- 21 Ağustos 2014
- 1.381
- 832
- 73
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Burçla alakası yok kocam da Başak , asla umrunda olmaz kimin ne düşündüğü onun hakkında, benim düşüncemi bile sallamaz o kadar umursuz yani..
Merhaba , kendine olan güvenin az anladığım kadarıyla. Biraz daha kendini sevmelisin bu hayat gerçekten o kadar kısa ki kendini sevmelisin ki dışardaki insanlar da seni sevsin. İlk başta bu kötülüğü sen kendine yapıyorsun. Sana takma diyeceğim ama illaki takacaksn. Ve birileri seni sevsin diye hep iyi davranırsan her zaman üzülen sen olursun. Karşıdaki iyi insan olsa zaten iyilikle bakan birisini incitmeye çalışmaz. Sende bunun farkına var. En başta kendine değer ver.Bu hayatı sen yaşıyorsun ve kimse için bu dünyaya gelmedin. Hayatındaki filmin başrolu sensin istediğini yapmakta özgürsün ve kimseyi üzmemeye çalışırken sonunda üzülen sen olursun. Umarım anlatabilmişimdir.
Herseyin dört dörtlük olmasini istiyorsan once su takintili hallerinden vazgecmeye dene.Sonrasinda normal gelen ne varsa anormal gelmeyecek sana
Ufacik meseleleri dag gibi buyutmenin anlami yok kendine yazik..
Mrb. Mükemmeliyetçisiniz,bana da psikolog öyle olduğumu söylediğinden biliyorumHayirli geceler kizlarrrrr
Su an fikirlerinize, onerilerinize ve o engin bilgilerinize oyle cok ihtiyacim varki
Kendime gore oyle buyuk bir derdim varki.. burclarla cok ilgilenmesemde basak burcuyum ve kisiligimi.yansittigini dusunuyorum asil konu aslinda buda degil.
Kendimi cok degersiz hissediyorum, insanlar hergun beni kircak bisey mutlaka buluyor ve ben.bas edemiyorum ufacik bir sozle bile saatlerce niye dediki haketmedimki kirmadimki niye boyle olduki bla bla bla...ortam yumusak olsun diye cogu seyi duymamzliktan.bile geliyorum . Hayatimda hep insanlarin istekleri onlar hisleri on olanda olmustu kendimi cok sevdgim.halde barisik.oldgum halde her ikinci olana attim yoruluyorum uzuluyorum demedim kostum yaranamadim iyimi oldum HAYIR .. elimde kocaman bir hic var sanki, ufacik bir soze saatlerce agliyorum herkes beni.sevsin.hersey.kukemmel.olsun.hersey dort dortluk olsun evimize gelen biri sıkilmasin gittigim ortamada kavga olmasin herkes iyi gecinsin ben hep iyi mukemmel guler yuzlu olmak zorundayim gibi hissdiyorum bunlari yaparken kasilan vudum ve yorulan.kafami.hep arka plana atarken belkide mukemmelliyetciyim bilmiyorum ..
Su an hissettigim tek sey kimse beni.sevmiyo kimseye yaranamiyorum ufacik kelimeye saatler soyleniyor kafamda bi dag yapiyorum , cok ucta yasiyorum duygularimi sevindigimde dunyanin en.mutlusu ben uzgunken.bildihiniz gokdelenden yere cakiliyorumya siyahim ya.beyaz gri yok hayatimda bu.beni.oyle cok yoruyorki cevremdekilerlede cok catisiyorum hergun tartscak.bisey buluyorum oysa disarda herkes cok pozitif derler bana cok severler icimde bi ic savasim var.durmak.bilmeyen.bi gun.beni malup edecek.korkuyorum
Merhaba,Uzun suredir calismiyorum tv izlemeyi sevmem cok kitap okuyorum ve sosyal bi faliyetim yok . Ve bu kendime olan guveni oldukca yok etmeme neden oldu
Oyle guzel anlamissinki canim ben.bunlari cok dusunuyorum ama elimde olmadan.yapiyorum bagimliliklarim var hersey oldgu yerde kalsin hayatimdan birinin.gitmesi beni.haftalarca etkiliyo kendime.gelemiyorum . Ama bi okdarda gururlu tripli sen.bilirsin diyorum icimde yasiyorum herseyi
Depresıf bı durum bana da oluyor
Aslında cogu kişi yasıyor bence
Yalnı degılsın :)
Kafanı bosalt, kendıne guven
Bıde dua et, Allah yardımcı olur
O kadar iyi anlıyorum ki sanki eski benle konuşuyorum hatta :) Bende senin gibiyim sosyal aktivitem yok bir tane üniversiteden kalma bir arkadaşım var ancak o da benden 12 saat uzaklıktaEsiden bende senin gibiydim dışarı çıkmaz insanlardan çekinir birisi birşey söylediğinde kırk defa kafamda tekrar edip bunalıma girerdim. Hatta kendimi diğer insanlardan eskik görürdüm. Ama sonra bir dönüp kendime baktım ben şimdiye kadar kendim için nasıl bir hayat yaşadım diye. Üzülmeyi bıraktım, ağlamayı bıraktım. Çünkü gerçekten deymedi. Neden sadece ben üzülen oluyorum diye düşündüm. Ve ufak ufak başladım birisi bana kötü birşey söylediğinde gülümseyip geçmek yerine karşılık verdim. Tabi ki çok zayıf bir şekilde çünkü daha önce hiç denemedim sırf kötü olmayayım insanlarla diye. Ama ne var biliyor musun bir kere dene. Ne kadar farklı bir his olduğunu tat. O gece uyuyamazsın ilk defa ağlamaktan değil kendi kendine sırıtmaktan.
Bi psikyatrise gitmelimiyim.ilclar yarariyormudurBence depresyondasiniz . Bana da oluyor öyle şeyler arada.
Et ozaman cnmBen ne zamn dua etmeyi unutsam boyle olurummaneviyat eksikligife olabilir
İşte buDüşündükçe yıprandığının sende farkındasın. Bırak her şey mükemmel olmasın, bırak kusurlu kalsın. Kusurlarla da her şey çok güzel.. Kim ne demiş, ne düşünmüş, ne der diye yaşanılır mı ki? Bazen hepimiz senin gibi dönemlerden geçiyoruz elbet. En güzeli sen kendini bildikten ve iyi bir insan olduktan sonra gerisini akışına bırakmak.. Bol bol dua et, vesveselerinin gitmesi için.. Emin ol Allah yardımcın olacaktır. Dualarınla, namazlarınla her şeyin çok daha huzurlu olduğunu göreceksin. Bunun garantisi benden.
Bu söylediğini kimseden beklememlisin. Bazı insanlar var ki karşıda ki kişiyi alçalttıklarında kendileri üste çıkıyor sanıyorlar. Bencil ol biraz kendinden emin ol yapmak istemiyor musun hayır de yapmak zorunda değilsin sen 7/24 insanları memnun etmeye çalışan birisi değilsin senin de hayatın var içinden nasıl geliyorsa o an ne yapmak istiyorsan ne söylemek istiyorsan söyle. Bu şekilde başlaman gerekiyor.Öteki türlü hep üzülüceksin ama bir yerden başla.Ben bi yanlis yaomaktan korkuyorum. Hatirluyorumda lisede sirf abim beni daha cok sevsin diye saatlerce ders calsiip taktir aldgim gunleri sanki bi baskasi icin yasiyorum . Ornegin salata yapilcak evde ben yapniycam diyemiyorum yada biri kim yapiyo diye sordgunda x kisi yapiyo diyip ardina tonla aciklama siraliyoruminsanlar zafimi anliyorlarlar ben istyorumki agizlarina geldgi gibi konusmasin kimse herkesi herseyi duymasin kulaklari sagir olsun bazi kelimelere
Hayirli geceler kizlarrrrr
Su an fikirlerinize, onerilerinize ve o engin bilgilerinize oyle cok ihtiyacim varki
Kendime gore oyle buyuk bir derdim varki.. burclarla cok ilgilenmesemde basak burcuyum ve kisiligimi.yansittigini dusunuyorum asil konu aslinda buda degil.
Kendimi cok degersiz hissediyorum, insanlar hergun beni kircak bisey mutlaka buluyor ve ben.bas edemiyorum ufacik bir sozle bile saatlerce niye dediki haketmedimki kirmadimki niye boyle olduki bla bla bla...ortam yumusak olsun diye cogu seyi duymamzliktan.bile geliyorum . Hayatimda hep insanlarin istekleri onlar hisleri on olanda olmustu kendimi cok sevdgim.halde barisik.oldgum halde her ikinci olana attim yoruluyorum uzuluyorum demedim kostum yaranamadim iyimi oldum HAYIR .. elimde kocaman bir hic var sanki, ufacik bir soze saatlerce agliyorum herkes beni.sevsin.hersey.kukemmel.olsun.hersey dort dortluk olsun evimize gelen biri sıkilmasin gittigim ortamada kavga olmasin herkes iyi gecinsin ben hep iyi mukemmel guler yuzlu olmak zorundayim gibi hissdiyorum bunlari yaparken kasilan vudum ve yorulan.kafami.hep arka plana atarken belkide mukemmelliyetciyim bilmiyorum ..
Su an hissettigim tek sey kimse beni.sevmiyo kimseye yaranamiyorum ufacik kelimeye saatler soyleniyor kafamda bi dag yapiyorum , cok ucta yasiyorum duygularimi sevindigimde dunyanin en.mutlusu ben uzgunken.bildihiniz gokdelenden yere cakiliyorumya siyahim ya.beyaz gri yok hayatimda bu.beni.oyle cok yoruyorki cevremdekilerlede cok catisiyorum hergun tartscak.bisey buluyorum oysa disarda herkes cok pozitif derler bana cok severler icimde bi ic savasim var.durmak.bilmeyen.bi gun.beni malup edecek.korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?