- 21 Ağustos 2014
- 1.381
- 832
- 73
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Düşündükçe yıprandığının sende farkındasın. Bırak her şey mükemmel olmasın, bırak kusurlu kalsın. Kusurlarla da her şey çok güzel.. Kim ne demiş, ne düşünmüş, ne der diye yaşanılır mı ki? Bazen hepimiz senin gibi dönemlerden geçiyoruz elbet. En güzeli sen kendini bildikten ve iyi bir insan olduktan sonra gerisini akışına bırakmak.. Bol bol dua et, vesveselerinin gitmesi için.. Emin ol Allah yardımcın olacaktır. Dualarınla, namazlarınla her şeyin çok daha huzurlu olduğunu göreceksin. Bunun garantisi benden.
Seni kiranlara gerekli cevabi verdigin zaman kirilmicaksin tecrubelerime dayanarak soyluyorum. Onlar kirmaktan korkmuyorlarsa sende korkma.!
Bırak kaybet birkaç kişiyi gerçekten önemli değil hayatında düzgün kişiler olsun seni sevenler olsun bir kişi olsun iki kişi olsun yeterli değil mi?Evet bu konuda cok haklisiniz ben.neden korkayim ki .. ama nerde yapicilik nerde anlasma hosgoru. . Ya kaybedersrm diye cok kokuyorum en gereksiz insanlari bile
Evet bu konuda cok haklisiniz ben.neden korkayim ki .. ama nerde yapicilik nerde anlasma hosgoru. . Ya kaybedersrm diye cok kokuyorum en gereksiz insanlari bile
Bırak kaybet birkaç kişiyi gerçekten önemli değil hayatında düzgün kişiler olsun seni sevenler olsun bir kişi olsun iki kişi olsun yeterli değil mi?
Onlar neden korkmuyorlar ??? Bunu dusun. Cnku onlar laf soktukca susuyorsun biliyorlar ki sesin cikmicak.. bunu yapma kaybet ne olmuş???
Biri bana 1 sene boyunca laf soktu yerin dibine soktu yapmadigi kalmadi.bende senin gbi dusundm ailemdendi. Ne oldu biliyormusun ???
Simdi ben ona sokmadigm laf kalmiyor susuyor cunku benden cevap buluyor. O an bise dediginde aklima gelen ilk seyi soyluyorum kirilirmi diye bugune kadar sustugum herseyi...!
Icim rahat en azindan simdi o sabaha kadar oturuyor neden bana oyle dedi diye. Onceden sabaha kadar aglardim sinirden nasil birsey demedim diye. Kusura bakmasinlar ama kimseye kendimi ezdirmem.
İyi ama zaten bu insanlar senin değersiz hissetmeni sağlıyor.Onlar laflarını esirgemiyor sen napıyorsun o an susuyorsun sonra gece yastığa kafayı koyduğunda keşke bunu söyleseydim keşke şunu söyleseydim mi diyorsun. Yapma bunu kendine sen herkesten değerlisin bırak onları istediklerini düşünsünler eğer illaki ben ters birşey söyleyemem diyorsan da hiçbir şey söyleme o an arkanı dön git onları dinlemek zorunda değilsin.Kendi basima asabilecgimi.dusunmuyorum kafam.duruyor sanki.
Bu degersizlik hissi cok baska bisey
Cok haklisin canimİyi ama zaten bu insanlar senin değersiz hissetmeni sağlıyor.Onlar laflarını esirgemiyor sen napıyorsun o an susuyorsun sonra gece yastığa kafayı koyduğunda keşke bunu söyleseydim keşke şunu söyleseydim mi diyorsun. Yapma bunu kendine sen herkesten değerlisin bırak onları istediklerini düşünsünler eğer illaki ben ters birşey söyleyemem diyorsan da hiçbir şey söyleme o an arkanı dön git onları dinlemek zorunda değilsin.
Herkesin böyle hissettiği dönemler olur.
Zor bir dönemden geçiyorsun, belki her şey üst üste geliyor.
Bu değersizsin gerçekten demek değil.
Küçük bir tatil imkanın var mı?
Ortam ve çevre değişikliği iyi gelecektir.
Oncelikle herkes seni sevemez bu bir.
Cunku sen buna cabalarken buldugunuz sey sevgiye donusmez karsi tarafta, " o maldir kullanirdirir kendini" dusuncesine donusur.
Kardesim bana " senin ne cok dusmanin var, demekki sen kotu birisin" diyor.
Bense bu kdr dusmanim olmasini " sabit karakterim ve sinirlarim" a yoruyorum.
Eger birisi bana hata yaparsa bitmistir, kimse beni ezik goremez. Agzima geleni sayarim. Karakterimden odun vermem.
Eskiden bende bi ara herkes beni sevsin diye ugrasirdim. Artik ilk sordugum soru " bu isten benim karim ne" oluyor. Cunku baska turlu isler yurumuyor. Bu demek olmuyorki yolda gordugume celme takiyorum yukselmek icin felan. Yeni birisiylemi tanistim? Sevecen ve iyi niyetli yaklasirim. Sicak kanli konuskanimdir. Ardindan onun tepkisini olcerim. Eger o sicaklik karsi tarafta yoksa bende ona oyle davranirim. 1 iyiligine karsilik 1 iyilik. Bir kotulugune karsilik 1 kotuluk. Siz kotuluk yapamam diyince daha iyi olmuyorsunuz inanin. Pisirik oluyorsunuz. Hakkini korumali insan
Tipkimin aynisi bende basak.. valla canim ben de ayni seyleri hep yasiyorum iliskilerim bile takintiligimdan dolayi biter ugrasamazlar benimle :) ben kendimi oyle kabul ettim. Cunku umursamicam diyorum,hooopp bisey oldu ben yerle bir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?