu zaten konuşalı.Aramadi mi hala
Umarım.Tanıdığım kadarıyla zaten kaba saba bir insan değil.Ben tersliyeceğini düşünmüyorum siz kestirip atınca oda geri çekmek zorunda kalmış kendini umarım olumlu cevap alırsınız.
Hala bekliyorum.Umarım güzel geçen bir konuşma olurSimdi okudum msj yazmissin bakalim nasil bir aciklama yapacak
YAzın yazın olumlu sonuçlar almak dileğiyle.
Sen msj atmasaydin ne olacakti onu merak ettim simdiKonuştuk.Dün benim öyle dememe şaşırmış.Kırılmış belli.Amacı gelip benimle buluşmakmış.İstersen ikimiz istersen de onların yanına gideriz demiştim.Ama sen birden kestirip atınca birşey diyemedim.Aramızda bir yanlış anlaşılma oldu neyse kapatalım konuyu üzerine gitmeyelim dedi.Bende özür dilerim dedim
Iliskilerde yapilan en buyuk hata onceden hayatiniza girmis insanlarin hatalatini baskalarindan cikartmaya calismak.Özgüvensizliğim konusunda haklısınız.Aşmam gerek.
Ben önceki ilişkimde hep kovalayan oldum.O defter kapandı.Ama şimdi tekrar aynılarını yaşaktan korktuğum için temkinli olmaya çalıstıkça hata yapıyorum belli ki.
Bu flört olaylarında çok tecrübesiz ve kötüyüm zaten. Ve kolay kolay birinden hoşlanabilen bir insan değilim.Bu işte de fazla açılıp boğulmaktan korkuyorum.
Sende mesaj atmayınca çekindim dedim.Ben benimle gorusmek istemiyorsun sandım atamadım ama şimdi yanlış anlaşıldığımızı görünce mutlu oldum :) yazmışSen msj atmasaydin ne olacakti onu merak ettim simdi
Hadi bakalimSende mesaj atmayınca çekindim dedim.Ben benimle gorusmek istemiyorsun sandım atamadım ama şimdi yanlış anlaşıldığımızı görünce mutlu oldum :) yazmış
Iliskilerde yapilan en buyuk hata onceden hayatiniza girmis insanlarin hatalatini baskalarindan cikartmaya calismak.
Arti yani hoslaniyosaniz uzerine atlayin demiyorum tabi ki ama ona gore davranin.
Ay kendimi naza cekim hevesli sanmasin daha degerli olurum diye bisey yok.
Sen kendi degerini bildikten sonra kimse sana degersiz davranamaz
Asosyal değil çekingenim.Kendi arkadaş grubumda gayet aktifim hatta.Mesaj atmaması normal.. Asosyal biri misiniz? Ortamını arkadaslarini da tanımış olurdunuz. Sizi görmek istemiş. Özür dilerim de cevabınız çok saçma geldi bana. Kabul edip gitmeliydiniz.Benim hoşlandığım biri olacak bana farketmez ister yalnız ister başka birileri olsun..
Bu arada canim maalesef kadin kadinin kurdudur :)Eskiyi eskide bıraktım çünki herkes bir değil bunu biliyorum.Ağırdan ve yavaş yavaş almak istememin sebebi tekrar üzülmemek.Sağlam olmasını istiyorum eğer olacaksa
Geri çekmek istememdeki amaç eğer yanlış bir yanılgıya kapılmıssam diyeydi.Yani değerli olayım,kovalasın diye değil.
Arkadaşlarından cekinmenizi gerektirecek birşey yok aslında. Sonradan ayrılıp yalnız kalabilirdiniz. Tabi size kalmış birşey.. Hallettiyseniz problem yok.Hakkınızda hayırlısı.Asosyal değil çekingenim.Kendi arkadaş grubumda gayet aktifim hatta.
Birbirimizi yanlış anladık.Ve meseleyi çözdük diye düşünüyorum.
Ve evet haklısınız yaptığım şey saçmaydı.Şimdi olsa arkadaşlarıyla değil sadece ikimizin olduğu buluşmayı kabul ederdim
Kusura bakmayın anlamadım.Doğru yonlendirmemek derken neyden bahsettiniz.Gerçekten anlamadığım için soruyorum.Bu arada canim maalesef kadin kadinin kurdudur :)
Sen buraya akil danismissin ama bazi kisiler seni pek te dogru yonlendirmeye calismamis
Sana tavsiyem cogu zaman icinden geldigi gibi davran.
![]()
Şuan için kalmadı problem.Bu konuyu hallettik.Arkadaşlarından cekinmenizi gerektirecek birşey yok aslında. Sonradan ayrılıp yalnız kalabilirdiniz. Tabi size kalmış birşey.. Hallettiyseniz problem yok.Hakkınızda hayırlısı.