Kırılmakta haksız mıyım ?

Söylesemde kim dinler annem durumum yoktu o an der ya da gelemedim uzaktı der ama açıkçası bir ara laf arasında söylücem nasılsa geldi geçti doğum günüm. Kesinlikle kimseye efor sarfetmicem.

Doğum günü meselelerinden bana artık gına geliyor bir ritüel de bizim arkadaş grubunda var.Her sene telaşe yaş 30 a geldi gekecek her sene aynı terane 16 lık ergenler gibi bir şey desen olmuyor demesen öyle.Bir şey zorla olunca anlamı kalmıyor her zaman pastayla kutlanmaz herkesin durumu her zaman iyi olmaz gerçekten doğum günü meselesi duyunca midem bulanıyor artık ne olur beklenti içinde olmasın kimse siz de olmayın

Durumu olmasa tamam dicemde neyseee artık kimseye yapmıcam zaten

Söylesemde kim dinler annem durumum yoktu o an der ya da gelemedim uzaktı der ama açıkçası bir ara laf arasında söylücem nasılsa geldi geçti doğum günüm. Kesinlikle kimseye efor sarfetmicem.
Dinlemesede en azından kırıldığınızı bilir siz rahatlarsınız ablanızada bundan sonra" bende senin gibi davranıcam bilgin olsun bunu da benim gibi beklentiye girip üzülme diye söylüyorum" de alacağı hediyeyide ortama göre yani ortamı daha da çok gerecekse dargınlık çıkacak gibiyse kabul et baktın kaldırabilir kabul etme

ben en başından aradığında istemediğimi söyledim öbür ay istediğini alcam dedi ama istemiyorum açıkçası. Benim annem haklı çıkcam diye herseyi yapar der kv gelirken bizi neden almadı diyebilir ve bu konudan haklı çıkcam diye herseyi bağıra çağıra kavgaya döndürür böyle bir insan o yüzden ses edip etmemekte kararsız kalıyorum çünkü annem böyle biri malesef. Artık bende bildiğimden susuyorum çünkü ben haklıyken haksız olduğumu iddaa ediyorsa biri cinnet geçiriyorum günlerce baş ağrısı

Kv de kızınn doğum gnnü kutlucaz müsaitsen gel demesi de saçma olmaz mı Allah askına ben kv olsam diyemezdim şahsen öz annesi dururken ne yapcağını bilmezken ben mi arıcam sorcam

Kv de kızınn doğum gnnü kutlucaz müsaitsen gel demesi de saçma olmaz mı Allah askına ben kv olsam diyemezdim şahsen öz annesi dururken ne yapcağını bilmezken ben mi arıcam sorcam
Aynen kesinlikle onun çağırması olmazdı aileni sen tanıyosun sonuçta eğer dargınlığa döndürecek birileriyse tabiki sessiz protesto en iyisi..şahsen dargınlık beni daha çok yorar önümüzdeki yıl ablan sana ne alırsa alsın hiç birşey alma sadece wp kutla ozaman

Yani demek istediğim bu konuyu dallandırıp budaklandırsam benim annem böyle malesef karşısındaki insanalara bile laf atar alabilirlerdi bizi diye.. bide bunun için tartışmak istemiyorum annem sorumsuz bencil insanın teki. Bide bunu söylediğim zaman kv mi seni alcaktı diye anlamak yerine
olayı büyütür bağırır hiç uğraşamam onunla bu konu hakkında annem destan gibi yazı yazdı ya o ona yeter ama sorsan alakası yok

Aynen öyle işte şımarıklıkla alakası yok, yan komşum neden pasta kesmedi diye tavırlanmıyorum ya aile bu. İnsan hiç mi önemsemez evladını ? Gerçi bana özel bu. :) neyse işte kader
Empati kuramamış bazı arkadaşlar. Esiniz kutlamamış olsaydı farklı tepki verirlerdi. Benim de ailem aekadaşlarım kutlamasa bir anlam ifade etmez ama erkek arkadaşım kutlamasa üzülürdüm. Kime değer verdiğinizle alakalı

Kimse için uğraşmıcam artık sorun yok :))

Teşekkürler sizinde güzel ve sağlıklı mutlu bı hayatınız geçmesi dileğiyle :)

Dogum gunlerinde bende biraz fazla takiliyorum. Sosyal medyadan kutlayip reelde bir sey yapmamakta bans fazla geliyor. Benim dugune gelmeyene gitmedim,o streste aramayani aramadim. Dogum gunu de ayni mantik 1 kez aradim tekrar aramaayani hatirlasam bile kutlamadim. Herkese boyle davranmak Greek.insanlar anca boyle kendini sorguluyor

Kesinlikle

Kimse kimsenin doğum gününün kutlamak zorunda değil diyenler olmuş ;D kimse dediği de soru soranın annesi, ablası he Allah’tan kimse yanii, “kimse” olmasa ne olurdu bilemedim... Anne baba bile bizim için kimseyse...

Herkesin görüşü farklı olsa da, altı üstü senede 1 gün yahu. Bunu da kutlasınlar ne var? Millet de, “doğum gününü hiç takmam”, “evlilik yıl dönümümü hiç umursamam”, “yılbaşı hediyesi vs hiç takmam”... En mütevazı sizsiniz tamam

Sanki her gün kutlanan bir şey. Senede 1 gün bari, kutlasalar ne olacak. Yat, kat, araba istemiyorsunu da yani. Altı üstü bir pasta yahu, bir değer gördüğünü bilmek.

Türk halkı genellikle yaşamayı bilmiyor, çok ciddiyim. Bi yabancılara bak, daha bebekken bile doğum günü yapıyorlar. Çocuklarıyla beraber pasta yapıyorlar. Bizimkiler de en çok hediye istemeyen, en çok doğumgününü kutlamayan en cool olduğunu düşünüyor.

Sürekli bir özel günü takmıyorumcular var. Valla ben takıyorum arkadaş ha bundan sonra sayılı kutlarım herkesi o ayrı.

Ben burda hatayı eşinizde buldum bole bır şey demesı bana cok sacma geldı normalde bunu kadınlar yapar genelde sızın esınız demıs nedemek sızden nıe kımse gelmedı sız zaten bunu ıcınızıde emınımkı dusunmussunuzdur bırde esınız dıınce halıyle sınırlenmıs ve ıyce aılenıze kınlenmıssınız ben esınızı hatalı buldum aılenıze kinlenmeyın bence onlar bır sekılde telafı edecektır

Onada kızdım bu konuda baya tavırlandım oda ben seni düşündüğüm için dedim dedi ama söylememesi gerekliydi. Konu o an uzadı hatta eşim telafi etmek için ben birşey demiyorum tamam sustum sende sus açma konuyu bir daha ben senin için dedim banane zaten dedi

Bosverın uzulmeyın kınlenmeyın netıcede hepsı aılenız

Telafiyi anca ablam yapar annem hep aynıydı hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…