- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
/
evet bu ve benzer cevaplarınızı okuduktan sonra sizin konunuza adam gibi oturup cevap verdiğim için kendime kızıyorum şimdi..sevgili arkadaşım size yanlış gelen cevaplara çeşitli kinayelerle dokundurmalar yaparak bir yere varamazsınız.ben yanıtımda çok samimiydim ama hata etmişim!! önce size zaman ayıran insanlara saygınız olsun,temizlik eksik kalsın.
Olsun en azından darlanmanız da güzel. Süngeri sordum en sonunda, bayağı tiz çıktı sesim ama, anne yeni sünger var mıydı acaba dedim. Demiştim ya, çok alıngan, ben bilmiyor muyum süngeri değiştirmeyi diyebilecek kadar. Oraya her gittiğimde evin muhtelif yerlerinde bırakılmış çöpleri topluyor, mutfaktakileri de alıyor, kapıya çıkarıyorum. Çöp kovasına akmasın diye hep iki poşet koyarım, geçen oradayken bir poşet buldum, ikinciyi ararken kayınvalidem boşver arama, nasıl olsa yine akar dedi, anlayışına bir kez daha mazhar oldum. Yemek tabağı da ayrı bir olay, tabi bakın hatırlattınız. 10 takım tabağı vardır, abartmıyorum. Ama onlar vitrinlerinde, dolaplarda duruyorlar. Onlar dokunulmaz. Yemekler çok eski tabaklarda yenir. Keşke bir oğlu da eşiniz olsaydı, sizden bakar öğrenirdim ben de nasıl eyleme geçileceğini. Sizin açtığınız yolsa giderdim. Neysea"e3swaq.
evet bu ve benzer cevaplarınızı okuduktan sonra sizin konunuza adam gibi oturup cevap verdiğim için kendime kızıyorum şimdi..sevgili arkadaşım size yanlış gelen cevaplara çeşitli kinayelerle dokundurmalar yaparak bir yere varamazsınız.ben yanıtımda çok samimiydim ama hata etmişim!! önce size zaman ayıran insanlara saygınız olsun,temizlik eksik kalsın.