kırıldı mı ,umursamıyor mu?

Hem fikir istiyorsun söyleyince de yorumu beğenmiyorsun sen bilirsin inşallah sen haklı çıkarsın
Beğenmiyorum demedim.Siz fikrinizi söylediniz bende dikkate aldım tabiki.Sizinle aynı düşünmüyor oluşum sizi haksız bulduğum,beğenmediğim anlamına gelmez.Umarım ben haklı çıkarım.Tabiki gönülden bunu diliyorum

Hayır oda başka bir bakış açısı.Saygı duydum ve dikkate aldım tabiki.
Burada işime gelene değil tüm yorumlara değer veriyorum.Okumuşsunuz,emek verip yorum yapmışsınız.Saygı duyuyorum tabiki.
Ben nedense hala böyle düşünüyorum ve keşke gitseydin ama hala geç kalmış sayılmazsın ve bi insanı arkadaş grubunun içindeyken daha iyi tanırsin çünkü illa birisi ağzından bişey kaçırır yani

Ben öyle hissettim işte yorumundan dolayı insan yaşı ilerledikçe bazı şeyleri daha iyi görmeye başladığı için böyle söyledim sende haklı olabilirsin yani çocuğu sonuçta sen tanıyorsun ben sadece senin anlattığın kadariyla yorum yaptım ama bu mantık olarakta böyle şimdi iki sevgili birbiriyle yalnız kalmak isteyince onlarda yalnız kalıp beraber muhabbet etmiş olabilirler dedim

biraz yabani miyiz ? hommucumu onlar adammı yiyolar noluoki ortama girseniz girişken olsanız tanımıosunuz adı üstünde tanımaya çalışınca belki çok esveceğiniz insanlar ortamları belki çok güzel

biraz yabani miyiz ? hommucumu onlar adammı yiyolar noluoki ortama girseniz girişken olsanız tanımıosunuz adı üstünde tanımaya çalışınca belki çok esveceğiniz insanlar ortamları belki çok güzel
Benim önce onunla vakit geçirmem gerek arkadaşlar.
Yarın için sözleştik.Birlikte oturup konuşacağız.
Umarım olumlu geçer.

Ben zaten bu düşünceye kapılıp ufak çapta bir kriz geçirdim içimde.
Acaba ? Diye.Ama sonra onunla konuştuktan sonra bu his gitti bende.
Ben iyi biri olduğunu düşünüyorum.
Belki de sizin dediğiniz gibidir.Bilemem tanımadan yada bunu görmeden.
Ben sizi kırıcı bir söz sarfetmişsem eğer özür dilerim amacım kesinlikli yoksaymak,dikkate almamak değildi

Sen nasıl istiyorsan nasıl düşünüyorsan öyle olsun sen inanıp güveniyorsanda sıkıntı yok ama bence tanımak istiyorsan ona çaktırmadan takibe al ki açıklarını kapatmasın ama o ortama biran önce gir benim düşüncem .yok ya sorun değil arada olur öyle şeyler hepimiz bazen parlayıp bi anda karşı tarafa istemeden kırıcı olabiliyoruz sıkıntı yapma yani kardeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…