Kirli Çıkılar )))

Allah iyiliğinizi versin.....para şu an benim için önemli....para biriktiriyorum.......zengin olmak için değil benim bu yaz boşanıp ayrı eve çıkmam gerekiyor......

Telefondan yazıyorum beğen butonum yok......gülücükte ekleyemiyorum......yine mesajım sert gibi göründü arkadaşlar

dün ofisten çıktım servis alanına doğru yürüyorum
araçların olduğu yerden çıkmasın m bir köpek
aniden görünce çığlık attım hayııııır diye
hayvan korktu önce bir hırladı sonra da kaçtı benden
ne potansiyel varmış bende
utandım

pis yalancı

Allah iyiliğinizi versin.....para şu an benim için önemli....para biriktiriyorum.......zengin olmak için değil benim bu yaz boşanıp ayrı eve çıkmam gerekiyor......

hayırlısı olsun
istersen seninle de ayak alıştırması yapabiliriz (isteyen darka özel mesajla sorabilir,çok iyiyimdir bu konuda)

seyyah yanlış anladın bacım kinaye yapıyordum bugün bi mevzu geçti de 10 dk'ya takılmasam anlatacaktım

bi dakka ya gülmeyenin evine ayakkabıyla girilcekti dimi
o zaman
doz yeterli mi

oda ne eve ayakkabıyla giren mi varmış?
hayatımda böyle bişe görmedim heralde benim akıl hastası olmam için yeterli bi sebep olabilir
oncaaaaaaa gördüğüm mikrobun evimde dolaşması halıların üstünden koltuklara yatağıma çıkması benim üstümde gezinmesi sokakataki tüm mikropların evime girmesiaman yarabbi ..... tövbeler olsun!!!!!!!!!
geçmişi okumadım biraz fazla tepki vermiş olabilirim ama zaten aramızda bunu yapan yoktur dimi kızlar :)))))))))))

İstanbul'da zenginler eve ayakkabıyla giriyorlar fakir olduğumuz her halimizden belli.......

selincim geçmişe bakarsan görürsün canım sirkecinin başından bi olay geçti
allright da karşı bi örnek verdi falan derken bugün böyle bir muhabbet döndü
bakalım sen anne oluyorsun yakında fikrin değişecek mi

yalnız fakir dediğimiz insan da fındık mevsimi topikte herkesi satın alır
böyle fakirliğe can kurban

bana soooooooooooooooooooooor
bana sooooooooooooooooooooooooooor
zenginliği ağalığı bilirsiiiiiiiiiiiiiiiin
fakirliği bana soooooooooooooooooooor
ferdi babaya selamlar

bi dakka ya gülmeyenin evine ayakkabıyla girilcekti dimi
o zaman
doz yeterli mi

sirke sen neden şu şıracıya bozacılık yapıyorsun
öle beğenmeler falan
bu topicde en sevgiye ilgiye şefkate ihtiyacı olan benim dedik ya
yok evde bi kocişimiz

İstanbul'da zenginler eve ayakkabıyla giriyorlar fakir olduğumuz her halimizden belli.......

yalnız yanlış hatırlamıyorsam senin bi 50 bin liran vardı bi çıkıda
böle fakirliğe can kurban

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…