- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
Bence sen gece mesaj at bahane ettiğini düşünmüş olabilir.Sap gibiyi tam olarak öyle demedim.Yanlız kalırım,hem siz sözleşmişsiniz sonradan dahil olmam olmaz olarak söylediim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence sen gece mesaj at bahane ettiğini düşünmüş olabilir.Sap gibiyi tam olarak öyle demedim.Yanlız kalırım,hem siz sözleşmişsiniz sonradan dahil olmam olmaz olarak söylediim.
Rica ederim.İyi akşamlar.En iyi seçenek bu gibi duruyor.Biz haftaya bi yere gidelim diye sözleşmiştik öncesinde.Eğer gidecek miyiz derse buluşuruz.Yok hiç demez ise birkaç gün sonra nasılsın derim.
En sağlıklı olan bu olur galiba.
Çok teşekkür ederim desteğiniz için
Arkadaşlarıyla program yaptığı için bozmak istemedim açıkcası.İkiniz buluşsaydınız?
Birkaç gün beklesem mi acaba diye düşünüyorumBence sen gece mesaj at bahane ettiğini düşünmüş olabilir.
Arkadaşlarıyla program yaptığı için bozmak istemedim açıkcası.
Onuda çok yakından tanımadığım için çekindim açıkçasıBiraz tepkiniz ağır olmuş ama bende tanımadığım kişilerle konuşamam ama erkek arkadaşımın yanındayken sıkılmıyorum sonuçta biraz bu ortamlardan çekinmemeniz lazım.
Onuda çok yakından tanımadığım için çekindim açıkçası
Hadi bismillah gazınıza geldim atıyorum.Sizce ne demeliyimBende ortamlara girerken erkek arkadaşımı çok iyi tanımıyordum. Çekinmeyin üzerine gidin.
Hadi bismillah gazınıza geldim atıyorum.Sizce ne demeliyim
Ne hissettiğini kestirebilsem ona göre davranacağım ama kestiremiyorum.Siz neden umursamadığını düşündünüz açıklar mısınız rica etsemUmuraamiyor bence.
Müsait misin yada dışarıdaysan rica etsem eve gittiğindw haber verir misin konuşabilir miyiz yazdımKarşındaki insanı en iyi sen tanıyorsun özür diler mayetinde bişeyler yazardım ve haftaya basbasa buluşmak isterdim böylelikle korkularındanda bahsedebilirsin ve daha emin adımlar atarsınız.
Müsait misin yada dışarıdaysan rica etsem eve gittiğindw haber verir misin konuşabilir miyiz yazdım
Müsait misin yada eve gittiğinde musait olursan konuşabilir miyiz yazdım eve geçeceğim bir saate tabiki yazarım dedi.Ben bilemem nazmi yapiyor kirildimi umursamiyormu.
Ama tek bildigim seven geri doner.
O yuzden zamana birak.
1 saate eve geçerim tabiki yazarım dedi.Hadi bismillah :) Ne desem onu düşünüyorum kara karaEn iyisini yapmışsınız gazanız mübarek olsun :))
Umarım beni terslemez ve umarım umursamamazlık değil kırgınlık yaşıyordur.İyi düşünün iyi olsun ben bir buluşma ayarlasanız daha iyi olur gibi gibi :)
Umarım beni terslemez ve umarım umursamamazlık değil kırgınlık yaşıyordur.
Ve inşallah buluşma ayarlayabilir ve yüzyüze gorusebiliriz.
Herşeyden evvel umarım hayırlı şeyler olur