• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirildim

Aynı sehirdemi oturuyorsunuz. Bizde eşimle nisanliyken tartisirdik 2 saat uzakliktaydik gorusunce bişey kalmazdı ama eşim bi hatası olunca aradan 1-2 saat geçince özür mesajı atardi. Görüşünce araniz nasıl ilgilimi sana karsi
Iste bizim sorunda boyle. Gorusunce hic tartismayiz. Bulustuk iyi degerlendirelim deriz. Ayni sehirdeyiz ama mesafe uzak. 1-2 saat var

Bende calisiyorum hafta ici. Gitsemde isi yogun yani oyle bir yerki cikamaz. Hani bazen yoruluyorsun ya birseylerden bende galiba boyle olmaktan yoruldum. Cogu zaman alttan aliyorum tamam isi var diyorum. Arkasinda olmaya calisiyorum ama bende kendime ilgi istiyorum cok sey degilki. Dusunsenize aileler dugun hakkinda konusuyor biz daha ikimiz hic bir sey konusmadik

benim eski nişanlı müsveddem bir ara böyleydi.ne zaman arasam "şimdi duşa giricem, şimdi babamın yanına geldim,şimdi nöbete giricem" çok kısa sürüyordu konuşmalarımız,ya da geç dönüyodu aynı seninki gibi uzun uzun konuşup dertleşmeye bir türlü fırsat olmuyordu.ben üstüne düşünce bir boğulma durumu oluştu heralde,çok yıpratıcı ve yoğun bir meslekte kafasını boşaltmak istediği zamanlardı.
sana diyebilirm ki üstüne düşme, ama gerçekten düşme.ben çekmiştim o zaman kendimi,arayıp sormayı da bırakmıştım.birkaç defa aradığı zaman meşgule verip dönmedim mesela.ilgiye açken yaptım zorladım kendimi.zaten o da toparladı bir süre sonra.
erkekler düz. bunu kabul ettim artık.

Ben okurken bunaldim adam yasarken nolmustur kim bilir.
Hayir bir de atar yapıyorsunuz ya adam tamam bitsin dese gelip burada ''ayrıldık bana geri donmesi icin napmam lazim'' diyeceksiniz.
Yapmayin kimseyi bunaltmayin,belli ki sizi seviyor iliskinizi yipratmayin cocukca kaprislerle

Bi aramayın, bi rahat bırakın.
Yok uzun konuşamıyoruz, yok bilmem ne. Konuşup de yapacaksınız, atomu mu parçalayacaksınız, adam açıklamış işte uzattıkça uzatmışsınız... Darlandırmayın, kafasını üzülemeyin, rahat bırakın, baskı altında hissetmesin, ayıp olmasın diye ya da siz beklediğiniz için aramak zorunda hissedecek kendini, evlenince kendisi olacak, o zaman ampul patlayacak sizde ama geç kalacaksınız. Dertleşmek, anlatmak, ilk sizinle paylaşmak, fikir almak, genişlemek, huzur bulmak için ve de sizin beklentiniz olmadan kendiliğinden arasın/aramalı. Bu yoksa, eksik bir şeyler var demektir...

Sizinde haklı olduğunuz noktalar var nisanlinizinda elbette sohbet muhabbet istiyorsunuz cokkk haklisiniz tanımak nasıl olacak yoksa. Tek bir şeye dikkat edin hemen olumsuzluga girmeyin konuşamayacağı m vs diye biraz bir yazmayın o merak etsin mutluluk diliyorum;)))

Valla yay burçları böyle sorgulanması sevmez
Aciklama yapmayı sevmez
Öyle uzun uzun ayrıntılı hesap vermeyi sevmez
Bundan sıkıldıklarini da belli ederler
Öf aynen yay ve ikizlerse kaç kaç kaç diyorum ben genelde... Genelde hiç birşeyine karıştırmaz yaylar, ikizlerde dengesiz oluyor genelde... En azından bana denk gelenler... :D

burdaki çoğu insanın aksine ben sizin haklı oldugunuzu düşünüyorum. çünkü bence siz verimli vakit geçiremiyorsunuz.. az ve öz konuşsanız sıkıntı kalmayacak bence. ama siz az konuşuyorsunuz sadece. belki senin bir sorunun var ama bunu anlatacak kadar vakit olmuyor.
siz de çabalamayı bırakın. eğer sizinse bu kadına noluyor niye yazmıyor bana diyip isyan eder

Öf aynen yay ve ikizlerse kaç kaç kaç diyorum ben genelde... Genelde hiç birşeyine karıştırmaz yaylar, ikizlerde dengesiz oluyor genelde... En azından bana denk gelenler... :KK70:
Evet ya. Kendi ne zaman isterse arar sorar. Ama ben niye aramadin deyince suclu olurum. Hep kendi nasil isterse oyle yapiyor beni dusunerek deyil:110:

Simdik hakli oldugunuz taraf su uyandiginda dediginiz gibi 1 dk ayirabilir bir msj atabilirdi iyiym vs kisada olsa birde abimin yaninda yazmak istemedim sacmaligi ne var nisanlisiniz sakli degilki abi yanlis anlamaz gereksiz kasmis....sizde gidince cvp vermezsem bilki uyuyorumun uzerine bundan sonra birsey yazmayin on aciklama yapmis cunku...takilmayin karsilikli hatalariniz var cozulur

Biz de bu yüzden tartışıyoruz hep. Mesaj yazmak 10 snlik bir iş. Tuvalete diye kalkar yazar, istese yapabilir. Bir de yani vakit ayıramıyorsa bana başkalarına nasil ayırabiliyor. Bir yerlerden fedakarlık yapmak gerek. Konusabilin ki birbirinizi tanıyın. Ileride de mi böyle olacak ilgisi

Ben sizi cok iyi anlıyorum. Abartmamışsınız da bence.

Ben sana hak verdim
Ilgili olması lazım
Napalım eve çocuk geldiyse.
Arar bi hayatım misafir var kusura bakma gitsinler arayayım seni çok özledim dese sorun kalmayacak zaten.

Benim sana önerim önce o yazsın o arasın. Sen bi süre böyle dene.

Kırılcak bir şey yok, adam haber vermiş eve gidip uyuyacağım diye. Israrla mesajlar atıp aramak nedir ya? Bir kere at tamam yani. Görünce geri dönecektir sonuçta. Ama tabi banyoya mutfağa gidip iki dakika hayatım sana dönücem misafir geldi de diyebilirdi.

Mesela o bana boyle bir dese dinlerim meseleyi hall etmeden hoscakal deme. Ama o

Yasim 22. Zaten bende calisiyorum. Gun icinde bir birimize araliklarla cevap veriyoruz yani oyle mesajlasmakta deyil. Bazen oda olmuyor. Telefon elimde beklemek degil yazdigim mesajlara cevap bekledim
Evlenince ne olacak saniyorsunuz 24 saat el ele diz dize oturulmuyor ki,bu kafayla giderseniz evlenince cok buyuk hayal kirikligi bekliyor sizi
Bu daha ne ki evleneceksiniz ev isiydi alisveristi disaridaki islerdi maddi gecimdi vs vs hersey iki kisinin uzerinde olacak, sonra cocugunuz olacak esinizle yuz yuze bakip gulumsemeye bile hasret kalacaksiniz, o yuzden su salak sacma telefon islerini birakin karli cikan siz olursunuz, kendinizi gercek hayata alistirin, evlilik yolundasiniz oyle masal gibi birsey degil evlilik biraz ise yarar seylere kafa yorun

Evlenince ne olacak saniyorsunuz 24 saat el ele diz dize oturulmuyor ki,bu kafayla giderseniz evlenince cok buyuk hayal kirikligi bekliyor sizi
Bu daha ne ki evleneceksiniz ev isiydi alisveristi disaridaki islerdi maddi gecimdi vs vs hersey iki kisinin uzerinde olacak, sonra cocugunuz olacak esinizle yuz yuze bakip gulumsemeye bile hasret kalacaksiniz, o yuzden su salak sacma telefon islerini birakin karli cikan siz olursunuz, kendinizi gercek hayata alistirin, evlilik yolundasiniz oyle masal gibi birsey degil evlilik biraz ise yarar seylere kafa yorun
Bende onlari bildigim icin simdiki zamani daha guzel gecirmek istiyorum. Evlendikten sonra zaten bir birimizi gorecegimize bile emin degilim isinden dolayi.

Ben sana hak verdim
Ilgili olması lazım
Napalım eve çocuk geldiyse.
Arar bi hayatım misafir var kusura bakma gitsinler arayayım seni çok özledim dese sorun kalmayacak zaten.

Benim sana önerim önce o yazsın o arasın. Sen bi süre böyle dene.
Zaten aramizdaki iliski hep boyle. Ben mesela 2-3 gun aralikla ona mesaj yazar yada ararim. Hep kendisi yazar. Sanirim oda buna alismis. Ben yazincada cani istediyinde geri donuyor.

Biz de bu yüzden tartışıyoruz hep. Mesaj yazmak 10 snlik bir iş. Tuvalete diye kalkar yazar, istese yapabilir. Bir de yani vakit ayıramıyorsa bana başkalarına nasil ayırabiliyor. Bir yerlerden fedakarlık yapmak gerek. Konusabilin ki birbirinizi tanıyın. Ileride de mi böyle olacak ilgisi

Ben sizi cok iyi anlıyorum. Abartmamışsınız da bence.
Iste bende onu diyorum. Telefonda interneti kapali tutuyor genelde. Uyandin cocuklari gordun tamam olabilir ama en azindan bi telefona baksaydi belki bir arayan soran var diye. Soyleyince de benim sevgimi bunlarla kiyaslama, benim hislerim yureyimde diyo. Boyle bir sevgi varsa insan merak etmez mi hic.

Iste bende onu diyorum. Telefonda interneti kapali tutuyor genelde. Uyandin cocuklari gordun tamam olabilir ama en azindan bi telefona baksaydi belki bir arayan soran var diye. Soyleyince de benim sevgimi bunlarla kiyaslama, benim hislerim yureyimde diyo. Boyle bir sevgi varsa insan merak etmez mi hic.

Oturup ciddi ciddi konuşsanız? Böyle oldukca uzaklasıyorum senden diye.

Ben anlam veremiyorum çünkü bu seylere, hem seviyorsun hem de iletisimsizlik zoruna gitmiyor. Insan sevdigiyle iletisim halinde olmak ister göremiyorsa da..

Back
X