- 23 Şubat 2015
- 999
- 389
- 103
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Adam açık açık "önce oğlum, önce onunnl çocukları" demiş. Eminim ilk evlat ayrımı da değildir.
Bundan sonra sizin yapmanız gereken kendi onceliginizi çocuklarınıza vermek, aileniz için kendinizden con fedakarlık etmemek.
Kırılmakta haklısınız ama yapacak bir şey yok malesef
Regl dönemimmi hassasmiyim abartıyormuyum bilmiyorum ama canımı sıkan bişey sorucam. Benim çocuklarım ile abimin çocukları kavga etti. Ve babam haddinden fazla yüklendi benimkilere .
Ve sonrada abimin çocukları sayıp önce bunlar dedi tek tek isim isim saydı.Sonta siz dedi.benim çocuk lar ağlarken onlarla oynamaya devam etti.
Ve bu arada ben biz misafiriz başka şehirde yaşıyoruz çok üzüldüm ağladım .
Ama babaya saygı duy cevap verilmez diye büyütüldüğümuz için bir şey demedim hiç bişey.Ve hemen üç gün sonrasına dönüş biletimi kestim. Çok üzgünüm;(
Regl dönemimmi hassasmiyim abartıyormuyum bilmiyorum ama canımı sıkan bişey sorucam. Benim çocuklarım ile abimin çocukları kavga etti. Ve babam haddinden fazla yüklendi benimkilere .
Ve sonrada abimin çocukları sayıp önce bunlar dedi tek tek isim isim saydı.Sonta siz dedi.benim çocuk lar ağlarken onlarla oynamaya devam etti.
Ve bu arada ben biz misafiriz başka şehirde yaşıyoruz çok üzüldüm ağladım .
Ama babaya saygı duy cevap verilmez diye büyütüldüğümuz için bir şey demedim hiç bişey.Ve hemen üç gün sonrasına dönüş biletimi kestim. Çok üzgünüm;(
Söz konusu burda ayrıca evlatlarıniz birde. Kim kimden üstün hayırdır. Babanda olsa o anda benim evltarimda sana bayiliyordu zaten dicektin. Ay sinir oldum ya üzüldüm de yani. O anda bunu duyan kimse olmadimi ya tepki veren falan.Evet en uygun tarih oydu.
Hep bı eleştiri hep bı suçlayıcı tavır hep bir siz daha alttan alın dahha ezik durun düşüncesi.
Gelinimz ev içinde normalde bu durumlarda gelin sorun çıkarir ya bizde tam tersi ağladım benle üzüldü .
Annem benim üzüldüğümu anladı ama ses etmedi.Söz konusu burda ayrıca evlatlarıniz birde. Kim kimden üstün hayırdır. Babanda olsa o anda benim evltarimda sana bayiliyordu zaten dicektin. Ay sinir oldum ya üzüldüm de yani. O anda bunu duyan kimse olmadimi ya tepki veren falan.
Annem benim üzüldüğümu anladı ama ses etmedi.
Çünkü bence o da bizi misafir değilde fazlalık olarak görüyor ne yazzikki çok bencil.
Yengem bişe demedi beni teselli etti üzülme benimkiler de kızıyor dedi
Başka da kimse yoktu çekip gidebileceğim yer olsa çeker giderdim rest de çekemedim
Cvp versem ve tartışma olsa bu evde kalmadım cunku
Annem benim üzüldüğümu anladı ama ses etmedi.
Çünkü bence o da bizi misafir değilde fazlalık olarak görüyor ne yazzikki çok bencil.
Yengem bişe demedi beni teselli etti üzülme benimkiler de kızıyor dedi
Başka da kimse yoktu çekip gidebileceğim yer olsa çeker giderdim rest de çekemedim
Cvp versem ve tartışma olsa bu evde kalmadım cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?