Kırılmakta haksız mıyım ?

Bosverın uzulmeyın kınlenmeyın netıcede hepsı aılenız❤
Tabiki kinlenmiyorum anneme alıştım bekarkende, küçükkende alamadım pasta alcam 1,2 gün sonra der gözüm kapıda beklerdim annem unuttum der geçerdi ve nihayetinde hevesim kursağımda kalırdı.

Tabiki kinlenmiyorum anneme alıştım bekarkende, küçükkende alamadım pasta alcam 1,2 gün sonra der gözüm kapıda beklerdim annem unuttum der geçerdi ve nihayetinde hevesim kursağımda kalırdı.
Uzuldum bole olmasına ama esınız bunu muhtemelen bılıyordur neden hala soruyorkı

Uzuldum bole olmasına ama esınız bunu muhtemelen bılıyordur neden hala soruyorkı
Bence oda kendince sinirleniyor içinde ama belli etmiyor çünkü görüyor ben herkese koştur Allah koştur bana gelince kimsenin kılının oynamaması gücüne gidiyor sanırım en sonda böyle patladı kendince ama olmadı çünkü asıl benim patlıcağımı tahmin etmedi. Ben olsam sesimi çıkarmaz ama sinirlenirdim şükür ki onun ailesi öyle değil el kızı demeyip bir pasta bir hediye maksat gönül almak deyip bir geldiler bir gittiler. Ama bende bunu kendi içimde söylendim susması gerekirdi zaten üzgünüm diye...

Bence eşiniz ailenizin gelmemesinden çok onlar üzerinden "bak bak benim ailemin kıymetini bil "demeye getirmiş ama tabi konu hassas olunca vermek istediği mesajı size iletememiş

Bence eşiniz ailenizin gelmemesinden çok onlar üzerinden "bak bak benim ailemin kıymetini bil "demeye getirmiş ama tabi konu hassas olunca vermek istediği mesajı size iletememiş
Dile getirilcek birşey değil bu çünkü bende ailesinin her özel gününde hediyeler pastalar alır giderim yani bende karşılıksız bırakmam.

Haklısınız aynı fıkırdeyım o yuzden kızdım zaten esınıze..

Haklısınız aynı fıkırdeyım o yuzden kızdım zaten esınıze..
Merhaba bu konu canımı sıktı çok bugün eşim gelince dile getirdim oda onlar gelmedi diye hıncını benden mi çıkarıyosun dedi ne alaka dedim özür diledi konuyu kapatmaya çalıştı ama yok sinirlerim yatışmadı sanane ki gelip gelmemelerinden dedim ben senin üzülüyorum ablan param yok diyor ama geziyor cafe cafe kahvesi çayı içiyor sen yaptın hersey sana yazık değil mi dedi sanane deim geçtim tmam birşey demiyorum zaten konuyu kendim açtın özür dilerim kapansın dedi ama hala çok sinirliyim

Bence sorun onların yapmaması değil, sizin yapmanız. Verdiğiniz değeri görmediğinizi hissetmeniz. Bunun çözümü sizde onlar kadar yapacaksınız. Bakın bakalım değersiz hissedip üzülüyor musunuz?

Dediğim gibi anneme yapmamıştım vicdanım rahat. Ama ablam için süpriz hazırla uğraş et böyle olması sıktı canımıda neyse geldi geçti

Orası öyle tabi ama insan yinede üzülüyor. özellikle bana gelince kimsenin kılı kımıldamıyor ve bana göre toplanmak sahte gelmiyor mutlu etmek sevindirmek güzel birşey.
Gercekten tüm bunlari dusunecek ve bunlara kafa yoracak vaktiniz var.
Esiniz de hemen vurmuş yalnız açık ararken ailesini de nasıl yüceltmiş adam pes.
Bos seyler konu komik yani 18 yaş altı gibi içerik. Rahat olun hayat boyle cok zor olur.

Millet benim doğum günümü hayvanları koruma günün mübarek olsun diye kutluyor ben napiim bacım kaç yerimden kırılayım sen söyle en güzel şekilde yine kk kutluyor mail ile canım kk

Eşim aslında böyle demek istemesede malesef söylememesi gerekliydi şimdi pişman oldu + yanlış anlaşıldı

Ben hak veriyorum size. Ben de aynı durumu yaşayanlardandim önceden. Herkesin doğum gününe kostururdum ama kimse bı mesaj dahi atmazdi bana. Ben de artık kimsenin dogum gününü Facebook'ta dahi kutlamamaya başladım, doğum günü sürprizleri, partileri olduğunda katılmadım. Sadece ailem ve yakın arkadaşlarım, sevgilim kutluyo, ben de onlarınkini kutluyorum zamanı gelince kafam rahat

Doğum günü kutlamak insanlara eziyet haline gelmiş artık .. hayatımdan cikarttim ne kutluyorum nede hediye vs kabul ediyorum kafam rahat ben rahat

En güzeli

Bende böyle yapıcam en mantıklısı ne bana alınsın ne ben alayım
Aile grubuna mesaj atmıştım benim kutlamama sebebim farklı gerçi ama hiç bir özel günü kutlamiyorum işte özel günler vs gibi..tebrik hediye de kabul etmiyorum kimse yanlış anlamasin diye o gün bugündür öyle rahatım ki ...böyle sosyal medyada yüz kere yalandan herkese iyiki doğdun demek zorunda kalmiyorsun bir kere :).. girdiğim her ortamda söylerim ne pastasını yerim ne hediyesi .. iş arkadaslari vs beklentiye girmesinle diyerekten ..

Sizinde baya katıymış

Sizinde baya katıymış
Öyle başta katı gibi geliyor ama çok büyük özgürlük ve kafa rahatlıgi sağlıyor insana :)). Yani içimden geldigi zaman yaş pasta yapıp yiyoruz ailemle kızımla kutlama amacı yok hiç bir şeyi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…