Kırıldim

Yengen o anda bişey diyememesini normal karşılarım belki ama annenin susmasını asla anlamam. Benim eşim kızlarından üstün oğlumu tutsa onuda geçtim torun ayirsa öyle kocaya tam yerinde okkalı bı laf ederdim Allah kızının ve çocuklarının eline bakitir diye. Hiç üzülme keyfinide bozma mesafe iyidir

Bence zaten sorun annem

Gerçekten kendimi çok yalnız hissediyorum annem ondan beter babam da öle çocuklarim için çok üzgünüm....
Neden cocuklariniz icin uzgunsuniz? Ben sizin yerinizde olsam kendim icin uzulurdum. Bu bana, benim cocuklarima yapilmis bir hareket. Cocuklar bunu sizin kadar icsellestirmezler. Sikinti sizin ailenizde ikinci siraya konuluyor olusunuz.

Cok uzuldum durumunuza. Ben de ailede az sevilen evladim. Ama cocuklarima bana hissettirdikleri gibi ikinci/az sevilen hissettirirlwrse kesinlikle keserim gorusmeyi.

Nasıl ayrımcılık yapıyor lar ya valla anlamıyorum oğulun 'nun çocuğu yada kızının çocuğu ikisi de torun ikisi de senin canın ben anlamıyorum böyle insanları valla annesi de napsın zavallı kadın susmak zorunda kalmış

Cok cahilce bu yapılan ama hala bu tip insanlar var malesef.. kırıldığınizi belli edin 3 gün mesafeli davranin arayıp sormayın bir özür yada çaba görmezsiniz ona göre mesafenizi koyarsınız.. anne baba sonuçta atsan atılmaz satsan satılmaz tümden iletişimi kesemezsiniz. birde onlar sizi davet etmedende gitmeyin birdaha..

Benim çocukluğumda, torun olarak ötelenerek geçti. Sizden ricam, kendi çocuklarınızı o kadar sevin, belli edin ve hissettirin ki kimsenin sevgisizliğini hissetmesinler. Kendinizi yalnız hissetmeyin, çocuklarınızı da yalnız hissettirmeyin, birbirinize sahipsiniz. Sizin çocuklarınız ağlarken, diğerleriyle oynamaya devam etmek ne demek.. bu şekilde,kardeş kardeş büyümesi gereken torunlarında arası açılır. Ve benim bu konuyü tecrube ettiğim kadarıyla, konuşularak çözülecek bi konu değil, kendinizi değersizlestirirsiniz. Mesafe koyarak hem kendinizin hem çocuklarınızı değersizlik hissinden koruyun lütfen. Bayramda seyranda görevinizi yapıp kendi huzurlu hayatınıza donüñ

Ben olsam bi daha böyle bir dedenin evine götürmem çocuklarımı sevgi görmezler ezilirler sürekli size yapmışlar çocuklarınıza yapmalarına izin vermeyin

Bir daha ailenizin evine gitmeyin o cocuklara yazik. Bari orda durdugunuz surece disarda gezdirin cocuklari aksam yatmaya gidin sadece uc gunun sonunda da vedalasmadan cekin gidin. Boyle aileler gercekten var miymis sasirdim. Benim babam tam tersi kizlarina kizinin cocuklarina daha yakin ama ayni ortamda kimseye ayrimcilik yapmaz.

Bizde de ayni durum var. Özellikle ananem icin oğlunun çocukları önce gelir ve bunuda her hareketiyle kanıtlar.
Yaklaşık 10 yıldır onlardan uzak bir şehirde yaşıyorum sadece bir kez evime geldi. Geçen sene kuzenim ayni sehire taşındı kac kez geldi gitti hatiramiyorum. Hatta geldiğini bile bazen benden sakladı o yüzden evime davet etmiyorum ayda yılda bir arayıp soruyorum. Annem bu duruma alıştığı icin artık umursamıyor ama ben hala üzülüyorum.

Ben olsam cevabını da verirdim de her ailenin dinamikleri farklı ve yetiştirilme tarzı bazılarımızı ailelere karşı çok sessiz yapıyor.

Ben olsam soğuk davranır bir daha da o eve gitmem. Bana muhtaç olurlarsa da önce oğlunuz sonra ben derim. Hiç “ama anne babadır” gibi düşüncelerim yok benim tabii. Herkese hak ettikleri gibi tavır göstermeye çalışıyorum. Aile de dahil.

Ben sizin yerinizde olsam bir daha babamın kapısını bile çalmam. Bu kadar bariz bir ayrımcılığı asla kabul edemem. Üstelik direk bana değil, çocuklara yapılan bir davranış.

Ne demek önce bunlar?Yani bu torunlarım önce gelir mi dedi?Cevap vermemissin madem bundan sonra hiç bir şekilde çocuklarını babanla görüstürme.Cocuklarina yazık ya.Valla babama olan sevgimi ve özlemimi herkes bilir amaaa benim babam böyle bir şey yapacak olay çok değişirdi.Bundan sonra oğlunun çocuklarını sevsin zaman geçirsin.Esine hiç bir şey anlatma ve o evden çık evine git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…