Kırkı Çıkan yada Çıkmayanlar Eşlerinizle birlikte oluyormusunuz???

• Konu Sahibi Konu Sahibi KüçükAnne_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay bu topıkte ne kadra uygun bı yazı bıleme ama kızlar oruç tutacakmısınız

çorumlu kolay gelsin kardeş :)))sen şafak saymaya başla :)
hafsacım sütlüyüz ama nasıl tutucaz benimki bir emmede boşaltıyo yemessem dolmuyo göğsüm.ben bu sene tutmicam .seneye allah büyüktür

ay kocama sarildim bugun beni istemiyormusun dedim he istemiom dedi sakaciktin caktim kafasini:lepi:
safak say say bitmezmis baksana kaldi 29 gun :çok üzgünüm:

BİZ 5. GÜN ya da 6. GÜN BİRLİKTE OLDUK. (Kanamam durmuştu )
SONRA 1-2 GÜN SONRA TEKRAR KANAMAM OLDU. ( Lohusanın kanı 40 gün açık kapı beklermiş )
SEZERYAN İLE DOĞUM YAPTIM. BEBEĞİMİZ UYUYORDU. ( Zaten uyanıkken sürekli onunla ilgileniyoruz )
UTANMA ya da AĞIRLIK HİSSETMEDİM.

oooo senace canım sen bayağı erkenci çıktın vallaa. ben geç bile kalmışım :)) cokacimcoook
ya annem beni çok yordu kırk çıkıcak diye butun perdeleri sil bastan yıkadı camları kapıları dolapları sildik sonra hepsine ütü yaptım herifde 12de evde olur enerji toplamam lazım hihoyyyt kızz dikişlerin acımadımı? ben kesildim kan man yok son dakika golü yemessek tabisırnaşık şey

ay kocama sarildim bugun beni istemiyormusun dedim he istemiom dedi sakaciktin caktim kafasini:lepi:
safak say say bitmezmis baksana kaldi 29 gun :çok üzgünüm:

bak bak adamı sen teşfik ediyosun seninde sonunda iyi değil vallla :)) bu gidişle şafağı firlatıp atıcan kaydirigubbakcemile3 ateşli temmuz anneleri:roflol::roflol:

allah cezanizi vermesin emiii :roflol:
ben cok korkuyorum aciyacak die walla ..
ne kadar gec olursa o kadar ii benim icin.. yani ben garanti beklicem 40imin cikmasini ..
ama esimi baska yöntemlerle tatmin etmeye calisiorum yerimseniben.. disarda gözü olmasin.

:roflol::roflol::roflol:aynen cnm bende bekliycem benim eşimde gün sayıyo yazıkk 40 kadar sabredicek başka yolu yok kıyamam ben onaa:asigim:

kız perşembe günah olurmu eskıler ılişkiye gırmek için hayırlı akşam dıye perşembeyı beklermışş :lepi:hatta bız hala arkadaşlarla şakalaşırız buralarda perşembe günlerı (bak bu akşam berşembe hadı gene ıyıysınız felan dıyeee.sırnaşık şey.).

hadi ya ben günah diye biliyorumm ertesi gün cuma diye biz onun için perşembeleri kardeş kardeş oturudukii oldu öğrendiğim:lepi:kaydirigubbakcemile2

Ya kızlar normal dogum yapıp eşiyle birlikte olan var mıı ben daha yapamadım yaa naptınız bi yazın acıdı mı yaaasenağlama

gamze korkutmak gibi olmasın ama ben diğerlerinden biliyorum .. acıyo canım maalesef ...en iisi kocanı bekletebildiğin kadar beklet kaydirigubbakcemile5

Nurcancım bana kalsa bekletecem ama cok ta uzuluyorum benimki 8 aydır bekliyo garibim dikiş yerleri yırtılır mı bu saatten sonra acabaasenağlama

dikiş yerlerine daha önce bişi olmadıysa hiç bişi olmaz canım o konuda endişelenme ..

gamzecim dikis yerlerine bisey olmaz diye tahmin ediyorum sen merak etme. bizde 7-8 hafta sonra yapmistik ama dogrusunu söylemek gerekirse cok acimisti ... dene derim ben, acirsa birakirsin, alistira alistira :))) hadi kolay gelsin..

kızlar bugün yarı kırkımızı çıkardık benım kanamam durdu..kayınvalıdem artık özgürsün ıstedğini yapabilirsin dedı bende ne gibi yanı eşimin yanındada söyleme bak benı 40 çıkana kadar bekletmez dedım ..oda nıye beklıcenkı zaten kanaman geçtımı tamamır dedı..o bazılarının kanaması geçmediği için 40 gün belenıhyor dedı(bıde kayınvalıdem dını konularda baya bılgilidir)..ben kan gelsede gelmesede beklenıyor dıye bılıyordum ama... ay ne etsem karar veremedım yaaa..bıraz deha beklıcem aslında kaynaştı artık baya ama korkuyorum acıcak dıye yawssss.

kan gelsede gelmesede 40 ı çıkana kadar haramdır arkadaşlar.ilmihalde okumuştum.

kızlar benim kanamam 35 gün falan sürdü tam bitti kurtuldum dedim ağda yaptırdım
40.gün kanama tekrar başladı sanırım bu sefer regli oldum şansa bak... bide emziriyorum üstelik....

kızlar tatil bitti eşim ggittisenağlama
kızlar çok komik geçti bir türlü beceremedik pre... bizi cok oyaladı ve sonunda kurbanı olduk:
öyküyü uyuttuk sonra tam gectik yatağa sarıldık birbirimize öykü hanım kıvranmaya başladı dedim şimdi yatar o yatağa yerleşmmeye çalışıyo.daha sonra öpüşmeye başladık kalktıklava: sonra 2 saat boyun cabir emzir bi salla uyudu en sonunda :lepi: aynı odada yaptık içim rahat etmedi başka odaya gitmeye.neyse ilk başlarda aklım kızda dewvam ettim daha sonra geçti. gelelim en kötü yanına neolsa beğenirsiniz pre... az daha içimde kalıcaktı patladı :roflol: yine bölündü sonra ikinciyi denedik anam herif bir türlü rahatlamadı :mymeka: meğerse pre..den dolayı istediği gibi zevk alamıyor.yoruldum artık:roflol: en sonunda yeter dedim çünkü nasıl bişeyse ağrımaya başladı.eşim durdu pre..yi çıkarttı tekrardan en sonunda oda bende rahatladık :roflol: geri çekme yöntemi kullandık pre...i daha kullanmadık kullanmıcazda çünkü biz hiç zevk almıyoruz o şekilde.zaten taqk çıkart patlasın cart curt mafoldu gece daha öncede hiç kullanmadık tecrübesizliğin etkiside vardı tabi kaydirigubbakcemile3
dikişyerim hiç acımadı sadece biraz uzun sürünce rahim acıdı ama pre... sanki biraz yanma yaptı yadabenmi öyle hisettim çünkü daha sonra hiç olmadı.kızlar işte böyle geçti. soluğu hastanede almadan oldu bitti maşallah :roflol: sabaha kalkıpda aklıma geldi ya içidme kalsaydı neyaprdım diyee berbat bişi ya

gözün aydin canim..:roflol:heralde gerdek gecesi bu kadar acemilik yasamamissinizdir heheuehue

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…