Kırıldığınızı nasıl belli ediyorsunuz ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin kırıldığınızın farkına varmıyorsa ,sizi kıracak birşey yapmadığını düşünüyordur

kırıldığım noktayı söylüyorum düzgünce.. o bunda kırılacak bişey yok gibisine konuşursa da ben kırıldım işte o kadar diyorum ve savunma yapmasına izin vermiyorum susuyorum.. bi süre -eğer telefonda olduysa olay- aramıyorum mesela tüm gün boyunca.. O her aradığında da normal şekilde konuşuyorum ama her zamanki sevecenliğim olmadan, evdeyken olduysa da abartmadan mesafeli davranıyorum erken yatıyorum çok ilgilenmiyorum.. O da bu süreçlerde şakalar espriler üstüme düşmeler falan yapıyo bi zaman sonra kırgınlığım geçiyo.. Ama tabi büyük bi olaydan kırgınlıktan bahsetmediğimizi varsayarak yazıyorum tüm bunları, yani bi alınma olur ne biliyim ufak bişeyler yani

Eşim öyle kırıcı, kaba saba bir insan değildir, 10 senedir bağırdığını dahi duymadım ama arada öküzlüğü tutuyor.
Erkeklerin DNA koduna işlenmiş bir şey sanırım, bir yerden çıkması lazım tabi. Konuşuyorum, direkt söylüyorum. Bazen hemen anlıyor, bazen anlaması için biraz zaman vermem gerekiyor. Tatlıya bağlıyoruz ama. İsterse bağlamasın, damarıma basılınca çenem on kaplan gücündedir. Baş edemez.

Yani öyle çok ciddi bişey değil son zamanlarda bana soğuk davranıyordu bende çok üzülüyordum oyun oynuyormuş meğer dün depresyonda gibiydim kendisiyle de tartıştım ama o hala bi kapatmadı bilgisayarını bi ciddiye alıp konuşmadı. Yazıyordu 10 dk içinde felan ama hep kısa geçiştirici şeyler çünkü dikkati ilgisi bilgisayarda bende kırıldım yani allahın emri mi iyi değilim görüyor bi kapatıp gelseydi konuşsaydı ilgilenseydi ne vardı sanki kendisine kapat dedim diyor sana zaten 10 dk içinde yazıyorum derdin ne

Gebertirim:) esimi tabii:)) anneme kirildim en son bise demedim evde yatagimda aglamistim kucuk bir kiz cocugu gibi : ( sonra konustuk ve ikimizde yanlis anlamisiz birbrmizi:)

neye kırgınsınız şu an ?
Yorumfa bahsettiğim gibi önemsememiş olmasına. Dün gerçekten iyi değildim tüm gün bişey yemedim ağladım biliyor onunla ilgili değildi yani depresyondaydım. Gelip güzelcw konuşup beni sakinleştirebilirdi ama o oyununu seçti oralı olmadı hiç

her zaman mı böyle?

Hayır yani tabi oyun oynar öküzlüğü tutar ama iyi değilsem hep bana destek olur ama dün gerçekten çok kırıldım bugün soğuk davrandım kırgınım sana dedim uzatma diyor bana

yani her zaman böyle değilmiş, adamın da arada hata yapma hakkı olmalı. uzatmayın bence.

Ama bir özür dilemeli ya da kırılmışsam gönül almalı bi güzel sözle değil mi uzatma diyip geçiştirmemeli

valla ben şimdiye kadar uzatma gibi bi laf duymadım sevgilimden. hoş değil. ama herkesin bi incelik sınırı var. odun olan insandan incelik beklerseniz siz üzülürsünüz.

suratım ıstemsız düşer.konuşmam(normalda konuşkanımdır)aynı odada bulunmamaya gayret ederim ve yanıma gelene kadarda haklıysam konuşmam.yüzune bakmam kım olursa olsun.kızgınlığım bıraz uzun surer.kızgınlığım gecerse affederim.kırılmam yalnız aşırı kızarım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…