Kirilgandim ama olsundu :(

KumkatNedir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
1.381
832
73
Hayirli geceler kizlarrrrr
Su an fikirlerinize, onerilerinize ve o engin bilgilerinize oyle cok ihtiyacim varki

Son düzenleme:
Burçla alakası yok kocam da Başak , asla umrunda olmaz kimin ne düşündüğü onun hakkında, benim düşüncemi bile sallamaz o kadar umursuz yani..

Burclara cok baglamak.istemedim aslinda ufak bi not belki ben.gibi olan vardir diye dusundum :) keske bende oyle olabilsem ah.ne guzel

Merhaba , kendine olan güvenin az anladığım kadarıyla. Biraz daha kendini sevmelisin bu hayat gerçekten o kadar kısa ki kendini sevmelisin ki dışardaki insanlar da seni sevsin. İlk başta bu kötülüğü sen kendine yapıyorsun. Sana takma diyeceğim ama illaki takacaksn. Ve birileri seni sevsin diye hep iyi davranırsan her zaman üzülen sen olursun. Karşıdaki iyi insan olsa zaten iyilikle bakan birisini incitmeye çalışmaz. Sende bunun farkına var. En başta kendine değer ver.Bu hayatı sen yaşıyorsun ve kimse için bu dünyaya gelmedin. Hayatındaki filmin başrolu sensin istediğini yapmakta özgürsün ve kimseyi üzmemeye çalışırken sonunda üzülen sen olursun. Umarım anlatabilmişimdir.

Merhaba,Uzun suredir calismiyorum tv izlemeyi sevmem cok kitap okuyorum ve sosyal bi faliyetim yok . Ve bu kendime olan guveni oldukca yok etmeme neden oldu
Oyle guzel anlamissinki canim ben.bunlari cok dusunuyorum ama elimde olmadan.yapiyorum bagimliliklarim var hersey oldgu yerde kalsin hayatimdan birinin.gitmesi beni.haftalarca etkiliyo kendime.gelemiyorum . Ama bi okdarda gururlu tripli sen.bilirsin diyorum icimde yasiyorum herseyi

Herseyin dört dörtlük olmasini istiyorsan once su takintili hallerinden vazgecmeye dene.Sonrasinda normal gelen ne varsa anormal gelmeyecek sana
Ufacik meseleleri dag gibi buyutmenin anlami yok kendine yazik..

Misal nasil vazgececegimki coook yazik.hemde erken yasda beynim cokcek

O yapı meselesi kimi vurdumduymaz olur,kimi sen gibi ben gibi elin 10 kat yabancısı bile söylemiş olsa en ufak şeye takılır saatlerce kafasında acaba gerçekten mi böyle,niye böyle dediki kötü olan tarafı seni bu durum ağır etkilemeye başlamış kendi kendini rahatlabilecek durumda düşünmüyorum,ama yine de söylediklerimi uygulayabilirsin bilerek yanlış yap,yanlış bi şey söyle,bilerek beceriksiz ol bi konuda yaparsan kendi kendini alıştırırsın yanlış yapmaktan ve gelen eleştirilerden korkmaman gerekiyor,en yanlışı sen yap be olley be her gün kendini buna odakla rahatça davranmaya çalış ödevin olsun bu ama yine de bi uzmana görün derim ağır geçiriyorsun bu durum,hayat böyle geçmez ileride çok daha büyük sorunlara dönüşür,ben bu yapımdan kurtulmaya çılışıyorum senin gibiydim yani bende ilerleme var,unutma herkes yanlış yapar,herkes eleştirilir bu dünyanın sonu değil hatta kötü bi şey bile değil,bu kişiliğimiz için bi gereklilik,hayatımızda olması gereken bi şey,bizi biz yapan bir şey

Mrb. Mükemmeliyetçisiniz,bana da psikolog öyle olduğumu söylediğinden biliyorum
Ama şu örneği verdi

Trafikte kim araba çarptığı için hayatını kaybeder biliyomusun?
1.çok dikkatsiz (sağa sola bakmadan geçer)
2.çok dikkatli (sağa sola sağa sola yine sağ sol bakarken arabanın altında buluverir kendini)

O yüzden çok düşünmeye,herkesin çok iyi olmasını beklemeye fln gerek yok
Bı sadece mutsuzluk getirir

O kadar iyi anlıyorum ki sanki eski benle konuşuyorum hatta :) Bende senin gibiyim sosyal aktivitem yok bir tane üniversiteden kalma bir arkadaşım var ancak o da benden 12 saat uzaklıkta Esiden bende senin gibiydim dışarı çıkmaz insanlardan çekinir birisi birşey söylediğinde kırk defa kafamda tekrar edip bunalıma girerdim. Hatta kendimi diğer insanlardan eskik görürdüm. Ama sonra bir dönüp kendime baktım ben şimdiye kadar kendim için nasıl bir hayat yaşadım diye. Üzülmeyi bıraktım, ağlamayı bıraktım. Çünkü gerçekten deymedi. Neden sadece ben üzülen oluyorum diye düşündüm. Ve ufak ufak başladım birisi bana kötü birşey söylediğinde gülümseyip geçmek yerine karşılık verdim. Tabi ki çok zayıf bir şekilde çünkü daha önce hiç denemedim sırf kötü olmayayım insanlarla diye. Ama ne var biliyor musun bir kere dene. Ne kadar farklı bir his olduğunu tat. O gece uyuyamazsın ilk defa ağlamaktan değil kendi kendine sırıtmaktan.

Depresıf bı durum bana da oluyor
Aslında cogu kişi yasıyor bence
Yalnı degılsın :)
Kafanı bosalt, kendıne guven
Bıde dua et, Allah yardımcı olur

Depresıf bı durum bana da oluyor
Aslında cogu kişi yasıyor bence
Yalnı degılsın :)
Kafanı bosalt, kendıne guven
Bıde dua et, Allah yardımcı olur

Ben ne zamn dua etmeyi unutsam boyle olurum maneviyat eksikligife olabilir

Ben bi yanlis yaomaktan korkuyorum. Hatirluyorumda lisede sirf abim beni daha cok sevsin diye saatlerce ders calsiip taktir aldgim gunleri sanki bi baskasi icin yasiyorum . Ornegin salata yapilcak evde ben yapniycam diyemiyorum yada biri kim yapiyo diye sordgunda x kisi yapiyo diyip ardina tonla aciklama siraliyorum insanlar zafimi anliyorlarlar ben istyorumki agizlarina geldgi gibi konusmasin kimse herkesi herseyi duymasin kulaklari sagir olsun bazi kelimelere

Düşündükçe yıprandığının sende farkındasın. Bırak her şey mükemmel olmasın, bırak kusurlu kalsın. Kusurlarla da her şey çok güzel.. Kim ne demiş, ne düşünmüş, ne der diye yaşanılır mı ki? Bazen hepimiz senin gibi dönemlerden geçiyoruz elbet. En güzeli sen kendini bildikten ve iyi bir insan olduktan sonra gerisini akışına bırakmak.. Bol bol dua et, vesveselerinin gitmesi için.. Emin ol Allah yardımcın olacaktır. Dualarınla, namazlarınla her şeyin çok daha huzurlu olduğunu göreceksin. Bunun garantisi benden.

Ben ne zamn dua etmeyi unutsam boyle olurum maneviyat eksikligife olabilir
Et ozaman cnm
Bı sılkelen hayatını degıstır
Bak nasıl degısecek hersey
Rutınının dısına çık
Farklı bısıler yap
Beynını oyala
Fi çi pi okudun mu?
Meslea o serıyı oku okumadıysan, bende okumadımda arkadasım cok guzel dedı :)
Sonra fıl arsıvı yapabılrısın
Kült fılmler izle
Ne bılıyım farklılaş
Belkı bunları yapıosundır

Sade aklıma geldıgı ıcın paylastım
Ya da tatlı arıflerı deneyebılırsın
Beyın mesgul olmalı

İşte bu

Bu söylediğini kimseden beklememlisin. Bazı insanlar var ki karşıda ki kişiyi alçalttıklarında kendileri üste çıkıyor sanıyorlar. Bencil ol biraz kendinden emin ol yapmak istemiyor musun hayır de yapmak zorunda değilsin sen 7/24 insanları memnun etmeye çalışan birisi değilsin senin de hayatın var içinden nasıl geliyorsa o an ne yapmak istiyorsan ne söylemek istiyorsan söyle. Bu şekilde başlaman gerekiyor.Öteki türlü hep üzülüceksin ama bir yerden başla.

Seni kiranlara gerekli cevabi verdigin zaman kirilmicaksin tecrubelerime dayanarak soyluyorum. Onlar kirmaktan korkmuyorlarsa sende korkma.!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…