he böle duydum bende
Allah vermesin kanser kitleleri falan küçülen varmış ya
doğru mudur acep
sen kullandın mı hiç
badecim ve selincim paradilere konu olacak komşularınız varmış
Allah sabırlar versin
selin kurtulmuş ama darısı badenin başına inşaallah
canım benim telefonum sıradan basit bir telefon
nokia c1
Eki Görüntüle 621040
internete telefondan hiç girmedim
yapalım mı diyosun yanieva evet bulmuşsun
selin hakkını helal et ben dşünemedim senin bebek beklediğini canının isteyebileceğini :26:
farmasi bugünün fedaisi ben oldum yapılabilir bir kurabiye olduğunu gördük ama zaten selin de yazmıştı o yüzden ben garanti gözüyle bakmıştım
seyyah bade açıklamış vücuttaki biyolojik proseslerden ötürü serbest radikaller filan asidik oluyor bu da her an hatalara açık anlamına geliyor karbonat (saf sodyum bikarbonat) içerek vücuttaki asitliği nötrlemeye çalışıyorsun ve asiidk kola çay kahve gibi içeçeklerden uzak duruyorsun
valla benim giriyoda nete modem şifresini kaybettiğimizden hiç girmedim
dışarda da lazım olmadı belki giren biri vardır diye sordum başka topikte ekşınlı bir konu varda dedektiflik yaptım
valla benim giriyoda nete modem şifresini kaybettiğimizden hiç girmedim
dışarda da lazım olmadı belki giren biri vardır diye sordum başka topikte ekşınlı bir konu varda dedektiflik yaptım
yapmak istiyorsan yap karbonatın zararı olmaz ben küçükken dedem (babamın babası yani) her akşam 1 çay bardağıa 1 çay kaşığı karbonatı sulandırır içerdi hatırlıyorum incecik bir adamdı gayet de sağlıklıydı hiç köpürdüğünü kabardığını görmedimyapalım mı diyosun yani
öncesinde bi test bi şey gerekmez mi
kanser hastalarına bile iyi geldiği doğru mu
bu konuda acilen özel mesaj bekliyorum neler döndü
şu 3 üyelikli konu mu
yapmak istiyorsan yap karbonatın zararı olmaz ben küçükken dedem (babamın babası yani) her akşam 1 çay bardağıa 1 çay kaşığı karbonatı sulandurur içerdi hatırlyorum incecik bir adamdı gayet de sağlıklıydı hiç köpürdüğünü kabardığını görmedim
kanserle ilişkisini bilmiyorum
karbonat mı? karbonat baharatçılarda filan da olur ne eczanesieczanede satılır diyorlar eczacılar bile bilmiyormuş nerden buluruz ki
bade bana ekşın lazım adres versene çat kapı dalayım
yapalım mı diyosun yani
şu 3 üyelikli konu mu
telefonumdan beklentim şimdilik alo diyebilmek
laptopumu yanımda taşıyorum nasılsa araba ile gidiyorum( okul ev arası yürüyerek 5 dk ama araba ile 2 dk sürmüyor )
okulda da wireless çekiyor sınıfımdan piyasayı takip ve al-sat için
hayat şu anda okul ev arasında çoğunlukla geçiyor yani piyasayı takip için çok gerekirse düşünebilirim ama şimdi ihtiyacım yok
zaten telefon filan hava atma aracı olmaz benim için ergenler gibiselin yazmıştı da yazamamıştım o gün ona bu konuda katılıyorum
zaten lüks değil tamamen ihtiyaçsa birşey alıyorum
benim önceliklerim çok farklı
ev araba yazlık kışlık o tip şeylere para harcamak daha mantıklı geliyor bana
bade bana ekşın lazım adres versene çat kapı dalayım
yapalım mı diyosun yani
şu 3 üyelikli konu mu
telefonumdan beklentim şimdilik alo diyebilmek
laptopumu yanımda taşıyorum nasılsa araba ile gidiyorum( okul ev arası yürüyerek 5 dk ama araba ile 2 dk sürmüyor )
okulda da wireless çekiyor sınıfımdan piyasayı takip ve al-sat için
hayat şu anda okul ev arasında çoğunlukla geçiyor yani piyasayı takip için çok gerekirse düşünebilirim ama şimdi ihtiyacım yok
zaten telefon filan hava atma aracı olmaz benim için ergenler gibiselin yazmıştı da yazamamıştım o gün ona bu konuda katılıyorum
zaten lüks değil tamamen ihtiyaçsa birşey alıyorum
benim önceliklerim çok farklı
ev araba yazlık kışlık o tip şeylere para harcamak daha mantıklı geliyor bana
yapmak istiyorsan yap karbonatın zararı olmaz ben küçükken dedem (babamın babası yani) her akşam 1 çay bardağıa 1 çay kaşığı karbonatı sulandırır içerdi hatırlıyorum incecik bir adamdı gayet de sağlıklıydı hiç köpürdüğünü kabardığını görmedim
kanserle ilişkisini bilmiyorum taramak lazım
pratik hatunsunkızlar demin msj attım 10 dak. engelim var
benim profile girin
hangi konuda olduğum yazıyo kırmızı kırmızı orayı okuyorum
evet amaç ortamı nötrlemek gerçi mide için proton pompası inhibitörleri daha iyi iş görür amasirkencim annemin teyzesi de cebinde karbonat taşırdı öyle hatırlıyorum
sanırım şişkinlik ya da mide ekşimesi i çin sulandırıp da içiyordu
pratik hatunsun
evet amaç ortamı nötrlemek gerçi mide için proton pompası inhibitörleri daha iyi iş görür ama
farmasi aynen canım bana hiç lazım değil gereksiz geliyor
daha geçen arkadaş aldı galaxy 1550 lira vermiş
o tel.i çerçeve yap duvara as dedim:) ne gerek var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?