- 10 Mart 2020
- 193
- 139
- 18
- Konu Sahibi Mevsim9080
-
Bana bu yeterdi valla, bunu bile görmediğim içinKeşke az sizinle empati yapsalar anlarlardı bende değer verdiğim insanların doğum günlerini kutlamasını isterim bugün doğum günüm ve dün çok sevdiğim bı arkadaşım kutladı hediyesini verdi burger yedik ama öyle pastalı birşey değildi bende pasta alınıp kafe tarzı biyerde kutlanmasını isterdim açıkçası ama onu çok seviyorum sadece hediye alıp kutlaması bile yetiyor ben insanlara pasta alır yada yaparım karsidanda beklerim öyle hazırlık bı uğraş çünkü değer gördüğümü böyle hissediyorum yani
Aynen öyle işte şımarıklıkla alakası yok, yan komşum neden pasta kesmedi diye tavırlanmıyorum ya aile bu. İnsan hiç mi önemsemez evladını ? Gerçi bana özel bu. :) neyse işte kaderBir yerde haklisiniz bence. Hani 3.kisiler olsa tamam derim ama siz ailenize cok değer veriyorsunuz. En deger veridginiz insanlar onlar sanırım. Ve bir pasta almıyorlar alınganlık yapmanız normal. Zaten size ufak bir pasta alıp ufakta bir hediye alsalar sorun kalmaz
Herkes farklıdır işte :) bende önemsiyorum özel günleri. Ama kısa özet geçelim ; az beklenti çok mutluluk :)Bana mesaj bile gelmiyor wp de iyi ki doğdun beeeennn diye yazıyorum da öyle geliyorvalla bana komik geliyor böyle şeyler herkesin bir koşuşturması var valla bizim 4 şubat benim doğum günüm 14 şubat sevgililer günü 16 şubatta evlilik yıldönümü bu subat bastan ikiyi kutladık ama evlilik yıldönümü geçmiş gitmis aklımızda bile değildi bence tarihlere takılmayın
Aynen öyle herkes sizin kadar önem vermiyor olabilir ve bu durum sizi uzuyor o yüzden az beklenti çok mutlulukHerkes farklıdır işte :) bende önemsiyorum özel günleri. Ama kısa özet geçelim ; az beklenti çok mutluluk :)
Olabilir değil kesin kez vermiyor (kesin bilgi)Aynen öyle herkes sizin kadar önem vermiyor olabilir ve bu durum sizi uzuyor o yüzden az beklenti çok mutluluk☺
Bende sizin düşüncelerinizi fazla fesatca buldum. Kusura bakmayın. Kv ne gibi birşeye gelebilir ki ? 1 saatlik yolada kendi arabalarıyla geldikleri için daha kısa sürdü. Gelmeden önce aradı müsait misiniz diye sordu eşime, gelip kutlayıp 1,2 saat oturup gitti kadın. Ne gibi birşey düşünebilirim mesela ? Kalkıp eşime ne amacla mı geliyor diye sorayım ? Elinde hediyesi pastası ben neden gelebilir diye düşüneyim ? Yapmayın Allah askına ya.
Karşılık beklemiyorum bana yapılmasada ben defalarca yaptım. Bu karşılık beklemek mi ? İnsan değer görmek önemsenmek ister.Haksızsınız, karşılık bekleyerek doğum günü kutluyorsanız bence hiç kutlamayın daha iyi.
Yorumu görünce bir gülme geldi :) ah ahh görmeden yorum yapmak ne güzel değil mi keske beni tanısaydınız annemden ötürü neler yaşadığımı bilseydiniz böyle konusamazdınız emin olun. Ben ne dedim herkesin doğum gününü kutlar giderim içinden gelir dedim bu kv içinde geçerli. Ki herkese gider geliriz çağırıldıkçaFesatım zira sizden tecrübeliyim
Yarın en ufak bir çağırmada yahut böyle kutlama vs de gitmeme şansınız yok
Uzak değil ki biz gelinin doğumgününü kutlamaya bile gittik denir
Umarım başınıza gelmez
Siz 25 yaşında koca kadın değilim 40 yaşında değilim ya demişsiniz ben 40 yaşında koca kadınım ve gelmeyen anneni gelen kv sen daha samimi ve olağan buluyorum
E defalarca yaptığınız halde yapmıyorlarmış, yani huyları bu. Huylarını bile bile niye yapmıyorlar demek karşılık beklemek değil de ne?Karşılık beklemiyorum bana yapılmasada ben defalarca yaptım. Bu karşılık beklemek mi ? İnsan değer görmek önemsenmek ister.
Ve lütfen 40 yaşındasınız ya hani. Bilip bilmeden hemen söylenmeye kalkmayın.Fesatım zira sizden tecrübeliyim
Yarın en ufak bir çağırmada yahut böyle kutlama vs de gitmeme şansınız yok
Uzak değil ki biz gelinin doğumgününü kutlamaya bile gittik denir
Umarım başınıza gelmez
Siz 25 yaşında koca kadın değilim 40 yaşında değilim ya demişsiniz ben 40 yaşında koca kadınım ve gelmeyen anneni gelen kv sen daha samimi ve olağan buluyorum
değer görememek :) ben karşılıklı yapmıyorum. Ben herkese pastası hediyesi bilmem nesine kadar yapıyorum ama kimseden aynı seviyede bekleyemiyorum sadece bir hatırlanmak gelmek evime yeterliE defalarca yaptığınız halde yapmıyorlarmış, yani huyları bu. Huylarını bile bile niye yapmıyorlar demek karşılık beklemek değil de ne?
İşte aynen karşılık bekliyorsunuz, cevabınız da yazan da bu.değer görememek :) ben karşılıklı yapmıyorum. Ben herkese pastası hediyesi bilmem nesine kadar yapıyorum ama kimseden aynı seviyede bekleyemiyorum sadece bir hatırlanmak gelmek evime yeterli
Benim kızdığım nokta hediyede değil limit dolmuş benden borç aldı aldığı neden ise beğendiği bir eşyayı aldı diğer ay alsada olabilirdi ama acele etti illa olsun diye. Sonrada kbakma bu ay param çok kalmadı sıkıştık dedi. Ben buna kırıldım hemde kızdım gereksiz yere almasına illa bana hediye alması şart değil durumun yok ama olmadığu halde hale birşeyler almaya çalışıyorBence haklısınız. Siz ablanıza hediye almışsınız ama o size almamış. O kadar da önemsemiyor bence.
Öyle olsun o zaman :) hata zaten her türlü bende ama kıyamıyorum kimseye doğum günü bu kalmasın tek üzülmesin diyorumİşte aynen karşılık bekliyorsunuz, cevabınız da yazan da bu.
Yapmıyorlarsa zorlamanın alemi ne, siz de yapmayın artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?