- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iste bizim sorunda boyle. Gorusunce hic tartismayiz. Bulustuk iyi degerlendirelim deriz. Ayni sehirdeyiz ama mesafe uzak. 1-2 saat varAynı sehirdemi oturuyorsunuz. Bizde eşimle nisanliyken tartisirdik 2 saat uzakliktaydik gorusunce bişey kalmazdı ama eşim bi hatası olunca aradan 1-2 saat geçince özür mesajı atardi. Görüşünce araniz nasıl ilgilimi sana karsi
Bende calisiyorum hafta ici. Gitsemde isi yogun yani oyle bir yerki cikamaz. Hani bazen yoruluyorsun ya birseylerden bende galiba boyle olmaktan yoruldum. Cogu zaman alttan aliyorum tamam isi var diyorum. Arkasinda olmaya calisiyorum ama bende kendime ilgi istiyorum cok sey degilki. Dusunsenize aileler dugun hakkinda konusuyor biz daha ikimiz hic bir sey konusmadik
Boşver canim hiç takma o zaman kırıldığın şeyleri soylersin konsup halledersiniz.Iste bizim sorunda boyle. Gorusunce hic tartismayiz. Bulustuk iyi degerlendirelim deriz. Ayni sehirdeyiz ama mesafe uzak. 1-2 saat var
Öf aynen yay ve ikizlerse kaç kaç kaç diyorum ben genelde... Genelde hiç birşeyine karıştırmaz yaylar, ikizlerde dengesiz oluyor genelde... En azından bana denk gelenler...Valla yay burçları böyle sorgulanması sevmez
Aciklama yapmayı sevmez
Öyle uzun uzun ayrıntılı hesap vermeyi sevmez
Bundan sıkıldıklarini da belli ederler
Evet ya. Kendi ne zaman isterse arar sorar. Ama ben niye aramadin deyince suclu olurum. Hep kendi nasil isterse oyle yapiyor beni dusunerek deyilÖf aynen yay ve ikizlerse kaç kaç kaç diyorum ben genelde... Genelde hiç birşeyine karıştırmaz yaylar, ikizlerde dengesiz oluyor genelde... En azından bana denk gelenler...![]()
Evlenince ne olacak saniyorsunuz 24 saat el ele diz dize oturulmuyor ki,bu kafayla giderseniz evlenince cok buyuk hayal kirikligi bekliyor siziMesela o bana boyle bir dese dinlerim meseleyi hall etmeden hoscakal deme. Ama o
Yasim 22. Zaten bende calisiyorum. Gun icinde bir birimize araliklarla cevap veriyoruz yani oyle mesajlasmakta deyil. Bazen oda olmuyor. Telefon elimde beklemek degil yazdigim mesajlara cevap bekledim
Bende onlari bildigim icin simdiki zamani daha guzel gecirmek istiyorum. Evlendikten sonra zaten bir birimizi gorecegimize bile emin degilim isinden dolayi.Evlenince ne olacak saniyorsunuz 24 saat el ele diz dize oturulmuyor ki,bu kafayla giderseniz evlenince cok buyuk hayal kirikligi bekliyor sizi
Bu daha ne ki evleneceksiniz ev isiydi alisveristi disaridaki islerdi maddi gecimdi vs vs hersey iki kisinin uzerinde olacak, sonra cocugunuz olacak esinizle yuz yuze bakip gulumsemeye bile hasret kalacaksiniz, o yuzden su salak sacma telefon islerini birakin karli cikan siz olursunuz, kendinizi gercek hayata alistirin, evlilik yolundasiniz oyle masal gibi birsey degil evlilik biraz ise yarar seylere kafa yorun
Zaten aramizdaki iliski hep boyle. Ben mesela 2-3 gun aralikla ona mesaj yazar yada ararim. Hep kendisi yazar. Sanirim oda buna alismis. Ben yazincada cani istediyinde geri donuyor.Ben sana hak verdim
Ilgili olması lazım
Napalım eve çocuk geldiyse.
Arar bi hayatım misafir var kusura bakma gitsinler arayayım seni çok özledim dese sorun kalmayacak zaten.
Benim sana önerim önce o yazsın o arasın. Sen bi süre böyle dene.
Iste bende onu diyorum. Telefonda interneti kapali tutuyor genelde. Uyandin cocuklari gordun tamam olabilir ama en azindan bi telefona baksaydi belki bir arayan soran var diye. Soyleyince de benim sevgimi bunlarla kiyaslama, benim hislerim yureyimde diyo. Boyle bir sevgi varsa insan merak etmez mi hic.Biz de bu yüzden tartışıyoruz hep. Mesaj yazmak 10 snlik bir iş. Tuvalete diye kalkar yazar, istese yapabilir. Bir de yani vakit ayıramıyorsa bana başkalarına nasil ayırabiliyor. Bir yerlerden fedakarlık yapmak gerek. Konusabilin ki birbirinizi tanıyın. Ileride de mi böyle olacak ilgisi
Ben sizi cok iyi anlıyorum. Abartmamışsınız da bence.
Iste bende onu diyorum. Telefonda interneti kapali tutuyor genelde. Uyandin cocuklari gordun tamam olabilir ama en azindan bi telefona baksaydi belki bir arayan soran var diye. Soyleyince de benim sevgimi bunlarla kiyaslama, benim hislerim yureyimde diyo. Boyle bir sevgi varsa insan merak etmez mi hic.