- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.607
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Derdiniz yok mu yani çok kısa yazıyorsunuz anlayamadım. Bu küçücük şey mi sizi etkileyen yoksa başka şeyleri de mi böyle takıyorsunuzÇok şükür
Neden
Damadin annesi sBenim takıldığım başka nokta var. Millet eş ailesinden kaçma derdindeyken siz el kadar bebekle onların yanına mı gittiniz? Yahu ne güzel hazır bahane var, 40ı çıkmadı gelemem. Bu bahaneyle bir süre uzak dururdum akrabalardan, kafam rahat ederdi. Siz bi değişiksiniz.
Bebekten dolayi yazamadim bu kucucuk seyi kafama taktim evet dusune dusune kafamda dag gibi buyudu cocuklarima bakmakta zorlandimDerdiniz yok mu yani çok kısa yazıyorsunuz anlayamadım. Bu küçücük şey mi sizi etkileyen yoksa başka şeyleri de mi böyle takıyorsunuz
Havalar kısmen iyi çıkın çocuklarınızla yürüyüş yapın sık sık. Neden eve kapatıyorsunuz kendinizi bu kafanıza taktığıniz öyle küçük ki . Düşünmeyin çıkın yeni ortamlar yeni insanlar tanıyın bayan arkadaşlar edininKendimi eve cok kapattim
BDV'de sanırım tüm dertler tükenmiş,yerini doldurmak için D 'ler üretiliyo gibi bir his varNe okudum ben ya![]()
Haklisiniz biraz da sorun bende eve cok kapandımHavalar kısmen iyi çıkın çocuklarınızla yürüyüş yapın sık sık. Neden eve kapatıyorsunuz kendinizi bu kafanıza taktığıniz öyle küçük ki . Düşünmeyin çıkın yeni ortamlar yeni insanlar tanıyın bayan arkadaşlar edinin
Kesinlikle uzmana gorunun. Sorununuz cok farkli sizin.Kendimi cok degersiz hissediyorum
Psikologa gidecegimKesinlikle uzmana gorunun. Sorununuz cok farkli sizin.
40 tas su dökünüp 40 yamalı don giyin bir de o kişerden en az 40 km uzaklaşın 40 gün görüşmeyin görüşmeden önce de 40 defa düşünün bunları yapınca gececekKizlar merabalar canim çok sıkkın lütfen sizde dalga gecmeyin anlatacagim konudan cunku kafama cok takiyorum. Ben bebegim bir aylikti kirkim cikmadan kalabalik bir ortama gittim esimin ailesinin oldugu bir ortam cok kinadilar gülünç duruma dustum yok kirki cikmamis dediler kendimi cok kotu hissediyorum bebegim suan 10 aylik hala üstümden atamadim bu durumu
Sürekli evde olunca en ufak şeyi bile kafanızda büyütmeniz normal. Çocuklar ve ev işleri hariç farklı meşguliyetler bulamaz mısınız?Haklisiniz biraz da sorun bende eve cok kapandım