Herkes kendi anne babasına bakmak zorunda ,gelinler kp e kv ye bakmak zorunda değil dinen de zorunluluğu yok. Gençliklerinde gelinlerin evinde huzur bırakmazlar, bakıma muhtaç olunca gelin baksın derler, gelin bakmayınca da kötü olur zalim olur, niye o kötülükleri yaparken gelini kim düşündü. Ha birde bakarsın bakarsın bir gün bakmayınca bütün emeğini inkar ederler, çöpe atarlar.
Benim de annem babam hayatta gelinlerimizde var, Allah muhtaç etmesin bakıma muhtaç olsalar kızları olarak ben bakarım, gelinlerimizden böyle bir beklentiye girmem. Günü birlik gidince bile elimden geldiğince çocuklarımdan fırsat oldukça annemin işini ben yaparım, gelinlerden beklemem, yaparlarsa da Allah razı olsun derim, yapmazlarsa niye yapmıyorlar demem.
Ablamın kv si felç geçirdi ve üç eltisi var ablamdan başka bakan yok, altından alıyor her türlü kişisel temizliğini yapıyor, kendi kızı tatilde geldi, kişisel temizliği için ablamı çağırıyor, kendi yapamıyormus! Evine dönmek için bahaneler üretiyor, bütün bunların sonucunda diğer bakmayanlarla ablam bir kefeye konuluyor, ablamın yerinde olsam asla yapmam.