Allah iyiliğinizi versin.....para şu an benim için önemli....para biriktiriyorum.......zengin olmak için değil benim bu yaz boşanıp ayrı eve çıkmam gerekiyor......
hiç de bi kerem onu ikizim senfat başlattı
seyyah beni benden aldın
yapmıcaktın bunu
hayır bu kadarı olamaz
şimdi sen çıtayı bu kadar yükselttikten sonra ben bi daha bişeye gülemem ki
bundan sonra neyleyim ben cem yılmazları stand up'ları
bitirdin beni seyyah
Allah iyiliğinizi versin.....para şu an benim için önemli....para biriktiriyorum.......zengin olmak için değil benim bu yaz boşanıp ayrı eve çıkmam gerekiyor......
bade sen de olmasan
hayırlısı olsun
istersen seninle de ayak alıştırması yapabiliriz (isteyen darka özel mesajla sorabilir,çok iyiyimdir bu konuda)
bi dakka ya gülmeyenin evine ayakkabıyla girilcekti dimi
o zaman
doz yeterli mi
öle denmez fakire ayıp
Öncelikle herkese iyi akşamlar......ayak alıştırması derken?
Telefondan yazıyorum beğen butonum yok......gülücükte ekleyemiyorum......yine mesajım sert gibi göründü arkadaşlar
oda ne eve ayakkabıyla giren mi varmış?
hayatımda böyle bişe görmedim heralde benim akıl hastası olmam için yeterli bi sebep olabilir
oncaaaaaaa gördüğüm mikrobun evimde dolaşması halıların üstünden koltuklara yatağıma çıkması benim üstümde gezinmesi sokakataki tüm mikropların evime girmesiaman yarabbi ..... tövbeler olsun!!!!!!!!!
geçmişi okumadım biraz fazla tepki vermiş olabilirim ama zaten aramızda bunu yapan yoktur dimi kızlar :)))))))))))
yalnız fakir dediğimiz insan da fındık mevsimi topikte herkesi satın alır
böyle fakirliğe can kurban
İstanbul'da zenginler eve ayakkabıyla giriyorlar fakir olduğumuz her halimizden belli.......
bi dakka ya gülmeyenin evine ayakkabıyla girilcekti dimi
o zaman
doz yeterli mi
İstanbul'da zenginler eve ayakkabıyla giriyorlar fakir olduğumuz her halimizden belli.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?