Bayanlar merhaba.
Dün bi çocukla konuştuğuma dair konu açmıştım ve nasıl davranmam gerektiği hakkında yardımcı olunmuştu.Teşekkür ederim.
Dün beni akşam arkadaşlarıyla bir yere davet etti.Arkadaşı,arkadaşının sevgilisi,bu çocuk ve arkadaşının sevgilisinin arkadaşı da olcaktı.
Bende yok siz buluşun dedim.Oda sen neden gelmiyorsun müsait değil misin istersen rahatsız olursan onlardab öncesinde ikimiz buluşalım dedi.Bende yok gelmek istemiyorum sadece dedim ve sen bilirsin dedi.Bunun üzerine ben ona açıklayıcı bir mesaj attım.Siz buluşuyorsunuz beni çağırdın ama ben kimseyi tanımıyorum sap gibi mi durayım.Önce ikimizin oturup,onlarla sözleşmişken sen sonra onların yanına gitmen de doğru olmaz.Size iyi eğlenceler, sonra gorusuruz dedim.
Oda cevap attı.Benim oraya gelmekteki amacım seni gormekti.Sana bir seçenek sunmak istedim ikimizde olabiliriz,arkadaşlarımla da olabilir diye ama sen kestirip atınca diyecek birşey bulamadım.Neyse sonra bulusuruz o zaman gorusuruz dedi ve dün 6 dan beri mesaj atmadı bana.
Kızlar sizce umursamamazlık mı yapıyor yoksa kırıldığı yada dün alındığı için mi böyle yapıyor.
Not: Eskiden beri tanışıyoruz ama bayadır gorusmuyorduk.Sonra sosyal medya üzerinden başlayan sohbetimizle tekrar görüşmeye başladık. 2 haftadır tatilde olmasından dolayı yuzyuze gorusememistik.Tatilden yeni geldi.Arkadaş gibi şuan konuşmalarımız.Ama ben yavaştan hoşlanmaya başladım.