Kırıldim

Kirpapatyam46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
999
389
103
Regl dönemimmi hassasmiyim abartıyormuyum bilmiyorum ama canımı sıkan bişey sorucam. Benim çocuklarım ile abimin çocukları kavga etti. Ve babam haddinden fazla yüklendi benimkilere .
Ve sonrada abimin çocukları sayıp önce bunlar dedi tek tek isim isim saydı.Sonta siz dedi.benim çocuk lar ağlarken onlarla oynamaya devam etti.
Ve bu arada ben biz misafiriz başka şehirde yaşıyoruz çok üzüldüm ağladım .
Ama babaya saygı duy cevap verilmez diye büyütüldüğümuz için bir şey demedim hiç bişey.Ve hemen üç gün sonrasına dönüş biletimi kestim. Çok üzgünüm;(

Kız erkek evlat ayrımı yapmış üstüne birde torun ayrımı eklemiş. Babanız gerçekten kırıcı biri. Regl ile falan alakası yok bu meselenin. Erkek evladını tutani gördüm ama inanın torun ayrımı yapanida ilk defa görüyorum. Üç gün sonrası en yakın dönüş bileti zamanımı. Daha erken varsa daha erken al. Senin halini üzüntunu inan kimse anlamaz. Bunu yapan kişiler sen neye üzüldüğünü anlatınca kıskanç olmakla suclanirsin. Arana ailende olsa mesafeni koy. Umarım hayat babanizi size ve evlatlariniza muhtaç etmez. Bu tip insanlar genelde öyle olur işin sonunda

Evet en uygun tarih oydu.
Hep bı eleştiri hep bı suçlayıcı tavır hep bir siz daha alttan alın dahha ezik durun düşüncesi.
Gelinimz ev içinde normalde bu durumlarda gelin sorun çıkarir ya bizde tam tersi ağladım benle üzüldü .

Benim inadım pistir asla görüşmem çocuklarımı da görüştürmem kimse çocuklarıma kötü davranamaz babam bile olsa

Söz konusu burda ayrıca evlatlarıniz birde. Kim kimden üstün hayırdır. Babanda olsa o anda benim evltarimda sana bayiliyordu zaten dicektin. Ay sinir oldum ya üzüldüm de yani. O anda bunu duyan kimse olmadimi ya tepki veren falan.

Dilberay filmini izlemiştim . Oradada böyle bir sahne vardı. Kadın çalışıp kendi çocuklarına bakmak istiyordu ama babası o bizim soyumuzdan değil senin soyun erkek kardeşinin çocukları ona bakmalısın vs demişti . O sahne geldi aklıma hala böyle sığ düşünen insanlarla yaşıyoruz . Benim çocuklarıma böyle muamele yapan kişi babam bile olsa bir daha görüştürmezdim, üzgünüm.

Annem benim üzüldüğümu anladı ama ses etmedi.
Çünkü bence o da bizi misafir değilde fazlalık olarak görüyor ne yazzikki çok bencil.

Yengem bişe demedi beni teselli etti üzülme benimkiler de kızıyor dedi

Başka da kimse yoktu çekip gidebileceğim yer olsa çeker giderdim rest de çekemedim
Cvp versem ve tartışma olsa bu evde kalmadım cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…