- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
Dün şehir dışından iki arkadaşım geldi bulunduğum şehire banada uğradılar beş çayına...Oturduk birkaç saat muhabbet ettik çok güzel eğlenceli geçti...Hatta yoldayken aradım vardınız mı diye eve gidince vardık dediler.Baktım saat 00 geçince biri arıyor...Bugün saçmaladım biraz fazla konuştum kusura bakma falan dedi.Anlamadım ilk sonra babamdan bahsettim babanı kaybetmişsin kusura bakma dedi.3-5 dakika konuşunca muhabbetin biryerinde yetim kişilerden bahsetmişti onu hatırladım.Babamla alışverişe gidince hiçbirşeyin fiyatına bakmazdım ama okurken babası olmayan kişilerin yanında her istediğimi alamadım demişti.Hiç aklımdan geçmedi benim babamı kaybedişim,onun olmayışını...Böyle konuşurken aslında babamı kaybetmeden onun yokluğuna alıştığımı seneler önce onun bizi terkedip gittiğini söyleyemedim...Oda babasının deniz askeri olduğunu aylarca onu göremediğini anlatıyordu o sırada... Farkettim ki bu konuda derim bayağı bir kalınlaşmış...Aslında böyle ince düşünceli naif insanları üzdüğüm için ben üzüldüm...Sizce bu durumu onlara anlatmalı mıyım?Ölmüş diye gerek duymamıştım onu suçlar gibi olmasın diye sizce buna gerek var mı?