Ah arkadaşım bu tariflere en iyi uyan benim sanırım.
Kardeşim Kırkağaçta acemi birliğini tamamladı, şuan izinde ama cumartesi günü Hakkari'yr gidiyor, oradan ilçelere dağıtacaklarmış.
Canım acayip sıkkın, anneme söylemedim ama oranın halkıda çok kötüymüş, mayın döşüyorlarmış, Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun.
Hayırlısıyla gidip dönerler inşallah.
yemn törenleri nasıl geciyo
acayıp guru verıcı
tanıyamazsın aten hepsı aynı oluyo jandarmalar ve komandoları ayırabılırsın o kadar
konusmalar atısmalar yemın torenı
hangısı hangı bolukte ellerınde yaılarla tutuyolar ona gore bulursun ancak kardesını
cunku o kadar buyuk bır kalabalıkkı anlatamam
ayrıca evcıl sızınle kalabılır bız ıkı gece kalmıstık kardesımle ama oteller heryer dolu
babam tarım kredıden emeklı
Bakır da(manısanın ılcesı) mısafırhanede kaldık yer yok
kesın aglarsın suan bıle aklıma geldı agladım
seref guru onur bambaska hgele atıslar acayıp
kardesının gozlerınden operım gurur duyun beresıyle onun
komando olmus sırınem benım
hayırlı teskereler sımdıden
ılk gunler or oluyo hemde cok or ınanamıyosun gıttgıne asker olduguna bos odasına bakıyosun bos yatagına dısardaymıs ısteymıs bırazdan gelkıcekmıs gıbı gelıyo abla pc den kalkta bıraz ben oturcam dıycekmıs gıbı aranızdakı dıyaloglar nasıldı ama sankı yanına gelıcekmıs gıbı oluyosun takı elıne resmı gecınce bılıyosunkı asker olmus bıde kırkagac baya yogun telefonlasman zor olur cunku agır egıtım goruyolar ve agıları acık uyuyolar ama saglık beslenme acısından cok ıyıde egıtımler cok ama cok agır yorgunlukltan telefon edemez sen aradıgındada egıtımde olur ınsallah hayırlı bır boluge duse zaten komando demısın kardesımde komandydu 15 kısı olup hıc ayrılmıycaklar usta bırlıgınede ınene bırlıkte gıdıcekler sen acemı bırlıgını dusunme ınsallah usta bırlıgı hayırlı bıryere cıkar canım benım askerımızı moralıze edın onalr bızden yureklıler masallah hepsı ole bızden anne abla yureklerımız dayanmıyo ıste ablalık zaten kucuk annelık canım konunu takıp etcem sımdı sız kınasına odaklanın guzel ce eglenın tatlım he bır sey daha kınasınıda ıkı gun onceden yapınkı askerımı oynayıp terleyıp o yorgunlukla ototbuse bınmesın ıkı gun oncesınden yapın dınlesın cunku arakasları atılar fırlatıyolar aten ertesı gun bel agrısı yasıyo
ayın 22 sinde teslim canm giidcek işte alh nasip ederse bundan sonrası dahada zor biliyorum ve uykularım kaçıyo senn kardeşin komandomu suan
yemn törenleri nasıl geciyo
ılk gunler or oluyo hemde cok or ınanamıyosun gıttgıne asker olduguna bos odasına bakıyosun bos yatagına dısardaymıs ısteymıs bırazdan gelkıcekmıs gıbı gelıyo abla pc den kalkta bıraz ben oturcam dıycekmıs gıbı aranızdakı dıyaloglar nasıldı ama sankı yanına gelıcekmıs gıbı oluyosun takı elıne resmı gecınce bılıyosunkı asker olmus bıde kırkagac baya yogun telefonlasman zor olur cunku agır egıtım goruyolar ve agıları acık uyuyolar ama saglık beslenme acısından cok ıyıde egıtımler cok ama cok agır yorgunlukltan telefon edemez sen aradıgındada egıtımde olur ınsallah hayırlı bır boluge duse zaten komando demısın kardesımde komandydu 15 kısı olup hıc ayrılmıycaklar usta bırlıgınede ınene bırlıkte gıdıcekler sen acemı bırlıgını dusunme ınsallah usta bırlıgı hayırlı bıryere cıkar canım benım askerımızı moralıze edın onalr bızden yureklıler masallah hepsı ole bızden anne abla yureklerımız dayanmıyo ıste ablalık zaten kucuk annelık canım konunu takıp etcem sımdı sız kınasına odaklanın guzel ce eglenın tatlım he bır sey daha kınasınıda ıkı gun onceden yapınkı askerımı oynayıp terleyıp o yorgunlukla ototbuse bınmesın ıkı gun oncesınden yapın dınlesın cunku arakasları atılar fırlatıyolar aten ertesı gun bel agrısı yasıyo
canım sıkma canını korkunun ecele faydası yokki, o nedenle onlar için yapabileceğimiz en iyi şey dua etmek. İnan sürekli dua ediyorum, inşallah hayırlısıyla hepsi gidip döner.
yemin törenleri muhteşem, ben 1 gün arayla iki yemin törenine gittim biri İzmirdeydi diğeri ise Kırkağaçta. İkisinde de gurur duydum askerlerimizle zaten okudukları şiirlerle ağlamak mümkün değil, hem gurur hem mutluluk hemde gözyaşı hepsi bir arada. Canım şunu söyleyeyim yemin töreninde askerinizi sakın yalnız bırakmayın. Orada yalnız ve boynu bükük askerleri gördüm inan içim yandı ağlayan bile vardı biliyomusun. Ah canım biz 3 saatlik gösteriyi anlat anlat bitiremedik, onların 15 ayı anlata anlata bitirememesi çok normal, hani bazen yeter asker anılarını dinle dinle bıktık derizya gerçektende anlatılacak kadar varmış...
Benim kardeşim hemen hergün aramaya çalışıyordu ama çok az konuşuyordu. İnşallah gittiği yerde de arayabilir. Allah'ım hayırlısıyla bi gidip dönse...
Bide sözlümde asker, 2 asker yolu bekliyorum
Canım benim kardeşimde zayıf, hatta dağ komandosu olacakmış bacakları ağırdı diye jandarma komando olmuş.
Amcamın oğlu çok daha yapılı ama usta birliği Malatya çıktı, yani sanırım biraz şans meselesi.
Şunuda düşünmek lazım, Allah alnına yazdıysa eğer batıda da olur, düşünsene Tokat'takileri...
Allah hiçbir ana kuzusuna acı vermesin...
ah canım... benim biricik kardesim de diyarbakır licede asker... insan kıyamıyor degil mi?
bizde ilk ögrendigimizde cok kötü olduk haberleri izlerken yüregimiz bizimde hep agzımızda...ama kısmet
oralarda sadece bizim kardesimiz yok hepsi ana kuzusu...
RABBİM cümlesiyle korusun insaallh..
hepsi ALLAHA emanet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?