- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Yengen o anda bişey diyememesini normal karşılarım belki ama annenin susmasını asla anlamam. Benim eşim kızlarından üstün oğlumu tutsa onuda geçtim torun ayirsa öyle kocaya tam yerinde okkalı bı laf ederdim Allah kızının ve çocuklarının eline bakitir diye. Hiç üzülme keyfinide bozma mesafe iyidirAnnem benim üzüldüğümu anladı ama ses etmedi.
Çünkü bence o da bizi misafir değilde fazlalık olarak görüyor ne yazzikki çok bencil.
Yengem bişe demedi beni teselli etti üzülme benimkiler de kızıyor dedi
Başka da kimse yoktu çekip gidebileceğim yer olsa çeker giderdim rest de çekemedim
Cvp versem ve tartışma olsa bu evde kalmadım cunku
Bir derdim yok önce erkek çocuk önce onun çocuklari muhabbetiKonu tam olarak ne canım çok üzüldüm bu arada ne derdin var tam anla madım ama
Bir derdim yok önce erkek çocuk önce onun çocuklari muhabbeti
Bence zaten sorun annemYengen o anda bişey diyememesini normal karşılarım belki ama annenin susmasını asla anlamam. Benim eşim kızlarından üstün oğlumu tutsa onuda geçtim torun ayirsa öyle kocaya tam yerinde okkalı bı laf ederdim Allah kızının ve çocuklarının eline bakitir diye. Hiç üzülme keyfinide bozma mesafe iyidir
Yengen o anda bişey diyememesini normal karşılarım belki ama annenin susmasını asla anlamam. Benim eşim kızlarından üstün oğlumu tutsa onuda geçtim torun ayirsa öyle kocaya tam yerinde okkalı bı laf ederdim Allah kızının ve çocuklarının eline bakitir diye. Hiç üzülme keyfinide bozma mesafe iyidir
Neden cocuklariniz icin uzgunsuniz? Ben sizin yerinizde olsam kendim icin uzulurdum. Bu bana, benim cocuklarima yapilmis bir hareket. Cocuklar bunu sizin kadar icsellestirmezler. Sikinti sizin ailenizde ikinci siraya konuluyor olusunuz.Gerçekten kendimi çok yalnız hissediyorum annem ondan beter babam da öle çocuklarim için çok üzgünüm....
Cok cahilce bu yapılan ama hala bu tip insanlar var malesef.. kırıldığınizi belli edin 3 gün mesafeli davranin arayıp sormayın bir özür yada çaba görmezsiniz ona göre mesafenizi koyarsınız.. anne baba sonuçta atsan atılmaz satsan satılmaz tümden iletişimi kesemezsiniz. birde onlar sizi davet etmedende gitmeyin birdaha..
Ne demek önce bunlar?Yani bu torunlarım önce gelir mi dedi?Regl dönemimmi hassasmiyim abartıyormuyum bilmiyorum ama canımı sıkan bişey sorucam. Benim çocuklarım ile abimin çocukları kavga etti. Ve babam haddinden fazla yüklendi benimkilere .
Ve sonrada abimin çocukları sayıp önce bunlar dedi tek tek isim isim saydı.Sonta siz dedi.benim çocuk lar ağlarken onlarla oynamaya devam etti.
Ve bu arada ben biz misafiriz başka şehirde yaşıyoruz çok üzüldüm ağladım .
Ama babaya saygı duy cevap verilmez diye büyütüldüğümuz için bir şey demedim hiç bişey.Ve hemen üç gün sonrasına dönüş biletimi kestim. Çok üzgünüm;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?