• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirkim cikmadan

Gülünecek ne var ki?
Eğer kötü bir şey olduğunu düşünüyorsanız yapmasaydınız.
Gittiyseniz de yanlış bir şey olduğunu düşünmüyormuşsunuz demek ki.
Başkalarının sözleri, bakışları hayatınızda bu kadar etkili oluyorsa sıkıntılı.

Çok saçma insanlar var, benim halam gelini doğum yapınca dışarı çıkmalarına laf etti 2 3 aylık olana kadar evden çıkmadılar bebek ve anne. Kendi kızı doğum yapınca 3 günlükken yürüyüşe gittiler bebeği alıp 1 buçuk aylıkken bebek tatile çıktılar hiç sesi çıkmadı. Bu cahil insanlara bakmayın siz neyine utaniyorsunuz.

Eee napacakmışşınız kırk gün dolmadan camdan dışarı kafa uzatılmayacakmış mı?
Üçgünlükken sağlık ocağına topuk kanı vermeye gidiyorsunuz mesela, yada ne bilim, anne kendini iyi hissediyorsa bebekte iyiyse neden hava almaya çıkılmasın.Bende yiğenimin düğününe gitmiştim kızım 1 aylıkken uzun durmadım ama, evde asla uyumuyan bebek düğünde mışıl mışıl uyudu

Benim takıldığım başka nokta var. Millet eş ailesinden kaçma derdindeyken siz el kadar bebekle onların yanına mı gittiniz? Yahu ne güzel hazır bahane var, 40ı çıkmadı gelemem. Bu bahaneyle bir süre uzak dururdum akrabalardan, kafam rahat ederdi. Siz bi değişiksiniz.
Damadin annesi s
Derdiniz yok mu yani çok kısa yazıyorsunuz anlayamadım. Bu küçücük şey mi sizi etkileyen yoksa başka şeyleri de mi böyle takıyorsunuz
Bebekten dolayi yazamadim bu kucucuk seyi kafama taktim evet dusune dusune kafamda dag gibi buyudu cocuklarima bakmakta zorlandim

Baska sıkıntım yok ufak tefek problemler herkes gibi bende yasiyorum esimle anlasiyoruz severek evlendik iki cocugum var

Cok fazla yalniz kaldim ailem uzakta etrafta gorustugum kimse pek yok hep evdeyim

Kendimi eve cok kapattim
Havalar kısmen iyi çıkın çocuklarınızla yürüyüş yapın sık sık. Neden eve kapatıyorsunuz kendinizi bu kafanıza taktığıniz öyle küçük ki . Düşünmeyin çıkın yeni ortamlar yeni insanlar tanıyın bayan arkadaşlar edinin

40 çıkmadan bir sürü kalabalık ortama giriyoruz zaten bunda ne var ki. Daha 3. Gün hastaneye gidiyoruz mesela orasida aşırı kalabalık 😁 ben iki çocuğumda da bikac günlükken bir çıktım hala daha giremedik çıkış o çıkış 😁😁 sizin akrabalar beni görse ne derlerdi acaba

Yenidoğanın sağlık kontrolleri oluyor diye biliyorum. Haliyle 40 gün kimse evde durmaz.

Havalar kısmen iyi çıkın çocuklarınızla yürüyüş yapın sık sık. Neden eve kapatıyorsunuz kendinizi bu kafanıza taktığıniz öyle küçük ki . Düşünmeyin çıkın yeni ortamlar yeni insanlar tanıyın bayan arkadaşlar edinin
Haklisiniz biraz da sorun bende eve cok kapandım

Kizlar merabalar canim çok sıkkın lütfen sizde dalga gecmeyin anlatacagim konudan cunku kafama cok takiyorum. Ben bebegim bir aylikti kirkim cikmadan kalabalik bir ortama gittim esimin ailesinin oldugu bir ortam cok kinadilar gülünç duruma dustum yok kirki cikmamis dediler kendimi cok kotu hissediyorum bebegim suan 10 aylik hala üstümden atamadim bu durumu
40 tas su dökünüp 40 yamalı don giyin bir de o kişerden en az 40 km uzaklaşın 40 gün görüşmeyin görüşmeden önce de 40 defa düşünün bunları yapınca gececek🙏

Ben tam olarak nasil kinadilar ve bebegi ile nisana katilmis bir kadin nasil gulunc duruma dusebilir diye anlamaya calisiyorum.

Ben olsam sanirim sadece kapali ortamsa, bagisikligi gelismemis bebegin bu kadar insanin icinde havasiz ortamda ne isi var diye dusunurdum. Acik havaysa zaten hic sorun yok.

Back
X