Cilt Bakımı Ürünleri kırışık kremleri bir işe yaramıyo işte kanıt..

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

tatucuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2010
238
12
46
Adana
Anti-aging kremlerin en önemli bileşeninin bir işe yaramadığı iddia edildi. Lipozomlar olarak adlandırılan bu bileşenlerin kırışıklığı giderdiği ve ciltteki yaşlanmayı giderdiği belirtiliyordu. Ancak Danimarkalı bir grup bilim insanı Journal of Investigative Dermatology dergisinde çıkan araştırmalarında "Lipozomlar cilde nüfuz etmekten çok, hemen hemen temas ettiklerinde parçalara ayrılıyor" ifadelerini kullandı.

Güney Danimarka Üniversitesi'nden Prof. Luis Bagatolli yaptığı açıklamada "Derinin görevi harici maddeleri bloke etmek. Yani güzellik endüstrisinin işi zor. Derinin altına maddeleri nüfuz edecek yöntemi bulmaları kolay değil" dedi. Porf. Bagatolli "Biz lipozomların reklamlarda gösterildiği gibi işini yerine getirmediğini gösteriyoruz" dedi.

Kaynak : http://www.gazeteport.com.tr/haber/128011/kirisikilik-kremleri-ise-yaramiyor#ixzz2QWxler1B:27:

ben pek katılmıyorum kayınvalidem kayınbabamı kaybettikten sonra bir sene öncesinde de hastalığı sırasında çöktü resmen. 3 seneyi aşkın süredir cildi falan baya kötüydü bana geçenlerde cildim çok kötü oldu yaaaa diye iç geçiriyordu bende ona hemen süpriz yapıp krem aldım ilk zamanlarda pek kullanmadı ama sonrasında düzgün kullandığında o da çok memnun kaldı cidden cildi gençleşti toparlandı...

Canım ne güzel ama bazan de psikolojık olabiliyor, Fakat ben de şunu diyebilirim ki, Jojoba yağını sürekli kullanınca en azından hiç ilerlemiyor. çok çok faydası oluyor sen yeter ki sürekli kullan ve katkısız saf jojoba bul. Hakikisini bulunca iş değişiyor. Bir zamanlar benım saçlarım boyadan, oryalden yani saç açıcıdan yandı, cok da yıpranmıştı. çare de bulamamıştım. En çok umut bağladığım Keratin bakımı denedim o da nafile olmadı, nihayet Doğal Katkısız Keratin duydum ve hemen denedim ve yıpranmış gerçekten saçlarımdan hiç bir eser kalmadı. Demek hakikisini doğalını bulunca çok çok güzel oluyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…