- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
ay bana bilgisayar deme oyun deme tüylerim diken diken oluyo "eski" eşimden çok çekmiştim o konudaYani öyle çok ciddi bişey değil son zamanlarda bana soğuk davranıyordu bende çok üzülüyordum oyun oynuyormuş meğer dün depresyonda gibiydim kendisiyle de tartıştım ama o hala bi kapatmadı bilgisayarını bi ciddiye alıp konuşmadı. Yazıyordu 10 dk içinde felan ama hep kısa geçiştirici şeyler çünkü dikkati ilgisi bilgisayarda bende kırıldım yani allahın emri mi iyi değilim görüyor bi kapatıp gelseydi konuşsaydı ilgilenseydi ne vardı sanki kendisine kapat dedim diyor sana zaten 10 dk içinde yazıyorum derdin ne
Şu şarkıyı söylerim :)))Ben kırıldığım zaman hemen ağlıyorum kavga ediyorum. Siz eşinize ya da sevgilinize kırgın olduğunuzu gönlünüzü alması gerektiğini nasıl belli ediyorsunuz ?? Ben beceremiyorum haklıyken haksız konuma düşüyorum.
Sinirli iken ağlarım ben elimde olmadan.susmak da çok iyi mi bilemedim çünkü geçmiyor kolay kolayEn en en güzel olan bu ben göz yaşımı hiç tutamam anında canım acır ağlarım abarttın der
Bende ayni sekildeBen beceremiyorum haklıyken haksız konuma düşüyorum.
Bende ağlıyorum küçük düşüyorum ona karşıKonuşmuyorum.
Keşke ağlayıp zırlasam ama yapamıyorum .
Bende söylüyorum ama çok büyük bişey olmadığı sürece yok ne yaptım sanki diyorRol yapamam çatır çatır kırıldığım şeyi soylerim.
Erkeklerin geneli böyle canım.
Haklı olsan, bile her zaman onlar haklıdır.
Ağla, surat yap, konuş. Değişen bişey olmaz.
Nato kafa, Nato mermer.
Doğruya doğru. Toplumumuzun acı gerçekleri, laf anlamayan erkeklerMillet bana tuhaf bakmasin diye kahkaha atmamak için kendimi zor tutuyorum. Enfes bir yorum
Kabul etmezler sorsan hep haklılarBende söylüyorum ama çok büyük bişey olmadığı sürece yok ne yaptım sanki diyor
Yorumfa bahsettiğim gibi önemsememiş olmasına. Dün gerçekten iyi değildim tüm gün bişey yemedim ağladım biliyor onunla ilgili değildi yani depresyondaydım. Gelip güzelcw konuşup beni sakinleştirebilirdi ama o oyununu seçti oralı olmadı hiç
Doğruya doğru. Toplumumuzun acı gerçekleri, laf anlamayan erkekleryada işlerine gelmeyen diyelim
Konuşma sadece. Msjlari gör ama cevap verme gördüğünü bilsinMesela son bir kaç zamandır bana sürekli kısa geçiştirici şeyler yazıyor umursamıyor ben soğuk davranıyor sanıyordum ama oyun ıynuyormuş dün depresyona girmiştim ağladım kendimi iyi hissetmiyoeum dedim onunla da tartıştım ama uzatmadım tüm gün gece bile bırakmadı oyunu. Çok mu önemliydi yani görüypr iyi değilim bi ilgilen bi kapat oyunu yok ama bugün de tavrımı belli etmek istiyoeum ama ne yapayım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?