Kırılmakta haksız mıyım?

sofarsogood

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
972
4.168
313
38
Merhabalar,
Erkek arkadasimla bir saat kadar once sacma sapan bir konu yuzunden kırıldık birbirimize. Ben kendimi hakli goruyorum o da kendini haliyle. Kisaca anlatmam gerekirse ayni isyerindeyiz yan masamdaki arkadasim benden 1 lira istedi. Evet bildigimiz bir lira. Bende yok ama bulur getiririm dedim arkadasima. Erkek arkadasimla ayni isyerindeyiz. Yanindaydim dedim ki x'e 1 lira lazimmis bende yok sende varsa verir misin? Banane dedi lazimsa. Ama senden ben istiyorum dedim. Sen de vermek zorunda degilsin dedi. Ben neden ona para vereyim vs. Miktarın kucuklugunden anlamissinizdir mesele arkadasimdan hazetmemesi pek. Ama onun da arkadaslari var benim sevmedigim. O benden istese sirf onun hatri icin verirdim. Tamam teşekkürler dedim baktim elini cuzdanina atmis. Yurudum gittim yanindan. WhatsApp'tan onemsiz bi konu icin bana trip atma yazmis. Ben de trip atmıyorum beni kirdin bunu bil isterim hem de bir lira icin yazdim. Az once yanimdan gecerken diyor ki o cümleyi yazmayacaktin. Allah askina bu kadar sacma bi konu nasil bu kadar uzar. Uzun oldu ozur dilerim ama canim cok sıkıldı durup dururken. Nolur bi seyler soyleyin...

Tribe triple karşılık veriyor... Yani senin kırıldıgını bildiği için o kırılmış gibi yapıyor sallama

Konu para değil bence onun için bir şey yapmanızı istemiyor belli ki hazmetmiyor ama 1 tl içinde sizi kırmaması gerekirdi tabi yine de verecekmiş aslında. Boşverin 3. şahıslar için kendinizi üzmeyin. Ayrıca sizde bozuk yoksa yoktur onun için neden erkek arkadaşınızdan para istiyorsunuz ki. Kendisi bulsun kimde bulacaksa onun için para aramanız enteresan yani kalksın kendisi kime sorarsa sorsun.

Eğer sevgilinizin o arkadaşı sevmediğini biliyorsanız onun adına değil de kendi adınıza isteseydiniz böyle bir sorunla karşılaşmazdınız erkekler sevmediği insana çöp bile vermek istemez kafa yapıları bu.

1 liraya değil de sizin başkası için para aramanıza gıcık olmuş bence. Sizde bozuk yoktur,"malesef yok canım"demeniz yeterli. Onun adına 1 lira aramak gereksiz bir şey değil mi?

yani evet 1 tl ister yoksa yoktur

o da ya bozdurur ya da başkasından ister

yani dolmuşta param eksik kaldı ver değil ki bu

adam zaten onu sevmiyormuş onun için para aramaya mı çıktın diye düşünmüş olabilir

1 liraya değil de sizin başkası için para aramanıza gıcık olmuş bence. Sizde bozuk yoktur,"malesef yok canım"demeniz yeterli. Onun adına 1 lira aramak gereksiz bir şey değil mi?
O da ayni seyi soyledi kendisi bulsun tarzi bi sey. Ama bu benim karakter ozelligim kendimde yoksa bulup yardimci olmak isterim...

yani evet 1 tl ister yoksa yoktur

o da ya bozdurur ya da başkasından ister

yani dolmuşta param eksik kaldı ver değil ki bu

adam zaten onu sevmiyormuş onun için para aramaya mı çıktın diye düşünmüş olabilir
Adamın sevmediği biri mi? Ben onu atladım. Yani ben kendimi tripli sanırdım,benden triplilerde varmış :) Konu sahibi bence konuyu çok da dallandırıp budaklandırmasın,adamın tepkisi saçma değil bence.

Merhabalar,
Erkek arkadasimla bir saat kadar once sacma sapan bir konu yuzunden kırıldık birbirimize. Ben kendimi hakli goruyorum o da kendini haliyle. Kisaca anlatmam gerekirse ayni isyerindeyiz yan masamdaki arkadasim benden 1 lira istedi. Evet bildigimiz bir lira. Bende yok ama bulur getiririm dedim arkadasima. Erkek arkadasimla ayni isyerindeyiz. Yanindaydim dedim ki x'e 1 lira lazimmis bende yok sende varsa verir misin? Banane dedi lazimsa. Ama senden ben istiyorum dedim. Sen de vermek zorunda degilsin dedi. Ben neden ona para vereyim vs. Miktarın kucuklugunden anlamissinizdir mesele arkadasimdan hazetmemesi pek. Ama onun da arkadaslari var benim sevmedigim. O benden istese sirf onun hatri icin verirdim. Tamam teşekkürler dedim baktim elini cuzdanina atmis. Yurudum gittim yanindan. WhatsApp'tan onemsiz bi konu icin bana trip atma yazmis. Ben de trip atmıyorum beni kirdin bunu bil isterim hem de bir lira icin yazdim. Az once yanimdan gecerken diyor ki o cümleyi yazmayacaktin. Allah askina bu kadar sacma bi konu nasil bu kadar uzar. Uzun oldu ozur dilerim ama canim cok sıkıldı durup dururken. Nolur bi seyler soyleyin...
sirf buyuzdenmi ayrildiniz
arkadasinizin yasi kac ?

O da ayni seyi soyledi kendisi bulsun tarzi bi sey. Ama bu benim karakter ozelligim kendimde yoksa bulup yardimci olmak isterim...
Kimse için o kadar uğraşmaya değmez. Özellikle de iş arkadaşları için. Sen o işyerinden ayrılınca görüşecek misin onunla? Adını bile hatırlamazsın. O yüzden vereceğin tek cevap bende yok. Bitti, başka şey söylemene gerek yok. O arasın milletin işsizi sen misin...

sevgililerimize/eşlerimize saçma mevzulardan karakter kasacak olursak herkes bu hayatta yalnız kalır.
sevgilin evlenmeyi düşündüğün adamsa, mutlu ve huzurlu iseniz, genel olarak seni sayan el üstünde tutan adamsa sen de onun hazzetmedikleri ile ilişkilerini asgari düzeyde tutmak zorundasın. gıcık vermiş gibi uzatmanın bi alemi yok.
ilk başta trip atarak sen hatalı olmuşsun.

Kimse için o kadar uğraşmaya değmez. Özellikle de iş arkadaşları için. Sen o işyerinden ayrılınca görüşecek misin onunla? Adını bile hatırlamazsın. O yüzden vereceğin tek cevap bende yok. Bitti, başka şey söylemene gerek yok. O arasın milletin işsizi sen misin...
Aslinda haklisiniz bu konuyla ilgili ilk gerilmemiz degil bu. Senin hayatında uc bes sene sonra olmayacak insanlar icin surekli fedakarlik pesindesin tarzi seyler soyluyor. Cevaplayan herkese teşekkürler sanirim dusundugum kadar hakli degilim bu konuda :)

Sen niye arıyorsun ki para yürümeye ayağı konuşmaya dili mi yokta sen yerinden kalkıp 1 lira arıyorsun birde erkek arkadaşından sevmediği insan için saçma yani .erkek arkadaşın hep o şahsı sevmediğinden hem de senin yerinden kalkıp da o insan için para aramana bozulmuş ki haklı da bence. O insan kendi isteyebilir başkalarından dimi yani Nasıl bu kadar değer veriyorsunuz insanlara anlamıyorum .eminim o arkadaşın sevgilisiyle kötü olmak için böyle bir şey yapmaz

Ayrilmadik Allah korusun :) Sadece kirildik birbirimize o kadar...
Pardon canim ya yanlis anlamisim :(
Guzelce konusun sen neden kirildigini dile getir oda getirir zaten
seninle ciktigi icin seni biliyodur baskalarina yardim etme istegini seni boyle kabullenecek artik
duzelir araniz umarim

haksız olduğu için üste çıkmaya çalışıyor tipik erkek işte sallama.

gerçekten konu bile 1 liralık....ikinizde çook gereksiz yere gerilmişsiniz..sende madem arkadaşını sevmediğini biliyosun niye o istedi diyosun..1 liran var mı canım deseydin...haa sen isim söyledin diye bu durum erkek arkadaşını haklı çıkarmaz oda ayrı bir konu...

Back
X